Jump to content
dev

Anna Nicole Smith ...

Recommended Posts

IPB Image

Fosta vedetă Playboy, Anna Nicole Smith, în vârstă de 39 de ani, văduvă miliardară, a fost declarată moartă în data de 8 februarie, după ce a fost găsită inconştientă într-o cameră de hotel la Hollywood, a anunţat ieri avocatul său, transmit AFP şi Reuters, citate de NewsIn.

"Pot confirma că este moartă. Sunt la fel de şocat ca şi voi", a declarat avocatul Ronald Rale.

"Nu ştiu mai multe amănunte. (Avocatul şi soţul ei - n.r.) Howard (K. Stern) este evident fără grai şi îndurerat. Smith a fost găsită în camera ei de hotel şi i s-au făcut manevre de resuscitare de către echipele de salvare de la Seminole şi Hollywood", a declarat Michael Bloom, preşedintele hotelului Seminole Hard Rock Hotel and Casino din Hollywood, Florida, potrivit NewsIn.

Asistena lui Smith a chemat personalul hotelier la ora locală 13.38, iar gărzile de securitate au intrat în camera de hotel. Echipele de intervenţie de la Seminole şi Hollywood au sosit câteva minute mai târziu, iar Smith a fost transportată la Memorial Regional Hospital din Hollywood la ora 14.10, informeaza agentia citata.

Pe numele său adevărat Vickie Lynn, fostul fotomodel a devenit celebră după ce a mers până la Curtea Supremă pentru a-şi apăra dreptul de a-l moşteni pe soţul său miliardar, decedat la vârsta de 90 de ani, la un an după căsătoria între cei doi parteneri între care exista o diferenţă de vârstă de 63 de ani.

În 2006, Anna Nicole Smith a revenit pe prima pagină a presei de scandal după ce şi-a pierdut fiul, în vârstă de 20 de ani. Decesul fiului a fost la doar trei zile de la naşterea fiicei vedetei, Dannielynn, vara trecută. Autopsia a relevat că tânărul a murit din cauza unei crize cardiace provocate de un cockteil de medicamente.

Conform NewsIn, mai multe femei au depus plângere împotriva Annei Nicole Smith în California, saptamana trecuta, reproşându-i că le-a amăgit cu pilule de slăbire ale căror eficacitate este contestată de reclamante. Fosta vedeta Playboy era, de asemenea, vizată de o plângere din partea unui fotograf care afirmă că este tatăl lui Dannielynn, în timp ce fosta vedetă susţinea că tatăl fiicei ei este iubitul ei, avocatul Howard Stern, incheie textul agentiei.

Sursa: Femina.ro

Cea mai shocanta stire ... de azi ... dupa ce am intrat sa-mi verific mail-ul :(.

Fosta vedeta Playboy Anna Nicole Smith va fi ingropata alaturi de fiul ei, intr-un cimitir din Bahamas. Data la care vor avea loc funeraliile nu a fost inca anuntata. Totodata, medicii legisti au anuntat ca trupul Annei, desi imbalsamat, se afla intr-o stare avansata de putrefactie. De aceea s-ar putea ca la inmormantare sicriul sa nu fie deschis.

Sursa: Libertatea ONLINE

@PS: Pentru restu` ... da a murit acuma vreo 7/8 zile ... si care-i problema voastra? Poate nu stiu toti ...

Link to comment

P.s. - imediat e o luna nu 7/8 zile :whistle:

:rofl1:

Inseamna ca nici presa nu mai e o sursa sigura ;) ...

Mersi de raspuns Dumi :P. [eu am citit ca-n 23 februarie ... sa intamplat ... oricum nimeni nu sa gandit la fostul star PlayBoy ... sa-i faca un topic]

Link to comment

Inseamna ca nici presa nu mai e o sursa sigura ;) ...

Mersi de raspuns Dumi :P. [eu am citit ca-n 23 februarie ... sa intamplat ... oricum nimeni nu sa gandit la fostul star PlayBoy ... sa-i faca un topic]

np :right:

Link to comment

da, sure, precum vaca iubeste chilotii... nu e nimic interesant la un mos de 90 e ani cu proteza in loc de dinti, ce deabia poate sa vorbeasca, stiti voi organul ... + e urat...

Are doar BANI!

cred ca a murit din prostie , profitoarea

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...