POLAND Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 nice jobdesi nu mi se pare ca acolo sunt 2190 de poze ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
i sin Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Nu inteleg ce e asa mare lucru sa`ti faci cate o poza in fiecare zi ! Ai aparat digital, 5 secunde poza, 10 secunde pana bagi cablu de la comp in aparat si sa zicem 1 minut pana o copiezi in comp. 1 minut jumate zilnic ! BIG DEAL ! nui chestia cai ia putin timp... poze zilnic de 6 ani... :duh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
techno Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 destul de tare ideea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazu Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 cand am citit si vazut am ramas :oe o idee foarte interesanta dar, mi se pare ca trebuie sa fii cam lifeless ca sa faci treaba asta zilnic >_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex86 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 destul de ciudat o.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[SPAMMERS]black Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 cand am citit si vazut am ramas :o e o idee foarte interesanta dar, mi se pare ca trebuie sa fii cam lifeless ca sa faci treaba asta zilnic >_> tu daca ai vrea sa faci asta si ai una o zi sa-ti faci poza ai renunta la proiect sau ai trisa? sa fim seriosi ^_^ e frumos filmul, muzica e super, ideea bestiala. sa nu fie cineva inselat de faptul ca el CHIAR zi de zi si-a facut poze :) intentia conteaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3@7h Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 asta n-a fost niciodata bolnav? sau beat toata ziua? O.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibork Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 God bless the man ;) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea_dbv Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaH ^ MaTuX Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 urat mai e la sfarsit :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knoxuletz Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 la inceput mai arata a om, la final deja se innecase in alcool ...sau isi schimbase religia de isi lasa plete si barba nearanjata .... :D in rest .... toate bune si frumoase, buna idee sa te pozezi zilnic .... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shb Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 :cool2: io unu cred ca e obsedat :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiumeGoGoGo Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 credetzi k tipu din clip a intrat in cartea recordurilor???? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
smig4rl Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 asta nu o plecat in vacantza sau undeva timp de 6 ani??? k tot acelasi fundal alb il vad..sau poate recupera si isi facea intr`o zi 7 poze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexiano Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 lol.....oricum fata de prima poza sa schimbat mult pana la ultima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudu Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 asta nu o plecat in vacantza sau undeva timp de 6 ani??? k tot acelasi fundal alb il vad..sau poate recupera si isi facea intr`o zi 7 poze.. bingo :clap: doar nu crezi ca fost acasa timp de 6ani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDevil Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 De fapt videoul acela e putin fake ... se vede cam clar spre final, tot filmul nu i-a crescut parul nus-ce repede si la final dintr-o data se schimba total... Din cate stiu acesta e singurul care a facut asta calumea, se chiar vede cum imbatraneste ... : Si putin umor pe aceeasi tema :rofl1: : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firestarter Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Foarte tari chestii :D Niciodata nu m-am gandit sa-mi fac cate o poza zilnic :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilviuCs Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 ma e prea frumos de aia vrea sa isi faca poze in fiecare zi :D ROFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaifalM3n Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 pff ce tare 6 ani de poze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stargate Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Sa faci cate 1 poza pe luna sa iti aduci aminte de tinereti...mai da...dar zilnic... :blink: e un pic exagerat.ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrashOver Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 nu po sa cred ce dubios o arde omu jur :) sigur duce lipsa de ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dretmer' Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Interesant .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallout Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 e tare tipu! are rabdare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiba Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Si ce a rezolvat cu asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...