ReneGade Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 just look... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uLise Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 :lol: ce sadophoto este Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehico Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Mai este deschis un topic asemanator.click :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBringer Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Astia da zei :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azra'il Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Interesant... nu s-o fi plictisit? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 al 2`lea link e mai tare.. a lu` Mehico.. cum sa`ti faci poza in fiecare zi? oameni care se plictisesc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Master Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 la fel is si eu:) eh, not realy, dar imi place sa ma vad in poze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankie Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 a mai foooooooooooooooooooooooooooooooooooooost :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
#spoitoru# Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 saracu :) mai bine arata la inceput B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Interesant... nu s-o fi plictisit? :huh: cum sa`ti faci poza in fiecare zi? oameni care se plictisesc.. e o poza pe zi. cu un aparat digital dureaza 2 minute sa faci o poza, sa o pui pe calculator, sa o redenumesti si sa o pui intr-un folder. vi se pare o activitate care te scoate din plictiseala? :blink: mie chiar imi place ideea. si muzica e bestiala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Eu nu aveam nervi ... 6 ani ... zi de zi sa-mi fac cate o poza. Felicitari lui Noah ... ca a reusit sa-si faca zilnic cate o poza! Avea baiatu` nervi ;).@Cei care zic ca ... sa plictisit ... ia sa va vad eu pe voi la plictiseala facand asa ceva ... va tzine? Io nu cred ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 e o poza pe zi. cu un aparat digital dureaza 2 minute sa faci o poza, sa o pui pe calculator, sa o redenumesti si sa o pui intr-un folder. vi se pare o activitate care te scoate din plictiseala? :blink: mie chiar imi place ideea. si muzica e bestiala. nu asta conteaza.. stiu ca e usor.. e vb aici de ce`a zis dev mai sus.. tre sa ai nervi si timp sa`ti faci o poza in fiecare zi timp de 6 ani :o Eu nu aveam nervi ... 6 ani ... zi de zi sa-mi fac cate o poza. Felicitari lui Noah ... ca a reusit sa-si faca zilnic cate o poza! Avea baiatu` nervi ;). @Cei care zic ca ... sa plictisit ... ia sa va vad eu pe voi la plictiseala facand asa ceva ... va tzine? Io nu cred ;). nici yo nu cred ca m`ar tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
figgy Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 se iubeste prea mult fel si fel de oameni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iGARFiELD Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 io ma plictiseam sa fac asa ceva :) p.s ala a lu garf e cel mai tare :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylv Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 ingenios :rofl1:..dar pe sfarsit arata destul de caraghios cu mustata si barba -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
uLise Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oscar Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 interesant .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isome Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 ma mir ca a putut avea atata rabdare :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok3 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 timp si ambitie :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeBi Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 foarte tare ideea, Imi place.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Nu inteleg ce e asa mare lucru sa`ti faci cate o poza in fiecare zi ! Ai aparat digital, 5 secunde poza, 10 secunde pana bagi cablu de la comp in aparat si sa zicem 1 minut pana o copiezi in comp. 1 minut jumate zilnic ! BIG DEAL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qui-Gon Jinn Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 maybe he'll stop when he gets one when he's happy :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uTzu Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 genial Link to comment Share on other sites More sharing options...
.TripDeTrip Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 WoW!!!6 ani:O....nice...P.S.:Mai tare e cea postata de gARFi3LD .... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...