Jump to content
Dani

Basescu va fi anchetat

Recommended Posts

Băsescu va fi anchetat

Votul a fost covârşitor în favoarea înfiinţării comisiei, 258 de parlamentari susţinând iniţiativa Partidului Conservator. Doar 76 de senatori şi deputaţi au fost împotrivă, iar 18 s-au abţinut.

PSD a citit în faţa plenului reunit al celor două Camere documentul în care prezintă argumentele pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Social-democraţii îl acuză pe preşedinte de încălcări repetate ale Constituţiei prin declaraţiile şi acţiunile sale.

Parlamentul s-a pronunţat, astăzi, asupra suspendării din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Social-democraţii au adus preşedintelui peste 25 de acuzaţii de încălcare a Constituţiei şi a atribuţiilor care îi revin. Iniţiativa social-democrată a fost susţinută de parlamentarii PRM, dar şi de cei ai PC.

Preşedintele nu a fost prezent, astăzi, la şedinţa comună a Parlamentului. Băsescu a trimis o scrisoare preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, în care apreciază că prezenţa sa la această şedinţă nu este necesară. Şeful statului spune că asupra acuzaţiilor care i se aduc se va pronunţa Curtea Constituţională, şi, dacă va fi cazul, electoratul, care va fi chemat la referendum.

Sursa

Link to comment

Social-democraţii îl acuză pe preşedinte de încălcări repetate ale Constituţiei prin declaraţiile şi acţiunile sale.

Eu cred ca ei se oftica ca nu sunt la putere ;) demult isi ling ranile :angry1: cauta sa faca un complot pt Base , iar Liberari spun ca nu a incalcat Constiutia . Acuma ce sa mai cred ? :dontknow:

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...