Jump to content
IceMan

Englezii vor tarani si bucatari din Romania

Recommended Posts

Imagine IPB

Daca vrei sa castigi minim 5,35 lire sterline (8 euro) pe ora, lucrand in agricultura sau alimentatie, poti pleca la munca in Marea Britanie. Potrivit Departamentului pentru Munca in Strainatate (DMS), Marea Britanie ofera, anul acesta, aproximativ 10.

000 de locuri de munca pentru romani si

bulgari.

DE MUNCA IN AGRICULTURA

Marea Britanie a pus la dispozitia muncitorilor romani si bulgari circa 6.500 de slujbe in domeniul agricol. Conform DMS, citat de wall-street.ro, cei care doresc sa se angajeze pe aceste posturi trebuie sa aiba peste 18 ani si sa demonstreze ca pot presta munca manuala cu grad ridicat de dificultate. Durata unui contract este de jumatate de an.

SECTORUL ALIMENTAR

In sectorul alimentar sunt disponibile circa 3.500 de locuri de munca. Contractele de munca in acest domeniu sunt, de regula, pe un an. Salariul minim pe economie in Marea Britanie este de 5,35 de lire sterline pe ora pentru persoanele care au peste 22 de ani si 4,45 de lire sterline pe ora pentru cei care au intre 18 si 22 de ani. Detalii se pot obtine la sediul DMS din Calea Victoriei nr. 15, intrarea E, sector 3, Bucuresti sau la numerele de telefon 021/315 93 44, 021/310 30 34. (B.B.)

sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...