Jump to content
Danny

Y! Tard

Recommended Posts

Asa..uite asa un prieten de-al meu ( roman ) , a inventat emoticonurile Y! Tard. :D

Adica Yahoo! Retard..ceva de genu XD

Cei care doresc pack-u` cu emoticonuri ( mai sunt inca 40 de facut ) :

http://www.deviantart.com/deviation/49316653/

by : http://dumnezeu.deviantart.com

Tari :rofl1: =))

Sigur AMICUL tau le`a INVENTAT ? :P

Btw .. vezi ca nu merge primul link !

de prost gust , nu imi plac

Stai asa ca nu inteleg.

Ce vrei sa spui prin "prost gust" ? Faptu ca nu-ti plac e partea 2-a , dar omu` ala nu le-a facut degeaba , ci sa atraga lumea.Si bine`nteles cei care cunosc simtul umorului.

Stai asa ca nu inteleg.

Ce vrei sa spui prin "prost gust" ? Faptu ca nu-ti plac e partea 2-a , dar omu` ala nu le-a facut degeaba , ci sa atraga lumea.Si bine`nteles cei care cunosc simtul umorului.

stiu foarte bine ce am vrut sa spun , si nu ma lua cu lectii de etica , pur si simplu mi-am exprimat opinia

Opinia ta e jalnica.Te rog sa te abtii de la astfel de comentarii.

Edit : Le va termina de curand.

mai kinderel , sa stii ca nu suntem aici ca sa ne comentam opiniile , nu esti tu in masura sa imi critici opinia mea , mi-o accepti bine , nu mi-o accepti si mai bine , este parerea mea , dupa cum si eu iti respect "opiniile" tale , am si eu aceasta pretentie , care de altfel este de bun simt ... asa ca nu il mai acoperi in puf pe prietenul tau...

si cu asta am incheiat offtopicul pentru ca vad ca n-am cu cine , oricum desteptul cedeaza primul...

Auzi , in primu rand ai grija cum vorbesti.

In primu rand nu-ti permit sa ma faci kinderel , asta sa fie clar.

In al 2-lea rand , acel om este un membru de grafica al acestei tzari si ii oferim un pic de bun simt si respect pentru munca pe care o ofera.

Exista dreptul la opinie , dar cu bun simt.Ai grija cum vorbesti si stai tu fara griji ca nu cedez asa usor.

Majoritatea dintre voi nu stiti sa apreciati munca altuia.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...