Jump to content
THuG-Radu

Baiatul/fata ideal/ideala !

Recommended Posts

Posted

Hmm...pai...cam de 1,70 ; ochi caprui ; blonda (dar nu si la minte ;) ) ; dragutza ; intelegatoare ; corp bine format (nu latos pana'n africa ; dar nici cat un fir de par) ; sa stie sa se distreze ; sa fie inteligenta ; sa ii placa cluburile ^^ ; sa ii placa luptele :starwars: ; sa ii placa filmele horror,actiune,comedie ; sa nu fie narcisista,orgoliasa,cu nasu' pe sus,fitoasa;alintata si rasfatata.....Deja am intalnit pers respectiva :X:X

Posted

Uhm.. se ca eu am pus cele mai multe conditii... i`m starting to feel odd.. cineva mai pretentios ca mine? :angelbath:

Probabil eu imi gasesc cu mult mai greu o fata cu care sa stau mai mult de 1 saptamana deoarece sunt foarte pretentios . Si cand cred ca am gasit una potrivita aflu ca ori e din alta tara / oras . Ori are deja prieten , ori are deja familie <_< . Ceea ce e foarte enervant . Si acum nu o sa stau sa o descriu . Oricum in mare aspectul fizic nu e no. 1 in topul meu deoarece nu sunt neaparat genul "Let's f**k her!" . Pentru mine conteaza mentalitatea ei . Cat de sensibila e , sa stie totusi sa se aranjeze putin... acum va dati seama ca aspectul fizic e si el important nu poti tocmai cu orice... dar o fata poate parea draguta in ochii tai si in ochii altora sa fie urata . Nu poate toata lumea sa fie de acord cu tine . Cel mai enervant e cand mai si vin la tine taranoi daia si zic "Ba tu nu te uiti la ea cum arata?" . Ceea ce nu numai ca e patetic dar si fara logica . Dar asta e alta poveste . Oricum , stai calma Sere ca eu sunt mult mai "rau" ca tine la capitolul pretentii . Dar nu cred ca totusi sunt asa de mari . Doar multe . O data am patit sa imi placa o fata doar pentru ca am vorbit cu ea pe mess , habar nu aveam cu arata . Si cand mi-a dat o poza chiar era draguta :) . Deci imi poate place o fata si fara sa stiu cum arata . De aia maicamea zicea ca sunt nebun... dar mie mi se pare un lucru bun...

Posted

Nagasaky' date='Feb 21 2007, 10:32' post='1768377']

Probabil eu imi gasesc cu mult mai greu o fata cu care sa stau mai mult de 1 saptamana deoarece sunt foarte pretentios . Si cand cred ca am gasit una potrivita aflu ca ori e din alta tara / oras . Ori are deja prieten , ori are deja familie <_< . Ceea ce e foarte enervant . Si acum nu o sa stau sa o descriu . Oricum in mare aspectul fizic nu e no. 1 in topul meu deoarece nu sunt neaparat genul "Let's f**k her!" . Pentru mine conteaza mentalitatea ei . Cat de sensibila e , sa stie totusi sa se aranjeze putin... acum va dati seama ca aspectul fizic e si el important nu poti tocmai cu orice... dar o fata poate parea draguta in ochii tai si in ochii altora sa fie urata . Nu poate toata lumea sa fie de acord cu tine . Cel mai enervant e cand mai si vin la tine taranoi daia si zic "Ba tu nu te uiti la ea cum arata?" . Ceea ce nu numai ca e patetic dar si fara logica . Dar asta e alta poveste . Oricum , stai calma Sere ca eu sunt mult mai "rau" ca tine la capitolul pretentii . Dar nu cred ca totusi sunt asa de mari . Doar multe . O data am patit sa imi placa o fata doar pentru ca am vorbit cu ea pe mess , habar nu aveam cu arata . Si cand mi-a dat o poza chiar era draguta :) . Deci imi poate place o fata si fara sa stiu cum arata . De aia maicamea zicea ca sunt nebun... dar mie mi se pare un lucru bun...

Asa si unde ti`ai descris fata ideala ? inafara de faptul ca ne`ai spus ca esti pretentios .... :-/ :dontknow:

Posted

Asa si unde ti`ai descris fata ideala ? inafara de faptul ca ne`ai spus ca esti pretentios .... :-/ :dontknow:

Pe prima pagina, aici ii raspunde lui Sere :D

Posted

pai uhm perfectiune nu exista ... dar mie mi-ar place o bruneta cu ochii albastri/negri profund ,1.60-1.70 m fatza dragutza,fundul frumos,sanii medii-mari,sa aiba simtzul umorului,sa aiba mai aceeasi hoby-uri ca si mine,sa nu fie stresanta sau cicalitoare.

Cat despre get a robot ,nu inteleg why a robot,facem o clona si ii schimbam ADN-ul sa arate asha cum vrem!numa k e o singura problema ia tip ca aceea clona sa creasca!

Posted

In general imi plac fetele brunete/satene cu ochii caprui/negri, sa nu aiba ceva iesit din comun, sa fie simpla, sa nu-mi zica te iubesc, iubi, pui, ingeras sau panarame d-astea pisicesti, sa nu aiba un chip comun, sa nu-i placa sa mearga in *cercul* de prieteni, sa nu aiba zeci de ex-prieteni, sa fie atragatoare dar in acelasi timp sa-si mentina atractivitatea la un anumit punct fata de altii, sa nu se ascunda de mine, sa fie sincera, mica de statura (sau normala) si slabutza, nu cu +.

Posted

Nu exista un tipar sau un ideal de perfectiune :) te indragostesti si iubesti .. cand intalnesti persoana potrivita care are acel ceva fie ca e sahul fie ca e muzica ( Bitza >:) ) nu o sa mai stai sa o incadrezi in tiparele tale

Asa toti avem afinitati :) dar persoana ideala e cea pe care o iubesti

Agree :)

Posted

Femeia ideala pentru mine:

Scunda(1.70 m) , draguta, sanii putin mai mari decat normal, fundul normal, sa fie modesta, sa nu fie egoista, sa fie intelegatoare.

Cam atat.

O zi buna,

Mr.Master :beer:

Posted

Nu exista un tipar sau un ideal de perfectiune

subscriu si adaug: Daca iubesti cu adevarat o persoana, in ochii tai va fi (aproape) perfecta, adica cel mult va avea defecte care nu te afecteaza sau mai mult, poate unele "defecte" in ochii altor oameni, vor fi calitati in ochii tai. am patit-o de exemplu, dupa ce s-a terminat... cu o fata, sa mi se para mai "urâta" si aici nu ma refer la aspect fizic in mod special.

Posted

Opinia mea sincera e ca oamenii inteligenti sunt oricum frumosi... sau atragatori... sau se fac atragatori. A se observa ca am folosit inteligenti si nu destepti, pentru ca nu ma refer la bagajul de cunostinte.

I am acquainted to several dobitoci care desi sunt super-specializati in ariile lor de lucru (they know their shit, seriously), sunt incredibil de idioti in realitate - si asta NU pentru ca n-as putea eu sa intretin o discutie cu ei.

Daca va deranjeaza "badaranii" care vin si zic "uita-te ba cum arata" si voi va simtiti jigniti, atunci probabil ca fata e si proasta si voi sunteti intr-o faza prelungita de negare. No offense 'saky :)

La mine problema nu se pune "fata ideala" ci "dragostea ideala", adica relatia in sine. Am o imagine foarte exacta a perfectiunii in minte, i-am sarutat mana in real life (NU, nu e vorba de prietena lui ghiba... sheesh, mai bine o tineati pe aia cu "esti gay"). Cu toate acestea o sa incerc sa descriu mai jos cam la ce ma gandesc eu...

Perfectiunea de care vorbiti exista, nu exista insa o "perfectiune absoluta", poate la asta va referiti - ceva care sa ne placa tuturor adica.

@Radu: man, nu stiu, dar imi pare ca nu-i prea greu de obtinut ce vrei tu :) In plus, mi se pare al naibii de ciudat ca ai pus "sa fie inteligenta" la sfarsit, poate te refereai doar la "sa ne intelegem bine".

Eu de exemplu nu presupun sa stie cel mai inalt varf din Europa, ba nici chiar din Romania, dar un bagaj de cunostinte - ceea ce se numeste acum cultura generala - nu face decat sa mareasca placerea de a conversa.

Common ground is important. De fapt, si ciudat ma gandesc doar la muzica acum, e foarte important sa nu-i placa ce nu-mi place mie. Nu tin neaparat sa ne intersectam. In ceea ce priveste muzica sunt foarte strict - ori e genul care asculta "de toate", ori asculta 60% ce-mi place mie.

Numiti-ma cum vreti, dar luati aminte ca ce asculta o persoana zice multe despre ea, si aici nu ma refer doar la extreme "asculta rock"/"asculta manele" - NU. Tokio Hotel si SoAD are not exactly my favs.

Haine, machiaj, coafura - prostii. Don't really care. Mai ales in ceea ce priveste machiajul, asta e cel mai trist dintre toate. (astept sa fiu contrazis cu multa agresivitate).

Celelalte detalii sunt deja intruchipate, poate o sa revin.

Merci pentru atentie.

Posted
Mai ales in ceea ce priveste machiajul, asta e cel mai trist dintre toate
pentru varsta adolescentei nu vad la ce ii trebuie o TONA de machiaj. mergi pe strada si vezi multe astfel de fete. Sincer daca o fata arata bine (si aici nu ma refer la nush ce super model <_<) fara machiaj va arata INEVITABIL bine si cu machiaj. ORICUM ar trebui sa invete o parte dintre ele cum e chestia cu machiajul (ma refer la cele care se machiaza excesiv pe timp de zi). Acum pe bune, traditional astfel de machiaje excesive sunt folosite (sau cel putin asa era pana de curand) de damele de companie (ca sa folosesc un termen mai decent) pe timp de zi, sau la o petrecere (serala).. nicidecum dimineata la prima ora. adica da, te aranjezi putin... dar mai lasa fardu ala sa iti ajunga si tie 2-3 sapt nu 2-3 zile :\. Stiu ca am deviat putin de la subiect dar... o well :-"
Posted

@Radu: man, nu stiu, dar imi pare ca nu-i prea greu de obtinut ce vrei tu :) In plus, mi se pare al naibii de ciudat ca ai pus "sa fie inteligenta" la sfarsit, poate te refereai doar la "sa ne intelegem bine".

Eu de exemplu nu presupun sa stie cel mai inalt varf din Europa, ba nici chiar din Romania, dar un bagaj de cunostinte - ceea ce se numeste acum cultura generala - nu face decat sa mareasca placerea de a conversa.

"sa fie inteligenta" ala e pus acolo, nu neaparat in locul "sa ne intelegem bine" ci mai mult sa aiba o cultura generala cat de cat. Inteligenta, sa nu fie proasta, na. Ca sa fie mai clar =)) ! Adica sa stie cand sa isi deschida gura, sa nu vorbeasca tot felu de prostii, altfel zis sa se faca de kko si implicit si pe mine ! :D Si sa poata purta o conversatie cat de cat ! :) Nu ma astept nici eu sa`mi zica einshpemii de formule la matematica si fizica ! =)) ci doar sa o duca, capu ! :D

Posted

Intru totul de acord cu J4F. Took the words right out of my mouth.

O conversatie pe care o port frecvent cu domnisoarele:

-Salut. umm... te-ai machiat?

-Aaa nu. Creion.

@Radu: "Si sa poata purta o conversatie cat de cat !" Hai man, femeia ta perfecta poate numai conversatii "cat de cat"? :) Asta e perfectiunea la tine? Come on!

Posted

@Radu: "Si sa poata purta o conversatie cat de cat !" Hai man, femeia ta perfecta poate numai conversatii "cat de cat"? :) Asta e perfectiunea la tine? Come on!

Pai nu stii ca femeile devin prea obositoare daca stiu prea multe si vorbesc prea mult ? =)) Perfectiunea pt. e mine e o femeie care sa vorbeasca atunci cand trebe si CAT trebe ! :D

Posted

Hmm... cred ca la un moment dat o sa te plictisesti de parul ei blond si de ochii ei albastrii si de skillul la CS si o sa vrei sa vorbesti despre chestii care nu-s atat de shallow :D

But then again, that's just my opinion.

Posted

Hmm... cred ca la un moment dat o sa te plictisesti de parul ei blond si de ochii ei albastrii si de skillul la CS si o sa vrei sa vorbesti despre chestii care nu-s atat de shallow :D

Yeap, aici ai perfecta dreptate ! :D Hmm .. reformulez atunci. Sa fie inteligenta, sa stie multe chestii interesante ! :D Better ? :P

Posted

Eu unul, visez la o bruneta suvitata ochi albastri sau caprui, sa fie dulce, ca o papushica (fatza e elementul cel mai important cand ma uit la o fata :D ), fundul frumos, ridicat, nu lasat sau drept, sanii normali. Cat despre caracter, sa ma pot intelege cu ea, daca s`ar putea, pe aceasi lungime de unda, sa avem aceleasi hobby`uri : muzica electronica, horror`uri, net, CS =)) , cluburi (de house of course). Sa nu fie materialista (Cine isi doreste o materialista anyway ? =)) ), sa fie harnica, sa stie sa faca de mancare, sa nu fie ingamfata, sa stie sa vorbeasca doar la momentu potrivit, sa fie inteligenta ... si alte detalii poate imi vin in minte pe parcurs ! :D

Ma regasesc .. Ma iei de nevasta ? :rofl1: ( glumeam !!! )

Hmm .. Baiatul perfect zici ..Pai ..nu am asa o idee fixa,dar in general sa fie dragutz (chiar nu conteaza culoare ochilor/parului, inaltime sau poate doar sa nu fie mai scund ca mine :D) atat cat sa nu imi fie rusine cu el :whistle: (mai mult deja strica .. am trecut prin asta..si NO ..fara zane pls !!!!! )...sa se poarte bine cu mine, scumpic, sa ma inteleaga si sa-mi fie alaturi atunci cand am nevoie.Ar fi frumos sa ii placa aproximativ aceleasi lucruri care imi plac si mie (cs :wub: ..si celalalte :)) ..fara manele :D ) si cel mai important : sa ma accepte asa cum sunt si sa ma iubeasca :"> .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...