_Robert_ Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 -mi se intampla sa ajung in situatii pe care parca leam visat odata...si mie la fel...mereu mi se intampla...
Just Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nu stiu cati dintre voi au experimentat acest sentiment pana acum..mai pe scurt..la un moment dat .te trezesti ca ceea ce faci in momentul respectv ai mai facut o data sau iti este foarte cunoscut oricum 5.gifDe exemplu..ajungi intr-un loc in care nu ai mai fost dar ti se pare ca este foarte familiar...etc da si eu am patit-o. mai exact am mai patit si altceva legat d asta. am visat ceva intr-o dupa-amiaza, si apoi seara s-a intamplat o parte de vis INTOCMAI si cu aceleasi cuvinte ca in vis...Sau am visat o anumite persoana de 2 ori in seri diferite si de fiecare data a patit ceva rau :( prima oara a picat bac-ul si sa zici ca nu avea legatura visul dar dupa al doilea vis STIAM, SI SIMTEAM ca i s-a intamplat ceva rau - era sa fie violata in aceeasi noapte (poate chiar in timpul visului) :\Afara de Butterfly effect, mai va recomand un film "What the bleep do we know" -> asta are un rol mai mult documentar dar explica multe lucruri intr-o maniera stiintifica CARE NU EXCLUDE existenta lui Dumnezeu.. btw, stiati ca din zecile de mii de mega de memorie care se deruleaza sub forma de informatie in jurul nostru, creierul nostru percepe DOAR 2 MB/s ? si eu am ramas uimit de asta :\
AngelGirl Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Fie ca sunt vise precognitive, dorinte sau traume reprimate, holograme, bucati de informatii prost sincronizate, reminiscente din trecut sau luate din carti, filme sau fotografii, episoadele de deja vu sunt foarte fecvente...In general mi se intampla sa am senzatia de deja vu cand vizitez un loc nou in care imi doream sa merg, dar si in cazul unor discutii cu diversi prietenii in cadrul carora stiam exact ce urmeaza sa mi se spuna sau cum va reactiona o anumita persoana.
oldman Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Si acum stau si ma intreb: nu trebuia oare sa iau pastila rosie?The Matrix has you :whistle:
InGeLiTzA*LeA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tind sa cred ca acest Deja Vu este un al 6 lea simt al nostru si singura problema ca nu stim cum sa il controlam. Am astfel de "manifestari" destul de des (precizez ca este vorba de acel deja vu din realitate atunci cand esti traz..faci ceva si iti dai seama ca ai mai facut.nu e vb de somn/vis la mine), dar din pacate sunt foarte scurte si de prima data cand mi-am dat seama ca ele fac parte din mine am incercat sa explorez acel spatiu din afara realitatii in care am facut acelasi lucru inca o data exact cum il fac in momentul de fata. Nu ma deranjeaza chiar deloc, ba din potriva imi place acel sentiment si incerc sa il prelungesc si controlez.As vrea sa pot descoperi misterul (nu cel general ..ci doar misterul meu, ce se afla in spatele acestui felling , cealalalta "viata" pe care o traiesc .. daca pot sa zic asa ).. si va invidiez pe cei care detineti un deja vu putin mai lung :D
domeniux Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Energii oameni buni, energii!Noi emitem energii pe care subconstientul le capteaza, avem momente cand stim si noi de ele(asa zisele deja vu-uri, momente care avem impresia ca deja s-a intamplat).Clarvazatorii au momente d-astea mai tot timpul, ei fiind capabili sa detecteze energiile lasate de oameni, fie ei si morti.vedeti mai multe detalii despre Medium la http://en.wikipedia.org/wiki/Mediumship
ReneGade Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 si mie mi se intamplat...destul de des.Am impresia ca mi s-a mai intamplat ce fac in acel moment..sau ca am fost in acel loc...weird :s
Bobo Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Si mie... vad ca la toti li se intampla. Poate o fii ceva normal :) :dontknow:
Thora! Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Energii oameni buni, energii!Noi emitem energii pe care subconstientul le capteaza, avem momente cand stim si noi de ele(asa zisele deja vu-uri, momente care avem impresia ca deja s-a intamplat).Clarvazatorii au momente d-astea mai tot timpul, ei fiind capabili sa detecteze energiile lasate de oameni, fie ei si morti. Adica noi emitem energii si tot noi le recaptam aparand senzatia de deja-vu? :blink: Hai sa le luam pe rand...deja-vu : prevederea a ceva ce urmeaza sa se intample intr-un viitor apropiat ; sentimentul de familiar al unor locuri prin care nu ai trecut niciodata;premonitii : prevederea unor lucruri ce urmeaza a se intampla intr-un viitor relativ indepartat (luni, ani);profetii : prevederi ale unor lucruri ce urmeaza a se intampla intr-un viitor foarte indepartat (decenii, secole).Cert este ca toate exista, cel putin deja-vu uri cred ca are 90% din populatia planetei. Explicatia ta este evident preluata, dar foarte fragila. Cine trimite energiile respective? Semeni de-ai nostri care au murit? Cum pot ei sa stie ce urmeaza sa se intample in 2210, daca au murit in 1890? Semeni de-ai nostri din viitor? Deja ajungem la existente paralele, lucruri care scapa definitiv capacitailor noastre (useri ai Linkmania) de intelegere.Apropos, Kant : "Timpul si spatiul sunt notiuni relative".Cat despre...vedeti mai multe detalii despre Medium la http://en.wikipedia.org/wiki/Mediumship1. :D 2. :lol: 3. Incep sa inteleg de ce chiar marele Bill Gates nu isi lasa copii sa utilizeze internetul mai mult de 1-2 ore pe zi, ceea ce recomand si eu.4. Ca sa explic primele doua puncte..."History of mediumshipModern spiritism in the United States dates from the activities of the Fox sisters in 1848. Such notable figures as Andrew Jackson Davis, Daniel Dunglas Home, Helena Petrovna Blavatsky, and Arthur Conan Doyle later became widely known spiritualists. The Society for Psychical Research has carried on investigations with some phenomena, mainly in connection with telepathy and apparitions, in hopes of finding scientific explanations for various spiritualistic occurrences.[4]"Care va sa ne zica, istoria spiritismului incepe de la 1848 e.n. :cool2: Nici nu trebuie sa ma gandesc prea mult... Oracolul din Delphi...