Gh0sT Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 A condus fara permis 47 de ani! http://img168.imageshack.us/my.php?image=image4yr1.jpg Un olandez a reusit sa scape de vigilenta politiei timp de 47 de ani. Acesta a condus jumatate de secol fara a avea permis!Daca credeati ca infractiunile comise pe soselele din Romania sunt inegalabile, acest articol va va schimba total parerea. Un sofer olandez de 62 de ani a fost oprit pentru o verificare de rutina de un echipaj de politie din Leyde (localitate in vestul acestei tari). Verficarea actelor si chestionarea soferului au scos insa la iveala un fapt incredibil: acesta circula fara permis din 1960, deci de nu mai putin de 47 de ani! Un simplu calcul duce la o alta infractiune a olandezului: acesta se afla in spatele volanului inca de la 15 ani, varsta la care sofatul este interzis.Olandezul sexagenar a reusit sa ii pacaleasca in tot acest timp pe politisti prezentandu-le actele fratelui sau geaman. De aceasta data insa, oamenii legii au fost pe faza si au observat neconcordantele intre nume si fotografii. Intr-un comunicat de presa, politia olandeza afirma oficial ca “dupa ce l-au controlat minutios in acte, politistii au ajuns la concluzia ca barbatul conducea de 47 de ani fara a detine permis de conducere”. Nu este insa recordul mondial absolut (aici intrand, evident, doar cele descoperite de politie), un francez de 69 de ani fiind prins anul trecut de politia din Lot-et-Garonne in timp ce conducea masina sub influenta bauturilor alcoolice. La verificarea actelor, politistii au constatat ca francezul nu avea permis, desi conducea de mai bine de 51 de ani! Mai mult, acesta a afirmat ca desi are masina si conduce de la 18 ani nu a avut pana atunci nicio problema de acest tip.sursa 1 Link to comment
Ahilosu Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 daca ar fi facut accident, daca ar fi omorat cateva persoana...ar fi fost nasol...dar asa, cand a condus atata timp, si a facut-o si bine daca nu s-a prins nimeni, de ce nu l-ar lasa sa o faca in continuare? Link to comment
Fane Spoitoru Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 sef omu :) oare ce o sa ii faca :) Link to comment
mircea_dbv Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 sef omu :) oare ce o sa ii faca :)dosar penal :)trebuie sa ai mai tupeu sa faci asa ceva :) Link to comment
[n33d] Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 moved to discutii generale Link to comment
THuG-Radu Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 TAre batranelu ! Eu ma chinui sa obtin permisu si el conduce 47 de ani fara permis ! :D Link to comment
Danny Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Weird o_O Trebe sa ai mare tupeu. @Radu , inca nu-l ai ? Link to comment
Lancelot Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 daca a condus pe sestache atata timp ar fi si culmea acum sa il oblige sa dea un examen tampit Asta ar fi bun in clanul nostru de pnesionari la cs. Are skill Link to comment
iGARFiELD Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 dosar penal :)trebuie sa ai mai tupeu sa faci asa ceva :)neah nu e sigur au fost cazuri in care inculpatul tot in genul olandezului a primit cadou permisul de conducere :beer: Link to comment
Jeff Hardy Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 king of the road:)))word :rofl1: Link to comment
iNm Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 neah nu e sigur au fost cazuri in care inculpatul tot in genul olandezului a primit cadou permisul de conducere :beer:parca in romania era ceva sofer de autobus care o condus vreo 30 de ani fara permis ... si cand l-au prins i-au dat permis cadou :D ( la stiri am vazut mai demult) Link to comment
m4x Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 parca in romania era ceva sofer de autobus care o condus vreo 30 de ani fara permis ... si cand l-au prins i-au dat permis cadou :D ( la stiri am vazut mai demult)sa`i dea si batranelului, ca i`a intrecut recordul ;)) cum de n-a fost oprit in 47 de ani deloc ? se pare ca nu a incalcat deloc regulile... Link to comment
Fane Spoitoru Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 scrie acolo ca de fiecare data arata actele lu fraso geaman :D Link to comment
TyreXel Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Tipul asta chiar a avut noroc :rofl1: putea oricand sa faca accident sau alt ceva Link to comment
BlackDevil Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 avand in vedere ca nu au fost prinsi de atata timp poate insemna ca si stiu sa conduca ... nu ca altii de la noi ca fac genocid la un an sau mai putin de cand au carnetu <_<LE: oricum cine poate zice ca nu a condus catusi de putin inainte sa aibe carnet ? Link to comment
mircea_dbv Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 daca e sa ne luam dupa cat conduci fara carnet...sau cati mai bine zis...si daca ar fi valabil sa dea permisele cadou daca depasesti nu stiu ce perioada...cred ca ar muri de foame cei de la comisiile de evaluare la permise in romania :lol: Link to comment
frankie Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Pfoai Radule daca nu iei carnetu` (doamne fereste) te duci in Olanda ca vad ca se conduce fara carnet acolo :lol: Link to comment
THuG-Radu Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Pfoai Radule daca nu iei carnetu` (doamne fereste) te duci in Olanda ca vad ca se conduce fara carnet acolo :lol: Doamne feri sa nu`l iau, ca bine zici ! :D Cat despre Olanda, ash merge doar pt. libertatea care ii acolo ( mahoarca & bordeluri) dar mai degraba as merge in India (vezi topicul lui Dani despre sofatul in India ) Link to comment
Ghiba Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Am un prieten de 24 de ani care conduce de la 16 ani fara permis :D Pe deasupra conduce masini inmatriculate in strainatate :D Link to comment
Alex86 Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 a avut noroc cu fratele geaman,ca altfel...dar totusi 47 de ani si nu s-a prins nimeni Link to comment
IceMan Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Asta da tupeu. Si mai zicem de lucrurile ce se petrec la noi in tara...oricum, bine ca nu a lovit pe cineva, ca atunci era grav... Link to comment
Raul Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Si cand am crezut ca le-am auzit pe toate dupa cum spune si IceMan bine ca nu a lovit pe cineva Link to comment
Isome Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 pff...ce oameni...ce tupeu Link to comment