Jump to content
Gh0sT

A condus fara permis 47 de ani!

Recommended Posts

A condus fara permis 47 de ani!

http://img168.imageshack.us/my.php?image=image4yr1.jpg

Un olandez a reusit sa scape de vigilenta politiei timp de 47 de ani. Acesta a condus jumatate de secol fara a avea permis!

Daca credeati ca infractiunile comise pe soselele din Romania sunt inegalabile, acest articol va va schimba total parerea. Un sofer olandez de 62 de ani a fost oprit pentru o verificare de rutina de un echipaj de politie din Leyde (localitate in vestul acestei tari). Verficarea actelor si chestionarea soferului au scos insa la iveala un fapt incredibil: acesta circula fara permis din 1960, deci de nu mai putin de 47 de ani! Un simplu calcul duce la o alta infractiune a olandezului: acesta se afla in spatele volanului inca de la 15 ani, varsta la care sofatul este interzis.

Olandezul sexagenar a reusit sa ii pacaleasca in tot acest timp pe politisti prezentandu-le actele fratelui sau geaman. De aceasta data insa, oamenii legii au fost pe faza si au observat neconcordantele intre nume si fotografii. Intr-un comunicat de presa, politia olandeza afirma oficial ca “dupa ce l-au controlat minutios in acte, politistii au ajuns la concluzia ca barbatul conducea de 47 de ani fara a detine permis de conducere”.

Nu este insa recordul mondial absolut (aici intrand, evident, doar cele descoperite de politie), un francez de 69 de ani fiind prins anul trecut de politia din Lot-et-Garonne in timp ce conducea masina sub influenta bauturilor alcoolice. La verificarea actelor, politistii au constatat ca francezul nu avea permis, desi conducea de mai bine de 51 de ani! Mai mult, acesta a afirmat ca desi are masina si conduce de la 18 ani nu a avut pana atunci nicio problema de acest tip.

sursa

  • Upvote 1
Link to comment

neah nu e sigur au fost cazuri in care inculpatul tot in genul olandezului a primit cadou permisul de conducere :beer:

parca in romania era ceva sofer de autobus care o condus vreo 30 de ani fara permis ... si cand l-au prins i-au dat permis cadou :D ( la stiri am vazut mai demult)

Link to comment

parca in romania era ceva sofer de autobus care o condus vreo 30 de ani fara permis ... si cand l-au prins i-au dat permis cadou :D ( la stiri am vazut mai demult)

sa`i dea si batranelului, ca i`a intrecut recordul ;)) cum de n-a fost oprit in 47 de ani deloc ? se pare ca nu a incalcat deloc regulile...

Link to comment

Pfoai Radule daca nu iei carnetu` (doamne fereste) te duci in Olanda ca vad ca se conduce fara carnet acolo :lol:

Doamne feri sa nu`l iau, ca bine zici ! :D Cat despre Olanda, ash merge doar pt. libertatea care ii acolo ( mahoarca & bordeluri) dar mai degraba as merge in India (vezi topicul lui Dani despre sofatul in India =)) )

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...