IceMan Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Dr. Peter C. Austin, de la Universitatea din Toronto (Canada), a realizat cel mai mare studiu astrologic cu aplicatie in medicina, din intreaga lume. Din dorinta de a vedea in ce fel influenteaza planetele nativii celor 12 zodii, cercetatorul a analizat datele a 10 milioane de oameni, constatand ca fiecarui semn zodiacal ii corespund anumite afectiuni. Si cum de data aceasta statisticile au oferit dovezi, prezentarea facuta de dr. Austin la un congres de medicina desfasurat in week-end a fost luata in serios. Dar iata, pe scurt, care au fost concluziile studiului canadian, referitoare la fiecare zodie: BERBEC - Frecvente sunt la acesti nativi problemele cu oasele si cu articulatiile, insa si stomacul si intestinele pot fi considerate puncte sensibile. Exista numeroase cazuri de inflamatii cronice (gastrite, de exemplu), printre Berbeci. TAUR - Oasele sunt cele care le dau batai de cap acestor nativi, care se confrunta adesea cu fracturi periculoase, mai ales de sold. Pe de alta parte, Taurii sufera frecvent de probleme digestive, alegandu-se cu ulceratii la stomac si intestine. GEMENI - Nativii zodiei nu au o predispozitie pentru o anumita boala, insa pot cadea prada usor dependentelor. Studiul canadian arata ca sunt frecvente cazurile de alcoolism printre Gemeni. RAC - Cele mai des intalnite afectiuni ale acestor nativi sunt de natura intestinala, de la polipi la probleme mult mai grave. In plus, Racii se pot confrunta cu boli ale sangelui, indiferent ca e vorba de o "simpla" anemie ori de ceva mai periculos. LEU - Stomacul si intestinele sunt punctele slabe ale acestei zodii, ai carei nativi sufera in numar mare de hemoragii digestive. Insa intreg sistemul imunitar al Leilor este labil, in ciuda aparentei lor forte, astfel ca acestia se pot imbolnavi relativ usor. FECIOARA - Atentie la oase! Cercetatorul a constatat ca Fecioarele sufera adesea de fracturi in zona gambei, iar nativele zodiei au parte si de sarcini dificile, marcate de greturi si vomismente frecvente. BALANTA - Fracturile de bazin sunt des intalnite la nativii aceste zodii. La fel de frecvente sunt insa si problemele in partea inferioara a abdomenului, indiferent ca e vorba de sangerari, hernii sau prolaps. SCORPION - Intestinul le creeaza suferinta nativilor acestei zodii, predispusi in special abceselor (colectari de puroi). Pe de alta parte, nu o data Scorpionii cad victime bolilor sangelui, inclusiv temutei leucemii. SAGETATOR - Capul si ceafa sunt punctele critice ale acestor nativi, frecventa migrenelor fiind incomparabil mai mare decat la alte zodii. In plus, statisticile arata ca numerosi Sagetatori si-au fracturat partea superioara a bratului. CAPRICORN - Acest semn zodiacal este cel mai viguros dintre toate. Insa femeile au parte destul de des de avorturi, iar la batranete, toti nativii sunt coplesiti de bolile varstei a treia. VARSATOR - Nativii zodiei trebuie sa lupte cu afectiunile cardiace, indeosebi cu angina pectorala, dar si cu altele. Nu sunt iertati insa nici de pneumonii, care nu o data le pun viata in pericol. PESTI - Si aceasta zodie are ca punct sensibil inima, poate mai mult chiar decat in cazul Varsatorilor. In schimb, nativii acestei zodii par ocoliti de alte boli grave, indiferent de localizarea lor. sursa Link to comment
Lancelot Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Tiand ocnt de preziceri ori o sa fac multe avorturi ori mor de toate bolie varstei a 3-a PS nu cred ca se pot imparti atat de strict bolile/ zodii Link to comment
i sin Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 damn am leucemie si io nu stiam <_< Link to comment
Roxynel Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Tiand ocnt de preziceri ori o sa fac multe avorturi ori mor de toate bolie varstei a 3-a PS nu cred ca se pot imparti atat de strict bolile/ zodii Esti femeie ? :blink: :D :D :D neeee...nu este nimic adevarat din ce se spune acolo :) Link to comment
Lancelot Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Esti femeie ? :blink: :D :D :D neeee...nu este nimic adevarat din ce se spune acolo :) nu nu sunt dar citeam din bolile zodiei mele PS ai vrea sa fiu? Link to comment
[Anti-AntiSpam]black Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 boli de alcoolemie :blink:era un articol serios despre zodii.. scria cateva pagini la fiecare. aia o nimerisera la mine (boli respiratorii)cred ca le mai am pe aici.. Link to comment
Adi Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 ''BALANTA - Fracturile de bazin sunt des intalnite la nativii aceste zodii. La fel de frecvente sunt insa si problemele in partea inferioara a abdomenului, indiferent ca e vorba de sangerari, hernii sau prolaps.'' Vrajeli :P eu is sanatos tun si asa am fost mereu(poate o mana sau un picior rupt, motiv de chiul....... mai agitam putin ca doare si sigur stam acasa ) :P gl Link to comment
Angel of Darkness Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Mandru sa fiu ... LEU !! ( NOT ) Link to comment
TyreXel Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Nu cred ca boala te ia dupa zodie ) mi se pare o mare idiotenie chestia asta :/ Link to comment
Guest Blaidy Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 eh la mine cu zodia leu ma nimerit Link to comment
Raul Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 RAC - Cele mai des intalnite afectiuni ale acestor nativi sunt de natura intestinala, de la polipi la probleme mult mai grave. In plus, Racii se pot confrunta cu boli ale sangelui, indiferent ca e vorba de o "simpla" anemie ori de ceva mai periculos.damn mai bine nu citeam Link to comment
m4x Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 ce porcarie.. nu cred in asa ceva...de unde stiu ei ca eu am leucemie sau nu ? de unde au scos-o ? din stele ? SCORPION - Intestinul le creeaza suferinta nativilor acestei zodii, predispusi in special abceselor (colectari de puroi). Pe de alta parte, nu o data Scorpionii cad victime bolilor sangelui, inclusiv temutei leucemii. Link to comment
Danny Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Nu prea cred in asa ceva. Link to comment
TiberiuC Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 nu cred in asa ceva si nu am avut nici o fractura..dar probleme digestive am Link to comment
Deian69 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Din cate stiam la sagetatori is cam distrusi genunchii Link to comment
mircea_dbv Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 taur:probleme cu oasele...nu prea am avut probleme cu oasele de cand ma stiu...wierd :blink: Link to comment
Ahilosu Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 FECIOARA - Atentie la oase! Cercetatorul a constatat ca Fecioarele sufera adesea de fracturi in zona gambei, iar nativele zodiei au parte si de sarcini dificile, marcate de greturi si vomismente frecvente.RIiiiiiiiiiiiiiiiiight. am avut 2 entorse in 10 ani de sport profesionist. expus rau dom'lebtw sper ca acum daca am spus sa nu se intoarca roata :-S Link to comment
#spoitoru# Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Asta ii o mare prostie parerea mea, cum sa fie boala dupa zodie? Link to comment
sylv Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 BERBEC - Frecvente sunt la acesti nativi problemele cu oasele si cu articulatiile, insa si stomacul si intestinele pot fi considerate puncte sensibile. Exista numeroase cazuri de inflamatii cronice (gastrite, de exemplu), printre Berbeci.Mi-am sclintit o data mana , dar cu celelalte boli e vrajeala ^_^Nu cred in asa ceva :(. Link to comment
Smok3 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Cum sa crezi in asa ceva ? :blink: :duh: Link to comment
domeniux Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Astea-s generalizari ma, in porcarii de astea si in horoscopul de pe o zi pe alta sa nu credeti! Link to comment
WaH ^ MaTuX Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 au dreptate astia :D FECIOARA, miam rupt mana stanga 1 data si am mai avut 2 entorse tot la aceasi mana :P<_< mai bine imi rupeam dreapta asha nu ma mai duceam la scoala :banana: Link to comment
Guest Sonius Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Are dreptate domeniux, nu prea are credibilitate acest articol... Chestiile adevarate se invata in alta parte. Link to comment
<Pupak> Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Mrrr am leucemie? ) nu cred in asa ceva Link to comment
Fane Spoitoru Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 TAUR - Oasele sunt cele care le dau batai de cap acestor nativi, care se confrunta adesea cu fracturi periculoase, mai ales de sold. Pe de alta parte, Taurii sufera frecvent de probleme digestive, alegandu-se cu ulceratii la stomac si intestine. si io am avut degetele rupte :-< gatu sucit, genunchiu stang e praf :( + ambele picioare rupte :-< si acuma sunt bine :D sper cand sunt mai batran sa nu fac ulcer sau alte alea ca io nu cred ca am avut probleme la stomac :) Link to comment