Odyzzeus Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hmm dependent in sensul "periculos" al cuvantului nu cred sa fi ajuns vreodata :). Asta nu pt ca nu as fi avut toate sansele, ci pt ca nu mi-a permis timpul liber. Dar mare parte din acesta, l-am irosit prin lumi virtuale.Am fost indragostit si eu de seria Diablo, apoi de Gothic, Baldur's gate, Morrowind, de seria KOTOR (a adus destul de mult a RPG - i love RPG :P).Apoi am pasit in lumea MU Online, iar acum ma aflu destul de "afundat" in lumea creeata de cei de la Blizzard - WoW :wub:
Aldguth Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nu sunt dependent de games, dar imi place sa ma joc cu ele :) Mai mult sunt dependent de propria imaginatie.....cu ajutorul ei imi creez propriile mele lumi, mult mai fabuloase decat orice joc video.
SteeleVerzi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nu sunt dependent de games, dar imi place sa ma joc cu ele :) Mai mult sunt dependent de propria imaginatie.....cu ajutorul ei imi creez propriile mele lumi, mult mai fabuloase decat orice joc video. t uiti cumva pe spice e un joc d televiziune ? si ia zi-ne cu ce jocuri te-ai jucat asa hentai 3d ? lola ? playboy ? cu ce te mai joci in afara de joculetze ? :rofl1: :rofl1: OnTopic : Nfs am jucat decand l-a facut mama lui si mi s-au parut marfa toate seriile :wub:
_alexa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nu sunt dependent de games, dar imi place sa ma joc cu ele :) Mai mult sunt dependent de propria imaginatie.....cu ajutorul ei imi creez propriile mele lumi, mult mai fabuloase decat orice joc video. :rofl1: :rofl1: :rofl1: hihi :rofl1: :rofl1: fiecare cu nebunia lui. Dar totusi prefer sa nu fiu singura in nebunia mea OT: I :wub: MU dependent: nu recunosc nimic sanse de vindecare: slabe :rofl1:
R@iz3r Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Sunt dependent de jocuri pe calculator de mic. Inainte jucam aproape orice gaseam, acum joc mai putin ptr ca am timp mai putin si ma concentrez asupra jocurilor in timpul carora mai pot face si altceva.Dar, daca am timp liber si imi puneti un joc in fata, incerc sa ma bucur de el, nu sa il termin in cel mai scurt timp posibil. Jocurile sunt menite sa relaxeze, nu sa creeze noi motive de stres. :right:
_Robert_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 sunt fost dependent de mu...am jucat un an jumate sau chiar doi...si am prins in o perioada un virus care imi tampea executible`u si mi`a fost lene sa devirusez calcu` si asa m`am lasat oricum pierdusem placerea jocului....oricum e mai bine asa...era prea mult timp pierdut
_alexa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dap :D ai dreptate :D Dar totusi, n-ai vazut cati se enerveaza cand se joaca? cate tastaturi rupte... mau$i cu firu` scos
_Robert_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 cand vezi unu ca Bk`ul ala arabu@ daca il pk iti da foc la casa ala da obsedat :) Ot: am fost si dependent de nfs si le`am jucat si terminat pe toate ...acu astept sa apara umrmatoru`
_alexa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 cand vezi unu ca Bk`ul ala arabu@ daca il pk iti da foc la casa ala da obsedat :) Ot: am fost si dependent de nfs si le`am jucat si terminat pe toate ...acu astept sa apara umrmatoru` :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: cata dreptate ai hmmm ... prima mea dragoste a fost Diablo, pe urma Heores III, pe urma uau aparuse Diablo II, nebunie totala!!! l-am terminat cu toate caracterele pe toate nivelele de dificultate