iReal Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Ce planuri v'ati facut pentru ziua de 14 februarie ? Ce cadou ati cumparat pentru persoana iubita ?:)Io am lasat totul pe ultima suta de metri si sunt in pana de idei :blink:
Danny Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Nu am prietena.F*ck Valentine`s Day.Best retarded day ever.
sylv Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Nu am prietena.F*ck Valentine`s Day.Best retarded day ever.ce insensibil esti ma :wub:nu stiu , cred ca o sa o scot pe prietena in oras + o mica atentie ( cat ma tine buzunaru :rofl1: )
Azra'il Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Pai sigu meu spune totul, nu mai am bani nici de mancare, ce ti-e si cu parfumurile astea...... :D
#spoitoru# Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Nu am prins nici un St. Valentine cu prietena :surprised: si nici nu as vrea... Daca as avea i-as cumpara un trandafir rosu, nu cadouri de cine stie cate sute de mii :P
Zym3r Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 nu am prietena, am prins anul trecut cu prietena ziua indragostitilor si i-am fost cumparat flori & o cutie cu bomboane si apoi la un suc :D din moment ce nu mai suntem impreuna banuiesc ca nu prea i-a placut cadoul :rofl1:
alecs Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 nu mi-am facut nici un plan , 14 februarie este la fel ca 10 februarie , ca 11 februarie sau ca orice alta zi din an , nu se deosebeste cu nimic .... importam cu succes toate americanismelepe de-alta parte , nu trebuie sa fie o zi speciala ca sa pot sa fac cadou prietenei :wub:
Danny Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 ce insensibil esti ma :wub:Nu sunt insensibil.Spun doar adevarul. :\
Edelweiss Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 nu am prietena, am prins anul trecut cu prietena ziua indragostitilor si i-am fost cumparat flori & o cutie cu bomboane si apoi la un suc :D din moment ce nu mai suntem impreuna banuiesc ca nu prea i-a placut cadoul :rofl1::Dasta e cadoul perfect de valentines, de fapt. daca ii luati prietenei ceva mai mult, pareti cam disperati, si gestul in sine e nepotrivit pentru un asemenea eveniment superficial. mai ales ca am fost dintotdeauna impotriva zilei internationale in care se sarbatoreste cu surle si trambite un sentiment perceput individual in 6 miliarde de moduri diferite. cand iubesti, sarbatoresti zilnic. cand nu, ai macar o zi pe an pe care s-o poti uri din suflet :) nu am sarbatorit niciodata valentines, desi in ultimii 4 ani am avut de fiecare data prieten in 14 feb. iubirea daca e, e in mine, nu in calendar.
BlackDevil Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Nu am prietena.F*ck Valentine`s Day.Best retarded day ever.idem^ :rofl1:really don't care, si cand eram cu cineva nu vedeam ca o zi foarte speciala ... care sa semnifice ceva
Christian Verhulst Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 la noi la scoala s-a facut o actiune faina... puteai sa cumperi un bon in pauza, scriai numele fetei si clasa si miercuri ii va da un trandafir rosu in clasa, din partea ta :). totul pentru 1 euro...PS: sa retific mesajul ca am scris ca un betiv cu 4 clase :D. in schimbul a 1 euro, ti se da un bon pe care scrii numele si clasa fetei pe care o placi iar de valentines day cei care au organizat asta ii vor da un trandafir din partea ta, in fata clasei :D! that's better
Andy. Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Total de acord cu Danny.O zi stupida preluata de la americani parca.Pe cei singuri , care nu au prietena ii invit la mine la Ballentine's Day! :D
Valek Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 De ce naiba imprumutam sarbatori ale americanilor, cand avem si noi Dragobetele?
THuG-Radu Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 De ce naiba imprumutam sarbatori ale americanilor, cand avem si noi Dragobetele?Ca sa ne "AMERICANIZAM" ! :-j@on-topicMomentan, no girl, no gifts ! :)
uzzylicious_ Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 nu am prietena, am prins anul trecut cu prietena ziua indragostitilor si i-am fost cumparat flori & o cutie cu bomboane si apoi la un suc :D din moment ce nu mai suntem impreuna banuiesc ca nu prea i-a placut cadoul :rofl1: that was really funny nu mi-am facut nici un plan , 14 februarie este la fel ca 10 februarie , ca 11 februarie sau ca orice alta zi din an , nu se deosebeste cu nimic .... importam cu succes toate americanismele pe de-alta parte , nu trebuie sa fie o zi speciala ca sa pot sa fac cadou prietenei :wub: aceasi parere...mai ales ca nu`i o sarbatoare romaneasca p.s: no girls,no gifts :)
MontBlank Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Nu am prietena.F*ck Valentine`s Day.Best retarded day ever.Stop bitchin' si gaseste'ti una.
Fane Spoitoru Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 lol io de sf valentin imi doresc sa ies din casa k m-am saturat de 2 saptamani sa ma tot uit pe geam cu pojaru asta pe mine
1/2 Man 1/2 Amazing Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Va puneti pe p***s o fundita :love1: , iar fetele: va dezbracati si va puneti pe par o fundita (voi reprezentati un cadou mai mare) :angelbath: Traiasca V` Day :wub: NOT
Danny Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Stop bitchin' si gaseste'ti una.Nu.Imi irosesc total timpu` aiurea.
Guest uLise4me Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Ce planuri v'ati facut pentru ziua de 14 februarie ? Ce cadou ati cumparat pentru persoana iubita ?:)Io am lasat totul pe ultima suta de metri si sunt in pana de idei :blink:Hoho mistoo abia astept nu am prietena da bem la scoala la greu :beer: :beer:
uzzylicious_ Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Nu.Imi irosesc total timpu` aiurea. Aici trebuia sa postez si io..is de acord cu tine pana ce oi ave si io vo 20 de ani *** alea alea bvreau sa ma distrez sa fac ce am chef nu sa tot umblu dupa o fata si prostii deastea :) tat so aud ca sa plange paci si prostii :-j
InGeLiTzA*LeA Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 El se face ca pleaca la tzara ..si eu ma fac ca am treaba :whistle: ... De fapt ..asta ne spunem unul altuia...dar nush ce va fi poimaine :dontknow: .. in orice caz nu vor fi cadouri pregatite inainte sau d'astea .. in cel mai rau caz ne plimbam pe undeva si ne luam ceva ..pt aman2 :wub: