Jump to content
NestianAlex

Siteuri Necontorizabile

Recommended Posts

Posted

Am creat acest subiect cu gandul ca fiecare user sa zica cate un site necontorizabil in asa fel incat sa facem o lista.Toti stiu ca siteurile necontorizabile sunt linkmania.ro, rdslink.ro, home.ro, cinemagia.ro, linux.ro, livesports.ro, animale.ro, rdsnet.ro

dar mereu mai apare unul(cum ar fi tucows, care nu era trecut);Asa ca haideti!

Posted

Sigur nu se contorizeaza traficul pe acest site http://rdstm.tucows.com/ - Tucows ??? Daca ar fi asa ar fi foarte bine pentru utilizatorii linux-ului, avand o varietate mare de download-uri.

:confused:

Posted

nu se contorizeaza pe mirror-ul ala Tucows

eu am facut peste 50 mb d/l si nu s-a contorizat

Posted

Downloadez acum ceva de pe tucows si sa vad daca ma contorizeaza.

Posted

Am downloadat si eu ceva de pe tucows si intradevar nu se contorizeaza. Super. Mersi pentru informatie.

Posted

se contorizeaza tucow ala am luat astazi de pe el si m-au incarcat

Posted

probabil tu ai luat de pe mirror`ul idilis.

Posted

Am citit pe un forum, ca un tip a juct cs pe un server games.kappa.ro si nu i se contorizat.Este o eroare de la rds sau chiar nu o fi contorizabil.

Daca intru pe un hub normal(contorizabil) si iau de lau un utilizator cablelink bucuresti, se contorizeaza?

:confused: :> :confused: :)

Posted

NestianAlex@linkmania.ro"]

Daca intru pe un hub normal(contorizabil) si iau de lau un utilizator cablelink bucuresti, se contorizeaza?

:confused: :> :confused: :)

daca si tu esti din Bucuresti, atunci nu.

Posted

radio21.rdsnet.ro:8000

nu e site da' e URLu de la Radio21.

merge fara problme si . . . NO TRAFIC. :>

Guest cata13
Posted

toate siturile .ro contorizabile... mishto

dar nu cred sa faca rds asa ceva pentru noi :) oricum... ar putea sa mai adauge si ei ceva in lista din cand in cand... mai sunt situri hostate pe 3x.ro dap.ro as.ro etc... si sa nu imi spuneti ca facem asa de mult trafic pe ele ca nu avem ce lua... downloaduri avem tot ce ne trebuie pe linkmania :> dar faza cu tot .RO necontorizabil... jos palaria. daca face rds asa ceva nu ma mai plang deloc cat timp o sa am cable :)

Guest DiabloQFDB
Posted

Pe ftp.linux.ro exista un director mirrors. Daca fac download la ceva din el ma contorizeaza?

De exemplu daca fac dowload la ceva din

ftp://ftp.linux.ro/pub/mirrors/ftp.kernel.org/pub/linux/kernel/

?

:>

Posted

Mai fratzilor, eu sunt pe CableLink de vreo juma` de luna si va spun sincer ca am facut download de unde am apucat, nu m-a interesat de unde iau, si nu mi-a contorizat nimic !

Posted

nu Alex, dar ma gandeam ca poate nu sunt singurul la care nu contorizeaza ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...