dev Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Scrumul de tigara este un fel de catalizator si accelereaza modul in care alcoolul este procesat de catre ficat. Astia care s-au imbatat cu paiul, exista multe lucruri care influenteaza corpul, spre exemplu daca esti nemancat si bei cu paiul, e ceva normal sa te imbeti ...Si daca bei fara pai ... te-mbeti (ne-mancat) ...Faza cu scrumu`? Stiam ca doar in bere te rupe ... n-am incercat in vodka sau whiskey ... :)
Azra'il Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aaa, sa pui tutun in pahar. Asa se poate, eu intelesesem sa pui tigarea cu un capat in pahat si de la celalalt sa tragi :rofl1: :rofl1: :rofl1:
TyreXel Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 eu am auzit ca dak pui scrum de tigara in bautura....te imbeti mai repede...din cate am obs eu cam asa e...incercati :Pam un coleg care a intrat in coma dupa ce a baut 2 beri in care era pus scrum de tigare... scrumu te face varza, te imbata super rpd
THuG-Radu Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 try mixing aspirina cu bere :P Sau distonocalm cu vodka
Ghiba Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nu inteleg de ce trebuie sa te imbeti cat mai repede ? Eu personal prefer sa beau ceva pentru gust si nu ca sa ma imbat. Mie de exemplu nu-mi place deloc berea la gust, prefer vinul in schimbul oricarei bauturi. Adevarul este ca gustul la cafea si la bere inveti sa-ti placa.
InGeLiTzA*LeA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Mit: Aspirina arsa si inhalat acel fum duce la intoxicare (ti se taie respiratia .. ) ?!Eu stiu ca mi-a facut varu'meo cand eram mica o faza d'asta ... a pus ciocanul de lipit pe o aspirina si mi-a zis sa miros acel fum alb care iesea ..eu nestiind ce e am bagat nasul si am tras bine de tot :D ... stiu ca am ramas mai mult de 1 min fara sa pot respira .. credeam ca mor :P ...
THuG-Radu Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nu inteleg de ce trebuie sa te imbeti cat mai repede ? Eu personal prefer sa beau ceva pentru gust si nu ca sa ma imbat. Mie de exemplu nu-mi place deloc berea la gust, prefer vinul in schimbul oricarei bauturi. Adevarul este ca gustul la cafea si la bere inveti sa-ti placa.Pai acuma discutam de MITURI. Nici mie nu`mi place sa ma imbat repede. Prefer sa savurez bautura. :) Dar eu unul nu prefer vinul. Urasc vinul (in afara de Lacrima lui Ovidiu) ! :D Prefer o bere, un cocktail sau un whiskan ;)
Potyike Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Mit: Aspirina arsa si inhalat acel fum duce la intoxicare (ti se taie respiratia .. ) ?!Eu stiu ca mi-a facut varu'meo cand eram mica o faza d'asta ... a pus ciocanul de lipit pe o aspirina si mi-a zis sa miros acel fum alb care iesea ..eu nestiind ce e am bagat nasul si am tras bine de tot :D ... stiu ca am ramas mai mult de 1 min fara sa pot respira .. credeam ca mor :P ...cred ca va ramane un mit, doarece nu cred ca are curaju careva as incerce :)
TehnicianMU Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Parca imi pare putin rau ca numai la alcol va ganditi :P Daca esti nemancat poti sa bei cum vrei ca prea mult nu rezisti. Scrum + Bere = E simplu, incercat de multe ori. Scrum in catitati mici nu prea se simte. In catitati mai mari ( a se citi de la o tigara intreaga chiar 2 ) duce la greata, ameteala. Gluma cu aspirina, incercat aseara, nu a "taiat respiratia", avea un miros pur si simplu gretos.Un plaman trecut prin multe nu va avea probleme. Experienta incercata mai demult o pastila + tutun + inca cateva lucruri ( a se intelge BOMBA ) au reusit sa creeze o stare de spirit interesanta :-". P.S. Daca intentioneaza careva sa se masturbeze pana orbeste il rog sa posteze aici innainte sa isi piarda vederea
_Robert_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Interesant pentru unii : "Daca consumi alcol cu paiul/lingura/etc, in fine, repede in cantitati mici te imbeti mai repede?" Fals :error: De multe ori am incercat sa ma imbat asa, ce e drept am reusit sa ma imbat dar nu dintr-o bere sau doua cum zice "vorba". Eu duc lejer 5 beri. Acum 2 ani, intr-o plimbare prin tara, am popasit putin in Judetul Harghita( Lacul Rosu era tinta principala ), intr-un mic oras Gheorgheni am gasit un mic club in care spre uimirea mea la fiecare halba de bere, ospatarul mi-a adus si un pai, cica asa se consuma acolo, la fel, nu am reusit sa ma amestesc prea repede. ( nu am intentionat sa fac reclama, dar e chiar dragut, se numeste Texas). aici te contrazic si eu tehniciene :) nu stii cat de repede te imbeti daca bei cu paiu` ... Sugestie : incearca te rog
Ayana Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nu imi dau seama cum de un tipic "scientific" a ajuns sa fie unul in care se dezbat moduri in care te poti face "high" (prin bautura sau alte... mijloace conexe). Oare numai la asta va ganditi?Doamne fereste sa aduceti in discutie un subiect constructiv... asta e baza baieti... gettin` high...
SteeleVerzi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 eu unu ma imbat mult mai rpd daca beau gin cu paiu decat fara pai , parearea mea e ca paiu sta in picioare la metode de imbatat mai repede
_alexa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 eu unu ma imbat mult mai rpd daca beau gin cu paiu decat fara pai , parearea mea e ca paiu sta in picioare la metode de imbatat mai repede dap! varianta cu paiu sta in picioare :D dar cel mai si cel mai rpd te imbeti daca tragi doua fumuri de iarba, si 4-5 guri de vodka sanatoase. Pe testate si pe incercate. In 5 minute nu mai stiam de mine
dev Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Eu nu va doresc sa incercati somnifer cu bere sau cu vodka ... :D [Ca si cum ai fuma 'ciocolata']
ViK+0r Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Si daca bei fara pai ... te-mbeti (ne-mancat) ... Faza cu scrumu`? Stiam ca doar in bere te rupe ... n-am incercat in vodka sau whiskey ... :) daca bei te imbati oricum
Thora! Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 daca bei te imbati oricum Ideea mitului este sa te imbeti din 200 ml de bere. Normal, ca oricat de "antrenata" ar fi persoana din cantitati industriale, pana la urma tot se imbata. Cred ca mitul bautului cu lingurita poate fi considerat ca plauzibil. Parerea mea este ca se ajunge mult mia repede la o stare euforica daca odata cu alcoolul se inhaleaza si aer, iar la consumul alcoolului cu lingurita, probabilitatea de a inhala aer odata cu ingurgitarea cantitatii de alcool este mult mai mare. Daca tot nu vreti sa va abateti de la miturile privind consumul de alcool, hai sa incerc unul nou : Este adevarat ca anumite alimente consumate in timpul sau dupa consumul de alcool pot "induce in eroare" fiola alcoolscop sau alcooltesterele din dotarea Politiei?
Ghiba Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nu Thora!, anumite obiecte fac ca alcooltesterele sa arate mai mult ! Ex: Apa de gura.
Azra'il Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Sau pasta de dinti... ambele contin alcool.
Lycantroph Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dap..testat la mithbuster(pe discovery..scz daca fac reclama :P )
Ahilosu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 mult prea misto emisiunea da, despre asta e vorba in topic. congrats pentru post. Sau distonocalm cu vodka asta poate deveni FOARTE periculos, chiar si in cantitati mici.
THuG-Radu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pai Ahi distonocalm + vodka = aproape extasy ! :D
Sengo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 (edited) aici te contrazic si eu tehniciene :) nu stii cat de repede te imbeti daca bei cu paiu` ... Sugestie : incearca te rog :right: Spam. warn lvl up. Edited February 17, 2007 by silversky