Lancelot Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 (edited) Hmm au mai scos si ai nostri capul in lume..au aparut in productii internationale..so..daca aveti o parere exprimati-o liber Hmm ca sa fiu primul Film Marcel Iures Teatru cred ca Maia Morgenstein O mentiune speciala ptr Amza Pelea Toma Caragiu Dem Radulescu Jean Constantin etc.. dar nu stiu cati dintre voi ia-ti vazut asa ca ma rezum la cei mai contemporani Va rog sa postati on topic, nu postati daca nu va intereseaza subiectul sau nu aveti actori romani preferati. Edited January 19, 2014 by Soprano update Quote
sylv Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Film Marcel IuresTeatru cred ca Maia Morgenstein Word :D ! Quote
alecs Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 greu sa alegi unul mai bun dintre Gheorghe Dinica , Marcel Iures , Adrian Pintea ... etc . raman totusi la Gheorghe Dinica :) Quote
Ahilosu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ce au reusit Marcel Iures si Maia Morgenstern, nu au reusit alti romani. Ei au patruns in "elita" actorilor de la Holywood, fiind remarcati pentru rolurile ce le-au jucat. Din urma totusi pare sa vina Monica Barla(Dean)u Quote
Fane Spoitoru Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 marcel iures :) p.s sergiu nicolaiescu intra pe acia pe undeva? Quote
TyreXel Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Barbat - Marcel IuresFemeie - Maia Morgenstein Quote
bunny Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Barbat - Marcel IuresFemeie - Maia Morgensteinword :photo: Quote
Cenzurat Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ce au reusit Marcel Iures si Maia Morgenstern, nu au reusit alti romani. Ei au patruns in "elita" actorilor de la Holywood, fiind remarcati pentru rolurile ce le-au jucat.Sper ca vorbesti de timpuri moderne , cei doi sunt invatacei pe langa alti romani in cursul istoriei . Faptul ca au ajuns la Hollywood nu imi inspira nimic , majoritatea celor de acolo eu ii consider gunoaie comerciale , si in mare parte asta este Hollywoodul , un puhoi comercial , si rareori mai gasesti acum un film personal tie in lista Hollywood , asta daca nu cumva mintea ti se opreste la ce iti ofera societatea mediocra , care este cazul in 90% din populatie . Prefer filme independente .Cat despre actori : Amza Pellea , Emil Botta , Florin Piersic , Toma Caragiu , Tamara Buciuceanu .Din noua generatie nu prea stiu , si nu zic.. sa zic Tudor Chirila , amin . Quote
Edelweiss Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 mie imi place foarte mult mircea diaconu. il pun pe locul 1 in topul preferintelor. florin piersic e iar un actor superb, ar fi facut mai bine sa se rezume la productiile cinematografice si sa evite postura de realizator si prezentator la diverse emisiuni de divertisment. spre deosebire de el, un actor mediocru pe care il prinde f bine postura de prezentator de talkshow-uri e florin calinescu.la teatru, pe locul 1 e teatrul mic din bucuresti, imi place mult valeria seciu. Quote
D3@7h Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Marcel Iures...dar ca actori mi-au placut foarte mult toma caragiu si sergiu nicolaescu :dontknow: Quote