Jump to content
Raul

Perioada zilei favorita

Recommended Posts

Posted

In acest topic m-am gandit sa discutam un pic despre ce perioada a zilei va place cel mai mult dar din ce anotimp al anului si de ce

Ex.Mie imi plac dupa-amiezile de vara deoarece e placut afara mai ales si ziua tine mai mult ca noaptea

Posted

Mie imi plac serile si noptile de vara ! :D

Serile le petrec p-afara, terase etc. Noptile prin cluburi ! :)

De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, asa e in fiecare anotimp la mine ! =))

Posted

Mie imi plac serile si noptile de vara ! :D

Serile le petrec p-afara, terase etc. Noptile prin cluburi ! :)

De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, asa e in fiecare anotimp la mine ! =))

same thing

p.s urasc diminetile ca nu ma pot trezi si si daca is treaz dorm in picioare ( sau in banca la scoala)

Posted

Imi plac toate pentru ca imi place viata. Daca nu am ce sa fac, am ce sa fac:)) (doar sa nu am ban pe linkmania ca atunci chiar ca nu am ce sa fac *sunt diliu)

Posted

Imi plac toate pentru ca imi place viata. Daca nu am ce sa fac, am ce sa fac:)) (doar sa nu am ban pe linkmania ca atunci chiar ca nu am ce sa fac *sunt diliu)

am ras atat de mult la postul asta incat l-am pus la semnatura..

bravo :right:

Posted

imi plac mult de tot noptile de iarna , cand este foarte frig , de foarte multe ori ies la plimbare noaptea :) . iar ca perioada a zilei 8-| imi place dimineata

Posted

serile de toamna... cand inca pamantul e cald... dar incepe sa fie putin frig... plimbari.. noaptea.. putin zgribuliti...

:angelbath:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...