Raul Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 In acest topic m-am gandit sa discutam un pic despre ce perioada a zilei va place cel mai mult dar din ce anotimp al anului si de ceEx.Mie imi plac dupa-amiezile de vara deoarece e placut afara mai ales si ziua tine mai mult ca noaptea
THuG-Radu Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mie imi plac serile si noptile de vara ! :D Serile le petrec p-afara, terase etc. Noptile prin cluburi ! :) De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, asa e in fiecare anotimp la mine !
#spoitoru# Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mie imi plac serile de vara, cateodata sunt romantice :)
iNm Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mie imi plac serile si noptile de vara ! :D Serile le petrec p-afara, terase etc. Noptile prin cluburi ! :) De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, asa e in fiecare anotimp la mine ! same thing p.s urasc diminetile ca nu ma pot trezi si si daca is treaz dorm in picioare ( sau in banca la scoala)
m4x Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 noptile de vara.. ;) la o tersa la o bere sau la plimbare...nici frig nici cald :D huh
bunny Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Iarna, noaptea, unde totul e acoperit de zapada. :)
mat3y Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imi plac toate pentru ca imi place viata. Daca nu am ce sa fac, am ce sa fac:)) (doar sa nu am ban pe linkmania ca atunci chiar ca nu am ce sa fac *sunt diliu)
black5 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imi plac toate pentru ca imi place viata. Daca nu am ce sa fac, am ce sa fac:)) (doar sa nu am ban pe linkmania ca atunci chiar ca nu am ce sa fac *sunt diliu)am ras atat de mult la postul asta incat l-am pus la semnatura..bravo :right:
alecs Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 imi plac mult de tot noptile de iarna , cand este foarte frig , de foarte multe ori ies la plimbare noaptea :) . iar ca perioada a zilei imi place dimineata
Ayana Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 serile de toamna... cand inca pamantul e cald... dar incepe sa fie putin frig... plimbari.. noaptea.. putin zgribuliti... :angelbath:
MontBlank Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Noaptea (indiferent de anotimp), cand dorm.
sKiLL_™ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cold winter nights .. afara -8 grade .. eu .. in scaunul meu pufos :wub: .. cu un pahar de bautura calda .. playing dota, mu, cs :wub:
B|adeTrinity Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 primavara , toamna si iarna ! intre orele 4 p.m si 7-8 p.m ptr ca pe la 3 p.m vin de la scoala si de la 4 ma pun sa dorm :)
ReneGade Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 diminetiile de primavara..rasaritu...asa pe la 4-5-6 dimineata.sa ies singur pe strada