Jump to content
Wasssup

Quit Smoking

Recommended Posts

Posted

pff... a zis si black o treaba buna in topicul asta, in legatura cu relatia intre facultate si apucatul de fumat:" =)) "

oki, si eu m-am apucat in facultate, dar nu pentru ca eram stresata sau ceva, ci pur si simplu pentru ca am considerat intr-o zi ca am varsta si mentalitatea necesara sa fumez o tigara de la inceput la filtru. m-am inselat in doau sensuri: nici nu aveam varsta si mentalitatea necesara (se pare) si nici n-am reusit sa fumez tigara pana la capat :) dar asa fericita si plina de energie ca in ziua aia n-am mai fost la nici un alt laborator...

si sa fim seriosi... ar fi frumos un topic cu facultati pe aici sa povestim ce se-ntampla intr-una si ce se-ntampla intr-alta, dar... parerea mea e ca nici o facultate din romania nu e destul de stresanta incat sa te impinga catre gesturi necugetate. nu pot comenta nimic despre faculta de management, dar cu politehnica... in primul rand, cum sa fie stresanta o facultate cu sistem bazat pe credite, in care pentru a-ti trece anul e suficient sa iei 2/3 din totalul creditelor (putand avea in medie 4-5 restante pe an fara sa trebuiasca sa-l repeti) si ai 3 prezentari/an la fiecare materie? si acum vorbesc doar de partea arhicunoscuta a politehnicii, nu si de "colturile intunecate". la automatica si calculatoare a trebuit sa merg, in decursul celor aproape 5 ani incheiati, cam 2-3 zile pe saptamana la scoala, cam 4 ore/zi (mai putin anul 1 si 2). stresant? voi stiti ca nici o facultate din romania nu se afla printre primele 500 din lume? ca invatamantul si cercetarea din romania sunt vazute in afara cu extrem de multa suspiciune? dar banuiesc ca mentalitatea romanului e sa zica din start "nu pot" si abia apoi sa se intrebe cam ce ar trebui sa faca. si sa-si aprinda o tigara cat timp se gandeste, nu ca nu as intelege asta. puf puf puf.

Posted

vrei sa-ti spun cum e stresanta o fac. care merge pe credite ?

la mine ca sa intri in anul urmator tb sa ai 40k (din 60 posibile) pe anul curent si sa fii integralist (60k) pe anul trecut.Adica pt. a trece in anul 5 eu tb sa fiu integralist pe 3 si sa am minim 40k pe anul 4.Este sg fac din toata poli iasi care respecta acest regulament :angry1: .Nu zic ca e greu sa fii integralist insa uneori este stresant...ff stresant.In legatura cu gesturile necugetate : anul trecut a fost un caz de sinucid in sesiune intr-un camin din campusul unde stau. Fain nu ?

Posted

vrei sa-ti spun cum e stresanta o fac. care merge pe credite ?

la mine ca sa intri in anul urmator tb sa ai 40k (din 60 posibile) pe anul curent si sa fii integralist (60k) pe anul trecut.Adica pt. a trece in anul 5 eu tb sa fiu integralist pe 3 si sa am minim 40k pe anul 4.Este sg fac din toata poli iasi care respecta acest regulament :angry1: .Nu zic ca e greu sa fii integralist insa uneori este stresant...ff stresant.In legatura cu gesturile necugetate : anul trecut a fost un caz de sinucid in sesiune intr-un camin din campusul unde stau. Fain nu ?

Acum vreo 20 de ani repetai anul daca proful de educatie fizica uita sa-ti treaca nota si tu te plangi ca pentru a intra in anul 5 trebuie sa fii integralist pe 3? La admitere erau intre 4 si 30 pe un loc, (in anumite facultati se ajungea la 100 pe un loc, dar erau cazuri exceptionale) pentru baieti ratarea admiterii insemna in mare masura ratarea unei facultati, cine pica mergea vreo 18 luni in armata, dupa care era ceva mai greu sa reia studiile. Sunt destui care au reusit, dar marea majoritate nu.

Referitor la sinucidere, crezi ca respectivul nu se sinucidea daca fuma? Unii oameni sunt mai emotivi, altii cedeaza psihic mai greu. Stresul face parte din viata de zi cu zi a oamenilor. Imi pare rau sa-ti spun dar stresul adevarat incepe dupa terminarea facultatii (in majoritatea covarsitoare a cazurilor).

Posted

Pai m-am lasat de fumat..... repede... am zis "Nu mai fumez".... si n-am mai fumat... nush, mie mi s-a parut usor... dar..... fiecare om e diferit.

PS: Nu am citit toate posturile de pana acum

Posted

mdeah .. marfa filmuletzu... dar n`am de gand sa ma las curand ...

Dak mor mor .. asta e .. cu 20 ani + sau - mie la fel .. oricum mai mult de 70 nici nu vreau sa am :))

=))

eu una fumez de vreo 12 ani, si n-am de gand sa ma las :banana2: decat daca voi avea vreodata probleme cu sanatatea. pana atunci... viata si asa-i nashpa, ma bucur de tot ce prind :D

Posted

ce scarbos e video :|

am fumat dar nu mai fumez de 1 an ;;)

=))

eu una fumez de vreo 12 ani, si n-am de gand sa ma las :banana2: decat daca voi avea vreodata probleme cu sanatatea. pana atunci... viata si asa-i nashpa, ma bucur de tot ce prind :D

stiu ...cum zicea intr`o melodie "i`d spred my wings if only i could fly...why fight to live homie if we livin` to die" asa ziceam si eu innainte :P

Posted

ce scarbos e video :|

am fumat dar nu mai fumez de 1 an ;;)

stiu ...cum zicea intr`o melodie "i`d spred my wings if only i could fly...why fight to live homie if we livin` to die" asa ziceam si eu innainte :P

bravo tie ca te-ai lasat :P

eu asa zic si acuma :dance:

Posted

Sunt pe cale sa ma las pentru ca depun efort fizic intens zilnic si nu prea ma ajuta tigarile :| pt ca ma fac sa ma simt ca o leguma si imi scade potentialul la antrenament si nu numai :P

Posted

un PS ptr topicul asta:

am citit undeva ca fumatul face ca "ce ejaculeaza barbtii" sa aiba un gust ciudat

try it =))

serios acum : fumatul poate cauza impotenta :P

Posted

Fumez de 6 ani aproape ... adica de la varsta de 12 ani ... sincer m-am apucat sa fumez ca deh .. era la moda .. fitze , figuri :) si acum .. nu pot sa ma mai las de fumat .. am incercat de nenumarate ori dar... fara succes... stiu destui oameni care fumeaza de la varsta frageda si acu au 60-70 de ani .. si nu au avut probleme.. daca as traii 70 de ani ... as fi foarte multumit ....

Si nu-i mai acuzati pe cei care fumeaza ma refer la blk . Fiecare cu placerea lui ! :P :tiphat:

Posted

in multe cazuri in care am intreabat prietenii care fumeaza, dc s`au apucat..majoritatea au spus ca anturajul e de vina si acu ma gandesc eu...stau de vreo 7-8 ani in continuu cu prieteni care fumeaza, si nici nu am incercat sa vad cum e sa fumezi si nici nu am de gand...intrebarea mea e : Chiar anturajul te face sa fumezi ? eu zic ca NU

Posted

Quit Smoking today!

ce spuneti ? mai fumati ? 15.gif

eu nu fumez, in schimb mi se pare trist ca nu ii pot opri pe cei la care tin sa nu mai fumeze :hair:

ps: NU STIU CE VI SE PARE AMUZANT la unii dintre voi reclama aia :gun::gun::gun:

<_< Dar probabil nu aveti cunostiinte care au murit din cauza fumatului ca sa va afecteze <_<

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...