Qui-Gon Jinn Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mai tineti minte reclama aceea de la rompetrol cu vocea suava si cu fetita ce zbura prin geam?Daca aia a reusit sa promoveze purtatul centurii de siguranta intr-o oarecare masura, oare atunci asta ce efect a avut? Geniala ideea reclamei, geniala...PS: uitati-va atent...
THuG-Radu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mai tineti minte reclama aceea de la rompetrol cu vocea suava si cu fetita ce zbura prin geam?Daca aia a reusit sa promoveze purtatul centurii de siguranta intr-o oarecare masura, oare atunci asta ce efect a avut? Geniala ideea reclamei, geniala...PS: uitati-va atent...Cam tot acolo e. Efect mai mare mi s`a parut ca a avut cea cu fetita.
Alex86 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 asta e si mai socanta...probabil a avut vreun efect difuzarea reclamei
Qui-Gon Jinn Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 e socanta pentru ca...din cauza celui care nu a purtat centura, doi inafara de el au murit iar prietena lui a suferit grave leziuni cerebrale :mellow:
Lancelot Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hmm... socanta... dar si cam fantezista..zboara ala ca papusile rusesti..
zetulescu Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 E cu dus-intors faza cu centura de siguranta..sunt cazuri cand iti salveaza viata dar si si cazuri cand mori din cauza ei..cei drept mai putin intalnite.....oricum socante ambele reclame.
Diabolik_01 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Exact. De exemlu daca cazi in rau cu masina si ai centura poti sa iti suni preotul
beetle23 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 la mine cel putin a avut un impact mai mare decat cea cu fetita. ;)
Legacy Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 fetita ... a fost fetita ... si noua ne plac copiii mici ... am face orice ca sa ii protejem pt PETROM
Ayana Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nu mi-a placut asta... mai tare m-a atins cea cu fetita... la aia numai cand auzeam sunetul mi se facea pielea de gaina...btw tot nu port centura, dar din pacate noul cod rutier spune ca in fata tre sa porti asa ca... mai mare efect are codul rutier si frica soferilor de puncte decat reclamele...
{JM}Alex Lifetaker Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 fetita ... a fost fetita ... si noua ne plac copiii mici ... am face orice ca sa ii protejem pt PETROM I hate those little bastards...I hope they die in pain :evil Centura e foarte buna, la fel si airbagurile(desi un airbag care nu actioneaza cand trebuie te poate rani grav sau ucide... si daca pici cu masina Dunare si ti se umfla airbagurile... happy swimming with the fish :) PS: pana la urma care e faza sa nu porti centura, te simti mai lejer fara centura? Lejeritate pe sosea nu exista, cand pui in pericol viata altor oameni si chiar pe a ta.
beetle23 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 btw tot nu port centura, dar din pacate noul cod rutier spune ca in fata tre sa porti asa ca... mai mare efect are codul rutier si frica soferilor de puncte decat reclamele...mie imi piuie masina de ma innebuneste daca nu pun centura. :blink:
mat3y Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Gosh! Socant dar tot fetita ma speria mai rau:(( PS: Nu incercati asta acasa Purtati centura. O campanie Politia Romana
Tigressa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 asta e una din multele si foarte socantele reclame pe care ni le-au pus cei de la politia rutiera la scoala. ne-a adunat directa pe toti si ne-a pus in sala de festivitati sa ne uitam la video-urile astea cu sunetul surround dat la maxim. mi s-a facut pielea gaina la fiecare dintre ele :Pvideo-ul asta mi se mult mai socanta decat cea cu fetita
TyreXel Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 socant clipul, sper sa nu mi se intample asa ceva... personal cred ca asta a avut un efect mai mare
THuG-Radu Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Am ramas fara cuvinte :surprised: :surprised: Nush de ce, dar asta chiar m`a facut sa rad :rofl1:
Danny Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Probabil ca anumite actiuni par amuzante , dar daca e sa o luam un pic logic par destul de socante :/
blk Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nush de ce, dar asta chiar m`a facut sa rad :rofl1:limba italiana spaniola nu poate sa para serioasa.. mai bine era silent. avea mai mult impact.p.s. scuze de greseala
bogdanar Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ultimul spot ( cel in spaniola ) are secvente in genul filmelor de comedie mai vechi..Primul spot este extrem de socant.. oricum, cei mai multi traim cu senzatia ca noua nu ni se poate intampla, deci cred ca aceste reclame nu au efect prea mare. Ceva in genul campaniilor impotriva fumatului, care se stie ca nu au rezultate extraordinare.Oricum, ori cat de mult te protejezi tu, daca iti intra un nebun in tine ... poti sa ai 3 centuri si 10 airbag-uri si tot nu scapi..
BlackDevil Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :rofl1: :rofl1: :rofl1: super reclama .... dar cred ca au dus-o putin prea la extrem ) am inceput sa rad la faza de final(ambele)
#spoitoru# Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nu stiu daca si asta va face multi oameni sa poarte centura de siguranta...