Jump to content
Lancelot

Daca ai fi invizibil pentru o zi

Recommended Posts

Posted

Intr-o diminneata te trezesti ca ..nu mai apari in oglinda.. timp de o zi ai darul asta. si poti sa iti indeplinesti cele mai ascunse visuri.. ce ai alege sa faci?

@ eu cred ca as intra in cateva din cladirile CIA FBI din State si in bazele NASA..Plus o mica vizita la Fort Knox.. sa imi fac plinul :D

Si ca ultima idee.. hmm as da o tura pe la vestiarul fetelor din FHM >:)

Posted

Intr-o diminneata te trezesti ca ..nu mai apari in oglinda.. timp de o zi ai darul asta. si poti sa iti indeplinesti cele mai ascunse visuri.. ce ai alege sa faci?

@ eu cred ca as intra in catevadin cladirile CIa/ FBI din state si in bazele NASA..Plus o mica vizita la Fort Knox.. sa imi fac plinul :D

Si ca ultima idee.. hmm as da p tura pe la vestiarul fetelor din FHM >:)

hahhaha :)) u're nuts Spamalot ... nuts i tell ya ^_^

Ca sa fiu on topic ... 8-| ash da o raita in cancelarie =)) la preavestitul dulap cu cataloage :-" and .... and... that Fort Knox ideea sounds tempting ...

:photo:

Posted

As face tone de prostioare gen ascuns hartii, incurcat ploile unora, as face cativa elevi fericiti cu niste note bune si niste absente motivate, mi-as teroriza dusmanii cu intamplari paranormale, hmmm, as vrea sa fac prea multe pt o zi ;)

Posted

First:as intra in toate bancile din orasul meu si as lua toti banii care ii gasesc (fort knox e prea departe ca sa ajung in o zi)!as intra la"vestitul dulap cu cataloage" si i-as da foc >:) si cam atat

Posted

Simplu

as iesi din casa ... si as lua fiecare fata la rand :yum: ... Frumoase :photo:

apoi niste chestii umile: cum ar fii : sa intru la cinema pe gratis,sa fur niste banii( asigurare pt viitor), sa dau buzna in METRo sau Real ... sa ma ghiftuiesc ... apoi ma mai lua de cateva fete.... ...ca nu prea sa faci multe intro zi ...dar seara ma voi incheia asfel: :lol: ... ma voi tine de o fata ... pana ajunge in kasa ... si e singurica :(

PS: pai dac te trezesti invizibil ... asta nu inseamna ca te trezesti la tine aks? e cumva sediu FBI in orasul tau? sau vestiar de FHM? ca nu cred ca poti sa ajungi 1 zi in america ... sau poate ajungi dar prea tarziu

Posted

vestiarul fhm e la el in baie mey =))

eu? sincer nu mi-as dori asta... nu prea as avea ce face... probabil as merge pe la finante sa vad exact ce se intampla cu fisele sintetice ale unei firme... apoi as afla niste dirty secrets si nu as mai avea controale de la Garda never :D

Posted

Simplu

as iesi din casa ... si as lua fiecare fata la rand :yum: ... Frumoase :photo:

apoi niste chestii umile: cum ar fii : sa intru la cinema pe gratis,sa fur niste banii( asigurare pt viitor), sa dau buzna in METRo sau Real ... sa ma ghiftuiesc ... apoi ma mai lua de cateva fete.... ...ca nu prea sa faci multe intro zi ...dar seara ma voi incheia asfel: :lol: ... ma voi tine de o fata ... pana ajunge in kasa ... si e singurica :(

PS: pai dac te trezesti invizibil ... asta nu inseamna ca te trezesti la tine aks? e cumva sediu FBI in orasul tau? sau vestiar de FHM? ca nu cred ca poti sa ajungi 1 zi in america ... sau poate ajungi dar prea tarziu

e ceva cu totul ipotetic...geez.. asta as face eu..ca daca ma uit la ce iti doresti tu.. sa ciupesti fetele de fund pe strada si sa furi crenvusti din Metro.. ai ceva imaginatie

PS si te rog eu ptr binele nostrul al tuturor.. invata si tu sa scrii mai coerent si mai corect gramatical.. e greu cu hieroglifele astea

Posted

@ eu cred ca as intra in cateva din cladirile CIA FBI din State si in bazele NASA..Plus o mica vizita la Fort Knox.. sa imi fac plinul :D

Si ca ultima idee.. hmm as da o tura pe la vestiarul fetelor din FHM >:)

:blink:

Stau si ma intreb cateodata de unde iti tot vin ideile astea...

On-Topic: Pai...daca as fii invizibila pt. o zii...cred...ca.....as umbla dupa baiatul meu sa vad ce face el toata ziua :D ;;)

Posted

e ceva cu totul ipotetic...geez.. asta as face eu..ca daca ma uit la ce iti doresti tu.. sa ciupesti fetele de fund pe strada si sa furi crenvusti din Metro.. ai ceva imaginatie

PS si te rog eu ptr binele nostrul al tuturor.. invata si tu sa scrii mai coerent si mai corect gramatical.. e greu cu hieroglifele astea

trist nu? daca nu am fost educat la fel de bine ca tine asta e :(

nu am zis ca ma ghiftuiesc cu crenvustii ... ca sunt multe alte produse ... si de fete nu am zis ca le ciupesc..am zis yo asta? ...

Posted

:blink:

Stau si ma intreb cateodata de unde iti tot vin ideile astea...

On-Topic: Pai...daca as fii invizibila pt. o zii...cred...ca.....as umbla dupa baiatul meu sa vad ce face el toata ziua :D ;;)

danm ;;) :error: sper ca in ziua aia sa mi se intample si mie sa fiu invizibil >:)

PS Legacy.. nu esti trist.. esti chiar neinteresant..si nu e prima oara cand te bagi in seama cu mine..nu mai posta aiurea cum vad ca faci de obicei.. voi fii nevoit sa cer warn ptr tine

PS ALiosa.. omg u pervert ... vrei sa haituiesti fata?

PPS se vede ca tu si Kiss sunteti colegi :nanana:

Posted

danm ;;) :error: sper ca in ziua aia sa mi se intample si mie sa fiu invizibil >:)

PS Legacy.. nu esti trist.. esti chiar neinteresant..si nu e prima oara cand te bagi in seama cu mine..nu mai posta aiurea cum vad ca faci de obicei.. voi fii nevoit sa cer warn ptr tine

PS ALiosa.. omg u pervert ... vrei sa haituiesti fata?

PPS se vede ca tu si Kiss sunteti colegi :nanana:

nop...se vede ca`s maniaci :D

on:daca as invizibil as baga frica in lume...as bate si as jefui.....tragic,nu? :cool2:

Posted

m-as plimba nud pe strazile orasului... :mellow:

lool =))

p.s i would rape some blonds :> si l-as bate pe garf :lol: & as merge in biroul oval de la casa alba :D

Posted

=)) =)) =))

Ca sa dau dovada de baiat fain si patriot maretz , cred ca m-as strecura in bazele militare americane , si as lansa niste bombe atomice pe toata suprafata romaniei , sa nu mai aud de voi . :D

=)) =)) =))

Posted

Eu m-as masturba in public xD si ca sa prelungesc acest "dar", m-as suii in avion si as trece in alt fus orar :D ca sa ma masturbez in public in diferite locuri >:) muhahah

Posted

Eu m-as masturba in public xD si ca sa prelungesc acest "dar", m-as suii in avion si as trece in alt fus orar :D ca sa ma masturbez in public in diferite locuri >:) muhahah

wow how enlightening =))) :rofl1:

eu crek as da o raita pe la niste fete =p

dupa aia pana la vre-o banca sau undeva sa imi asigur un trai .. "decent" ...

si as speria niste oameni cu obiecte plutitoare =))))

Posted

asi merge prin cancelarie si ajut niste elevi cu note bune mai ales pe mine >:) asi merge prin Real si asi lua un PS2, un televizor cu e fff mare cu ecran plat, asi manca tot ce vreau pe gratis si altele da nu-mi vin acum in minte >:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...