Jump to content
Lancelot

Care este cea mai frumoasa zona/regiune din tara?

Cea mai cea mai :)  

139 members have voted

1. 1. SO.. care regiune are cei mai multi adepti?

• Muntenia
      20
    • Ardealul
      62
    • Moildova
      35
    • Dobrogea
      22

Recommended Posts

Posted

Hmm cam pe unde merita sa iti petreci o vacanta frumoasa in tara? Ce regiune are cele mai multe atuuri?

PS si o mica argumentare va rog;;).

La mine.. pe primul loc ar fi Ardealul cred sunt niste locuri superbe si incarcate de istorie si traditie pe acolo.. apoi Dobrogea ( litoralul) ;;)

Posted

tara motilor (apusenii, in special valea ariesului) si valea prahovei - pentru natura, iar in primul caz si pt traditie. fara indoiala, zonele cele mai frumoase si pitoresti din tara.

moldova e deasemenea o zona superba a romaniei, pacat ca e locuita de luptatori cu baltagul. in maramu' nu am apucat inca sa merg, dar imi tot propun asta de ceva vreme - mi se pare zona cea mai putin alterata de ritmul alert al vietii sociale moderne si cea mai incarcata de istorie si traditie. litoralul da, e bun pentru agatat si inotat, deci modul perfect de a petrece aprox 2 sapt/an. pentru a interactiona cu oameni faini si pentru a vedea ce inseamna civilizatie la nivel macro, va recomand tuturor banatul :D

votez deci ardealul :)

Posted

fiind unul dintre luptatorii cu baltagul probabil ca am sa aleg Moldova fiind zona in care m-am nascut si care adaposteste centre culturale precum Iasi si adevarate capodopere arhitectonice, precum manastirile, de peisaje nici nu mai vb. Da, imi place zona in care m-am nascut :D

Posted

Muntenia - imi pastrez parerea ca aici se vorbeste cea mai pura forma a limbii romane oricat m-ar injura ardelenii (mai ales).

Just face it, noi citim asa cum e scris :D

Posted

Fara discutie, Ardealul este cel mai placut loc pentru o vacanta. Insa nici Dobrogea cu litoralul si nu numai nu este de ocolit... Si in moldova sunt zone superbe de vizitat si pentrucut cateva zile excelente..

Posted

fiind unul dintre luptatorii cu baltagul probabil ca am sa aleg Moldova fiind zona in care m-am nascut si care adaposteste centre culturale precum Iasi si adevarate capodopere arhitectonice, precum manastirile, de peisaje nici nu mai vb. Da, imi place zona in care m-am nascut :D

My lil` Copou

btw : imok o spus ca e din Bucale cu tine sau era Nienna despre care vorbea ;;) , sau sunteti toti 3 din Iasi &btw: ma bucur ca avem oameni ca tine in Iasi numai in bucale

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...