Lancelot Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hmm cam pe unde merita sa iti petreci o vacanta frumoasa in tara? Ce regiune are cele mai multe atuuri? PS si o mica argumentare va rog;;). La mine.. pe primul loc ar fi Ardealul cred sunt niste locuri superbe si incarcate de istorie si traditie pe acolo.. apoi Dobrogea ( litoralul)
Ayana Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Lance, iti plac ardelencele focoase? :angelbath: On topic later
dev Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ardealu` ... :bananadance2: @Lance: hai la tanti ardelence ... ca numa` minuni vor face cu tine :D
beetle23 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hmmm, ca ardeleanca am zis sa nu votez ardealul, asa ca Dobrogea (desigur ca pt litoral), apoi Moldova: manastiri, munte, istorie si prieteni :P
ShadyMonto Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dobrogea , pt litoral si mai ales Delta Dunarii (am impresia ca a fost si votata ca cea mai "tare" locatie turistica din Europa a anului 2006 :D)
desirre Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hmm pai dobrogea (litoral) am foarte multe amintiri frumose acolo
Edelweiss Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 tara motilor (apusenii, in special valea ariesului) si valea prahovei - pentru natura, iar in primul caz si pt traditie. fara indoiala, zonele cele mai frumoase si pitoresti din tara.moldova e deasemenea o zona superba a romaniei, pacat ca e locuita de luptatori cu baltagul. in maramu' nu am apucat inca sa merg, dar imi tot propun asta de ceva vreme - mi se pare zona cea mai putin alterata de ritmul alert al vietii sociale moderne si cea mai incarcata de istorie si traditie. litoralul da, e bun pentru agatat si inotat, deci modul perfect de a petrece aprox 2 sapt/an. pentru a interactiona cu oameni faini si pentru a vedea ce inseamna civilizatie la nivel macro, va recomand tuturor banatul :Dvotez deci ardealul :)
Redemption Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 fiind unul dintre luptatorii cu baltagul probabil ca am sa aleg Moldova fiind zona in care m-am nascut si care adaposteste centre culturale precum Iasi si adevarate capodopere arhitectonice, precum manastirile, de peisaje nici nu mai vb. Da, imi place zona in care m-am nascut :D
Kull Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ardealul,pt peisajele de acolo, apoi Moldova pt bisericile de acolo
andypopa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Muntenia - imi pastrez parerea ca aici se vorbeste cea mai pura forma a limbii romane oricat m-ar injura ardelenii (mai ales).Just face it, noi citim asa cum e scris :D
Cenzurat Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ardealul , Muntenia ..si Dobrogea . Am votat Ardeal
mihai91 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 toate sunt frumoase...e cam greu sa spui doar una :) dar eu zic Dobrogea :P
Unicul Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dobrogea cu sigurantaP.S. e Moldova nu Moildova
bogdanar Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Fara discutie, Ardealul este cel mai placut loc pentru o vacanta. Insa nici Dobrogea cu litoralul si nu numai nu este de ocolit... Si in moldova sunt zone superbe de vizitat si pentrucut cateva zile excelente..
uLise Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 fiind unul dintre luptatorii cu baltagul probabil ca am sa aleg Moldova fiind zona in care m-am nascut si care adaposteste centre culturale precum Iasi si adevarate capodopere arhitectonice, precum manastirile, de peisaje nici nu mai vb. Da, imi place zona in care m-am nascut :D My lil` Copou btw : imok o spus ca e din Bucale cu tine sau era Nienna despre care vorbea , sau sunteti toti 3 din Iasi &btw: ma bucur ca avem oameni ca tine in Iasi numai in bucale