Raul Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Am visat ca eram vIrinel Columbeanu pentru o zi un adevarat cosmar a fost
Qui-Gon Jinn Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ce vise mai aveti unii dom'le...ca ati devenit admin pe linkmania, ca va dadeau toate gagicile commenturi pe hi5, ca jucati mu...Sictir Pufos ce sa mai.Bai, acum lasand satira...de ceva vreme am acelasi vis idiotico-cretinesc (cu mici schimbari de locatie, timp si personaje secundare) cum ca as vrea sa sarut pe cineva si nu reusesc firar al naibii de treaba...in ultimele doua vise (cele mai recente) actiunea se petrece la o manastire foarte...final fantasy style.PS: trebuia sa mai posteze cineva un vis pe care chiar l-a avut, nu?
Raul Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ce vise mai aveti unii dom'le...ca ati devenit admini pe linkmania, ca va dadeau toate gagicile commenturi pe hi5, ca jucati mu...Sictir Pufos ce sa mai.Bai, acum lasand satira...de ceva vreme am acelasi vis idiotico-cretinesc (cu mici schimbari de locatie, timp si personaje secundare) cum ca as vrea sa sarut pe cineva si nu reusesc firar al naibii de treaba...in ultimele doua vise (cele mai recente) actiunea se petrece la o manastire foarte...final fantasy style.PS: trebuia sa mai posteze cineva un vis pe care chiar l-a avut, nu?strici toata distractia, oricum interesant vis ai cu episoade :D
fLLo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 am visat k jucam ascunselea intr'un cimitir .. apoi .. dupa ceva timp au venit nijte rockeri ( satanisti ) :) si neau batut q lantzurile neau drogat .. muahahha urat vis #-o
andypopa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 si a venit Guta si te-a salvat? rau a facut.
<Skess> Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 am visat ca am batut profa mea de romana din liceu
luci13bg Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ultima oara...am visat k dorm....si in fiecare seara visez asta =))
Ayana Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 am visat ceva cu niste interviuri.. dadeam interviu la o firma mare si pana la urma i-am zis la doamna care ma examina "sunt supracalificata pt postul asta, nu are rost. La revedere." apoi am acceptat un post la o firma mai mica... era cu actori americani care vorbeau romaneste... si cu un barbat pe la 30 ani care saruta o fetita de 14 ani or so pe buze lovers style. odd dreams
SYNDROM3 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ca eram pe plaja in Ibiza cu burta la soare si cu berea langa mine :>
Guest FireDoor Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 am visat ca au venit milioane de orci si au cucerit pamantul O_o
Domino628 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 am visat ca faceam spam aiurea intrun topic care ma intreba "ce am visat ultima data?" ON:am visat ca a gasito Lazarus pe Elodia
LeX LuTHoR Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Am visat ca, cadeam de pe un bloc si cand m-am izbit de pamant, m-am trezit si eram cazut din pat ....
iLoveCalifornia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Am vista ca ne fugarea(toata clasa) un bosorog prin padure cu un topor ceva, dam de o carare dispar cativa , pana cand.... SUNA CEASU ! neata
Mayhem Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ma plimbam cu iubirea-mi :wub: :wub: ^_^ prin parc si nush cum sa intamplat dar disparuse nu o mai gaseam
Diabolik_01 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nice one : Ca mas fi dus cu prieteni dupa struguri si ne-ar fi prins uni si...scularea :D
lexboy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Eu am visat ca ma plimbam linistit pe o strada si dintr-o data am cazut intr-un canal . Naspa
BomB777 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Am visat ora de noastra de franceza cu o baba isterica care arunca cu cataloage dupa noi :rofl1: A si cand era sa ma loveasca unu m-a trezit tata #-o
PulsatioN Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Am visat ca eram cu prietena acasa la ea , vb cu ea si deodata a disparut si m-am trezit.
Just Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 am visat ca eram cu prietena + cei mai buni prieteni in niste camere care erau ca niste patrate mai mici, iar holul dintre ele era un patrat mare... odd indeed--> n-am avut parte de detalii ca asta am visat de la 5:30 la 8:30 azi
LeX LuTHoR Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Am visat ca am castigat la Loto 5 miliarde ...
Fury Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ca am terminat facultatea si eram cel mai bun chirurg din Romania
Guest Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 l-am visat pe bunny #-o :> :> :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: