skaroxFX Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Neah ... natural is better.M-am tot uitat la Extreme Makeover pe ProTV si te miri ce frumosi ii fac pe unii, dar stateam si ma gandeam, pe la vreo 60 de ani o sa fie zbarciti dar zonele in care au folosit implat cu colagen vor fi ferme... looks like sh1t.
Stargate Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Votat DA si dc:1. De multe ori operatiile estetice sunt benefice psihicului(femei fara sani isi pun silicoane; urechile clapauge se repara, nasul pea mare se reduce, ecc) si dau o stare pe care pers respectiva nu a avut-o niciodata, adica de multumire de sine si implinire.2. Reparatiile post accidente sunt 100% necesare, cine vrea sa ramana mutilat?3. Cei care vor doar sa arate mai altfel sau ca starul preferat, e doar un moft, o toana. :crazy: (aparuse undeva ca unii vor sa isi faca urechi de elf) :blink: Probabil fanii Warcraft ^:^)^ Concluzie: fiecare are motivele lui personale sa isi remodeleze corpul. :tiphat:
armybot Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 neah... oricum nu vreau sa trec peste 60 de ani , iar dak o fac imi pun nepotu sa ma impuste :)
Velasquez Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Am votat nu , ce-i natural e natural .Depinde si operatiile estetice pot fi folositoare , ai avut un accident mai mascheaza din urmele ramase de la accident , dar doar sa-mi fac asa sa ma vada lumea mai mandru neah .
deea<3wasd Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 :unsure: nush e aiurea...decat sa-mi fac operatii estetice si dupa 2 ani sa arat de 3 ori mai rau ca la inceput.. :unsure: ...oricum e chestie demonstrata iti faci operatie estetica o data automat o vei face si pe a 2a,a3a........ deci.. Nu.....natural is beauty
Ioana Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Doar in cazul in care as avea o cicatrica si as vrea sa o ascund.Am votat Nu.
Random Hero Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Nu! Poate doar in cazul prezentat de mindfreak
Ina Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Da, de ce nu? Daca as avea nevoie as apela la ele cu incredere.
SHARK_BITE Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Voted NU ! Doar din pct de vedere medical atunci inclin spre DA .
Guest WhiteSword Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Nu,doar daca am pielea ' arsa ' pe la 20 de ani.In rest no :D
Cosmin90 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Voted NU ! Doar din pct de vedere medical atunci inclin spre DA . Sunt total de acord . Eu am votat nu , desi am apelat si eu o data la operatia estetica , dar am apelat de "nevoie" pentru ca am facut trei operatii in una si acelea fiind formarea narii , deviatia de sept si operatia esetetica .