Jump to content
Lancelot

Operatiile estetice

Silicoane? face Lifting?... Liposuctie?  

94 members have voted

 1. 1. Va doriti sa apelati la asa ceva?

  • Da.. vreau sa fiu Barbie sau PlasticMan
   23
  • Nu.. vreau sa ma stafidesc in liniste
   71


Recommended Posts

hmm... nu e chiar asa simplu. daca vreodata voi ajunge un vip (ca deh, am stofa :D), as sti ca 3/4 din ceea ce m-ar face cunoscuta se datoreaza imaginii mele.. asa ca as avea mare grija de ea, apeland probabil si la ajutorul plasticienilor.

dar, coborand cu picioarele pe pamant, cred ca "trucurile" pe care le voi folosi in cele din urma se vor limita la revitalift + un machiaj bine gandit care ar atenua / ascunde efectele imbatranirii... dar deocamdata imi pun mai mult problema imbatranirii spiritului decat cea a trupului :)

acum, bineinteles... in cazul in care anumite persoane au intr-adevar probleme cu aspectul fizic (ma refer la arsuri, deformatii, nasuri prea mari :P etc - am eu o problema cu nasurile mari, n-o luati personal), operatia estetica e un must have daca vor sa se integreze in societatea zilelor noastre si sa duca o viata normala. nu o sa incep eu sa comentez acum implanturile de silicon... toate la timpul lor :)

daca vreti sa aflati mai multe despre subiectul asta, nu va recomand wikipedia, ci un serial destul de reusit si nonconformist, "Prietenie pe muchie de cutit" in fiecare marti noaptea la protv :D. puteti trage ceva concluzii si de acolo... nu recomand sa mancati intre timp.

edit: a, da, liposuctia... pentru cei care au posibilitatea materiala + un numar mult prea mare de kg de care nu sunt in stare sa scape prin alte metode, un sigur sfat: just do it!

Link to comment
Share on other sites • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...