Jump to content
Guest Lordul_Cap_de_Mort

Cine este cel mai mare criminal din istorie ?

Recommended Posts

Posted

Eu cred ca de-alungul timpului, berea, femeile si tutunul au format un triplet, un asasin mortal care a ucis mii poate chiar milioane de barbati/femei. deci nu-mi multumiti pt ca v-am gasit faptasul.

Posted

Eu cred ca de-alungul timpului, berea, femeile si tutunul au format un triplet, un asasin mortal care a ucis mii poate chiar milioane de barbati/femei. deci nu-mi multumiti pt ca v-am gasit faptasul.

tot L!nux ... ce ai zis tu poate fii evitat... L!nux nu

Posted

nu ganditi cum trebuie

eu unul zic ca Hittler , Stalin , Lenin , Sadam , si alti dictatori gen cei enumerati de mine sunt cu adevarat cei mai mari criminali , pentru ca au ucis cu sutele de mii ;)

Posted

nu ganditi cum trebuie

eu unul zic ca Hittler , Stalin , Lenin , Sadam , si alti dictatori gen cei enumerati de mine sunt cu adevarat cei mai mari criminali , pentru ca au ucis cu sutele de mii ;)

tot tu ramai .... knd mori ... cum a ucis Hitler ( de ex) ... iti moare trupul .... nu si sufletul ...tu distrugi suflete de copiii ... ii omori mintal :)

Aku sa fim correcti : Am citit undeva ca Hitler,Lenin Stalin ... nu au omorat nici un om cu mana lor ! de Sadam nu stiu ... dar nu cred ca a omorat mai multzi de 2 oamenii cu mainile lui

ramanem la jack & ala care a omorat 100 de femei

Posted

Postatul On-topic e cel mai mare criminal!!!

:nanana: joke :nanana:

On-topic: Cel mai mare criminal dupa parerea mea de student e Hittler (holocaust... remember? )

Guest alex1805
Posted

cei mai mari criminali nu sunt cei mentionati mai sus.Cei mai mari criminali sunt oameni ca Hitler Stalin si Sadam Husein.Care au omorat mii de oameni nu cateva sute.Chiar dak ei nu au fost criminali, ei au ordonat crima :D:D:D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...