clona69 Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 ca sa te spanzuri tre sa faci un nod din acela special.. de unde sa stie un copil la 10 ani cum se face nodul ala? iar trebuie sa stii unde sa legi franghia sa aiba stabilitate... si inafara de asta trebuie sa ai ceva ce sa iti marga de sub picioare ca sa poti ramane suspendat... mi se pare cam complicat pt un copilut de 10 ani... ori a fost un setup ori era f f destept... parerea mea... poor baby :(eh na maybe he was "lucky" si i-a reusit din prima. Link to comment
BAD_DMX Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 mie mi se pare fishy.. ca sa te spanzuri tre sa faci un nod din acela special.. de unde sa stie un copil la 10 ani cum se face nodul ala? iar trebuie sa stii unde sa legi franghia sa aiba stabilitate... si inafara de asta trebuie sa ai ceva ce sa iti marga de sub picioare ca sa poti ramane suspendat... mi se pare cam complicat pt un copilut de 10 ani... ori a fost un setup ori era f f destept... parerea mea... poor baby :(Nu trebuie nici un nod special,partea cu legatu iara nu e complicata,si nu iti trebuie neaparat ceva sub picioare.Si din contra la varsta de 10ani nu prea ai frica mai de nimik decat de mustrarile parintilor si de Bau Bau iar ce vezi la televizor ti se pare interesant si vrei si tu.Ca de exemplu la 10 ani ma-m apucat de BrekDance(sasu cum se scrie)uitanduma la formatia AnimalX sau Simplu si dupa cateva luni facem wresling cu baieti pe iarba si incercam sa imitam cat mai bine miscarile vazute.La varsta de 10 ani curiozitatea poate omora Link to comment
BlackDevil Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Nu trebuie nici un nod special,partea cu legatu iara nu e complicata,si nu iti trebuie neaparat ceva sub picioare.Si din contra la varsta de 10ani nu prea ai frica mai de nimik decat de mustrarile parintilor si de Bau Bau iar ce vezi la televizor ti se pare interesant si vrei si tu.Ca de exemplu la 10 ani ma-m apucat de BrekDance(sasu cum se scrie)uitanduma la formatia AnimalX sau Simplu si dupa cateva luni facem wresling cu baieti pe iarba si incercam sa imitam cat mai bine miscarile vazute.La varsta de 10 ani curiozitatea poate omoratrue .... am vazut cazui(batrani) care s-au spanzurat de clanta usii deoarece nu ajungeau undeva mai sus ...de spanzurat e usor ... nu iti trebuie nod(numai daca vrei sa mori mai rpd) te poti spanzura si cu o bucla simpla si fixa(fara sa te stranga efectiv can cobori) Link to comment
domeniux Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 mda, acum daca puteti dati si detalii.. ca nu sunt copii aici care sa fie curiosi Link to comment
ales Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Imi pare sincer rau pentru el ... R.I.Pps: si la 5 ani un copil stie ca "faci buba" daca faci asa ceva, apai la 10 ... este altceva la mijloc. Link to comment
blk Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 mda, acum daca puteti dati si detalii.. ca nu sunt copii aici care sa fie curiosideci uite cum faci..iei o funie si ti-o legi de gat cat mai strans. iei celalalt capat si te urci intr-un copac si-l legi de o ramura. apoi iti dai drumu si forta gravitationala face restu. daca franghia e destul de rezistenta se poate sa iti rupa gatul inainte sa te sugrume.cum am zis si la inceput. cine e atat de prost, merita sa moara. Link to comment
BAD_DMX Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 cum am zis si la inceput. cine e atat de prost, merita sa moara.Nu e vorba de prostie aici e vorba de curiozitate,e dorinta de a imita ce vezi.Adik vrei sa zici ca u la 10 ani nu te jucai cu sabii facute din lemn? Link to comment
[Anti-AntiSpam]black Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Nu e vorba de prostie aici e vorba de curiozitate,e dorinta de a imita ce vezi.Adik vrei sa zici ca u la 10 ani nu te jucai cu sabii facute din lemn?nnnop. si stiam care e diferenta dintre viata si moarte. si stiam (de la 5 ani) ca mosh craciun nu exista.. si niciodata nu am facut ceva ce a facut unu` intr-un film. de exemplu nu l-am omorat pe frati-mio..aveam grija ca orice fac sa fie.. reparabil.. la varsta aia se greseste mult (spargi o vaza, rupi o perdea). daca gandesti putin incerci sa te abtii.. Link to comment
clona69 Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 deci uite cum faci.. iei o funie si ti-o legi de gat cat mai strans. iei celalalt capat si te urci intr-un copac si-l legi de o ramura. apoi iti dai drumu si forta gravitationala face restu. daca franghia e destul de rezistenta se poate sa iti rupa gatul inainte sa te sugrume. cum am zis si la inceput. cine e atat de prost, merita sa moara. :rofl1: :rofl1: :rofl1: deci daca nu intelegeti black este dispus sa va si deseneze on-topic: aseara au aparut pe internet alte imagini cu Saddam spanzurat, care evident au fost redate pe posturile nationale de televiziune rezultatul altii copii spanzurati aseara se estima ca numarul este in jur de 17. Link to comment
Raul Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Cred ca eram un pic cam :wacko: altfel nu-mi explic cum s-a ajuns aici Link to comment
CryNow Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 america ... orice'i posibil .. sincer ... i don't care ... pt ca acolo ... se doreste doar audienta mare ... nu'i intereseaza restu' Link to comment
M0rtix Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 influenta internetului si televizorul asupra unui copil incet la minte :error: Link to comment
CrashOver Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 SUA tara tuturor posibilitatilor , dc m`ar mira ca intr`o societate vulgara si destul de aroganta copii sa aiba tot felul de tendinte , tot felul de idei care mai de care mai idioate si sa recurga la astfel de gesturi. Link to comment
Deian69 Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 In nici un caz nu cred ca executarea lui sadam a fost motivul pt. care sa sinucis poate doar modalitatea.Am vazut mai sus pe cine ca nu e usor sa faci nod etcNu cred ca e mare stinta sa faci un nod Link to comment
[Anti-AntiSpam]black Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 :rofl1: :rofl1: :rofl1: deci daca nu intelegeti black este dispus sa va si deseneze Poate asa mai scap de cativa de pe forum ca tot pe la varsta de 10 ani par a debita cateodata :rofl1: Oricum.. cum zicea cineva. Acolo e vorba de audiente.. la ce populatie are sua.. ce mai conteaza ca moare unu` sau altu`. Link to comment
sylv Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 trist ... :D cum puteti sa radeti de moartea unui om ?! o.O Link to comment
[Anti-AntiSpam]black Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 cum puteti sa radeti de moartea unui om ?! o.Ocu pofta..btw nu radea nimeni.. doar am zis ca un copil idiot in plus sau in minus nu va schimba cu nimic lumea.. so who cares? Link to comment
Daedalus Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Stii? You're right! Daca mori tu cui ii pasa? :lol:Nu e vorba de prostie aici e vorba de curiozitate,e dorinta de a imita ce vezi.Adik vrei sa zici ca u la 10 ani nu te jucai cu sabii facute din lemn?Sincer, eu nu ma jucam. ;) OT: America sucks. Prea multe tampenii pe capul lor. Sunt plini de ei insisi, se zice ca este cel mai "tare" stat? Este cel mai nou stat aparut, am impresia, deci back off. <_< Link to comment
[Anti-AntiSpam]black Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Stii? You're right! Daca mori tu cui ii pasa? :lol:stai flex ca nu plang io daca nu va e voua dor de mine.. de-asta imi pasa mie acum :rofl1: Link to comment