Jump to content
ales

Whitney Houston

Recommended Posts

Cântăreaţa Whitney Houston îşi scoate la licitaţie o mare parte din bunurile strânse în decenii de carieră, pentru a-şi plăti datoriile.

Totul, în timp ce diva trece printr-un divorţ dificil de soţul ei, cântăreţul Bobby Brown, după 14 ani de căsnicie furtunoasă.

Whitney nu-şi mai poate plăti singură ratele la bancă şi toate cheltuielile obişnuite pentru o vedetă: tratamente cosmetice, toalete strălucitoare şi multe altele. Acum, s-a hotărât să scoată la licitaţie 300 de obiecte, strânse în ani de zile. Este vorba de pianele soţului de care tocmai divorţează, plus o mulţime de alte instrumente muzicale, premii şi mobilier de preţ.

Pe Whitney au cam părăsit-o şi prietenii, tocmai când are de achitat 200.000 de dolari, pentru echipament muzical neplătit la timp. Asta după ce reuşise să ajungă la un compromis în privinţa restanţelor de peste un milion de dolari, pe care le datora unei banci pentru vila sa din New Jersey, înconjurată de un parc de 4 hectare.

Nu este prima dată când diva are probleme serioase, iar apropiaţii ei se tem că va face o depresie şi ar putea reveni la alcool şi droguri, care au făcut o telenovelă dulce amară, dintr-o carieră altădată strălucitoare.

Sursa: click.

Link to comment

vine in romania , canta pe la cateva nunti si botezuri face bani , plateste datoriile :D ca asa e moda :P

vine si canta pt irinel & monica la botez

sau vine sa cante pe Steaua daca o elimina pe Sevillia ... ca plateste nea Jiji

sau o sansa ar fii sa inceapa sa cante manele :D

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...