Jump to content
Dani

Cinci pescari salvati dupa 40 zile

Recommended Posts

Cinci pescari salvaţi după 40 de zile

Cinci pescari din Costa Rica plecaţi pe mare la 23 noiembrie au fost salvaţi duminică, după ce au plutit în derivă 40 de zile în Pacific, în urma unei avarii la motorul ambarcaţiunii.

Ambarcaţiunea Piscis III se afla la 200 de kilometri în largul coastelor Salvadorului, la 31 decembrie, când a fost reperat de o navă poloneză.

Căpitanul Gregorio Collado, de 41 de ani, şi ceilaţi patru pescari se simt bine, dar au fost transportaţi totuşi la spitalul din Golfito, pentru analize.

Cei cinci au supravieţuit raţionalizând apa şi hrana pe care o aveau la bord şi mâncând peşte.

Sursa

Link to comment

Mancare aveau dar apa in afara de ce aveau la bord nu prea vad de unde sa fi avut alta...apa marii nu e buna odata ce ai baut din ea iti provoaca halucinatii & shit.

inseamna ca n-ar fi bine sa te ratacesti :

e simplu chiar .. la mintea cocosului ^_^

iei apa de mare, o clocotesti, cand clocoteste ea devine abur, pui o folie peste vasul in care clocoteste apa, pui un alt borcanel gol in mijlocul vasului si pui o moneda peste folie in locul in care e borcanul gol ... apa condensata e relativ pura si dulce .... ta-dam ai apa dulce, baubila :))))

numa sa ai destul gaz la bord :))

+ as zice ca o nava ar trebui sa aibe o statie de epurare a apei

Link to comment

sigur nu au fost 6 cand au plecat? :rofl1:

anyway.. e si normal. daca esti cu niste prieteni buni nu ai probleme cu rationalizarea / intelegerea. nu cred ca au suferit foarte mult iar la cumpana dintre ani s-au destrabalat si au baut fiecare cate un pahar intreg de apa :)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...