WaH ^ MaTuX Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 La Multi Ani InGe :wub: (La Mai Putini Ani) :P
MontBlank Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Eu credeam ca lea'ua asta are vreo 20-21. Hmmm, dar are doar 18 ani, e nebuna, iubeste si nu are bani.Happy Birthday ! (Crazy Ivan style)
Smok3 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 La Multi Ani InGe ! Multa Sanatate si fericire si apropo nu mai fii asa nervoasa cand joci Cs ca ai niste Bulane de invidiat :whistle:
THuG-Radu Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 LMA Lea....Te iubim :wub: Sa cresti mare si frumoasa <_<(creca esti deja mare) si sa te casatoresti cu ThuG_Radu si sa faceti copii multii :D Pfuai, nu ma pot abtine ! :rofl1: :rofl1: Hai nevasto sa mergem ! :rofl1: LMA inca o data ! }{
sefu_bancii Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 La multi ani Inge desi nu te cunosc iti ulez multa sanatate, felicile si cand iti salbatolesti majolatul fa stliptiz si pune pozele pe folum :rolleyes:
InGeLiTzA*LeA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 merci all inca o data :D @MontBlank ... sunt si eu mica ..deh .... si asa e ..sunt nebuna, iubesc si fara bani :lol: @Smok3 ... nu-s nervoasa ...decat cate'o data :D ,iar bulanul face parte din mine :wub: @Legacy ... mai bine raman eu la ai mei :lol: ... linkmania e pt distractie ...si totusi ..pe Radu il iau pe post de menajera :wub: @Radu ... shhhht :-$ ce am vb noi?
ANdy5 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 La multi ani Inge desi nu te cunosc iti ulez multa sanatate, felicile si cand iti salbatolesti majolatul fa stliptiz si pune pozele pe folum :rolleyes: word !!! hai cu pozele de la majorat deseara sau maine
MontBlank Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 @MontBlank ... sunt si eu mica ..deh .... si asa e ..sunt nebuna, iubesc si fara bani :lol: Nici o problema. Si'o am doar 18 ani, sunt eXtrem de nebun, iubesc cand e nevoie si am 3 milioane ^_^ si 2 carti de credit. :error:
frankie Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Trebuie sa zic si eu LMA didonei . sry de intarziere :P