ANdy5 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 LMA Inge sa traiesti o viata plina de victorii satisfactii si fie ca toate dorintele sa tzi se implineasca , LMA si iti multumesc in numele jucatorilor de pe Buc#3 pt ca faci o treaba grozava pe serv !!! Sa ne traiesti inca 100 de ani ! LMA
THuG-Radu Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 I`am mai zis LMA in vreo 2 locuri azi ! ii zic si aici : LMA INge, sanatate, noroc, bani, fericire, alea alea :D }{
Ahilosu Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 INCETATI CU TOPICURILE ASTEA.TOTI POSTEAZA DOAR PENTRU SPAM, CATI DE AICI CREDETI CA O CUNOSC PE LEA?
vudu Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 INCETATI CU TOPICURILE ASTEA.TOTI POSTEAZA DOAR PENTRU SPAM, CATI DE AICI CREDETI CA O CUNOSC PE LEA?nu vad care e problema?daca nu cunosti pe cineva nu poti sa ii zici la multi ani? :blink: in fine....La Multi Ani si toate cele bune!
Lancelot Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 eu o stiu.. :D asa ca-i mai zic o data lma dido
ratseloP Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 La Multi Ani :)@lance, de ce fugi de meciuri ? :rofl1:
Lancelot Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 La Multi Ani :)@lance, de ce fugi de meciuri ? :rofl1:@ vb aiurea copile... am jucat azi noapte tarziu.. dar nu ai cum sa stii tu ce e aia real life :error:
Mir@no1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 LA MULTI ANI TOT CE ITI DORESTI SI MULTA SANATATE ...
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 LMA Lea....Te iubim :wub:Sa cresti mare si frumoasa <_<(creca esti deja mare) si sa te casatoresti cu ThuG_Radu si sa faceti copii multii :D
InGeLiTzA*LeA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Merci tuturor pt urari :D ..si eu va iubesc :wub: @Legacy ... viitorul imi surade dupa cum zici tu :rofl1: ...tocmai cu radu ???? :lol:
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Merci tuturor pt urari :D ..si eu va iubesc :wub: @Legacy ... viitorul imi surade dupa cum zici tu :rofl1: ...tocmai cu radu ???? :lol:Atunci cu L!nux sau cu Nwrandu cu cine vrei...dar sa iasa copii...dar nu ti-as sugera cu cineva dp link sa faci...ca ajunge spammer si sta apoi toata ziua la CS...si ziceam de radu ca el stie cum sa traiasca ...stiu ca nu e singuru..poti face si cu Ahilosu.... :D ......alege....ai atatea posibilitati :)
Danny Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Atunci cu L!nux sau cu Nwrandu cu cine vrei...dar sa iasa copii...dar nu ti-as sugera cu cineva dp link sa faci...ca ajunge spammer si sta apoi toata ziua la CS...si ziceam de radu ca el stie cum sa traiasca ...stiu ca nu e singuru..poti face si cu Ahilosu.... :D ......alege....ai atatea posibilitati :):rofl1::rofl1::rofl1::rofl1::rofl1::rofl1:La multi ani ! Tot ce-ti doresti ! :)