R@iz3r Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Fumatorii ori o sa ajunga ori :angry1: ori :banana2: ori
Kull Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 pe pachetul de Marlboro au pus astia deja noile avertismente..
SeBi Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 mai...stiti ce ma deranjeaza cel mai tare? Ca trebuie sa le suport fumul de tigara....daca ar fuma in asa fel incat sa nu-i deranjeze pe retul...ar fi bine!
h4x StylE Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 pana acum nu am vazut pe nici un pachet noile ambalaje..Oricum cine e fumator stie la ce riscuri se supune si acest lucru nu ii va impiedica sa se opreasca.Eu personal nu o sa ma las din acest motiv
dev Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Din partea mea ... sa fie tot pachetu` 'avertizat' :rofl1: ...
-TyRAeL- Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Avertismentele de pe pachetele de tigari au inceput sa fie tiparite cu 31.12.2006 , acum ca ai vazut tu doar pe Marlboro inseamna ca se vand mai bine :D Fumatul nu numai ca provoaca cancer la gat dar iti slabeste si sistemul imunitar cu 50% (10 tigari pe zi sunt de ajuns) si cancer la gat din cauza tigarilor n-ati vrea sa aveti ( o sa stati cu tubul in gat ca sa puteti respira)Fumez aprox -1 pachet pe zi
vudu Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 s`a mai discutat problema tigarilor...din fericire sunt nefumator.oricum pe99% dintre cei care fumeaza ii doare in cot de avertisment......pana ajung pe patu de spital cu probleme....
blk Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 toti tinerii care fumeaza se gandesc "pot sa renunt dar nu vreau"toti oamenii maturi care fumeaza zic "vreau sa renunt dar nu mai pot"numai prosti.. isi fut viata si apoi se duc sa planga la doctor..
CrashOver Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 s`a mai discutat problema tigarilor...din fericire sunt nefumator.oricum pe99% dintre cei care fumeaza ii doare in cot de avertisment......pana ajung pe patu de spital cu probleme....E aici tin sa`ti dau dreptate , inconstienta te baga in spital. Evident ca toata lumea stie cate lururi rele pot provoca tzigarile , dar stiti cum e dependenta de nicotina o putem asemana cu heroina , iar un alt factor foarte important este gestul in sine de a fuma...am un prieten care s`a lasat de fumat cam de 1 an de zile si mi`a spus ca cel mai greu este sa scapi de gestul de a fuma , de gestul de a duce o tigare la gura si a trage din ea.toti tinerii care fumeaza se gandesc "pot sa renunt dar nu vreau"toti oamenii maturi care fumeaza zic "vreau sa renunt dar nu mai pot"numai prosti.. isi fut viata si apoi se duc sa planga la doctor..Inainte fumam lejer 2 pachete de tigari si am inceput sa fumez pe la 12 , 13 ani , dar intamplarea de a ma duce la un doctor sa`mi fac un micro m`a dus de la fumatul a 2 pachete de tzigari la aproape un pachet si sper pe viitor sa le raresc pana nu voi mai fuma deloc.PS : Doctorul mi`a zis ca la 22 de ani am plamanii unui om trecut de 40 de ani , trist dar adevarat.
BAD_DMX Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 un tip intra intr-un magazin si cere un pachet de tzigari. vanzatoarea se duce la raft, ia unul si i-l da omului.ia omu` si citeste pe pachet : "fumatul cauzeaza impotenta". intoarce pachetul si citeste : "fumatul cauzeaza impotenta". fir-ar!se mai invarte putin prin magazin si o intreaba pe vanzatoare:"ma scuzati, de-alea cu cancer nu mai aveti?" :rofl1: :rofl1: :rofl1:
M0rtix Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 tare bancul blk :rofl1: OT: fumatorilor nu le pasa de consecintele acestui viciu :)
RaifalM3n Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 mda tocmai cand mam apucat si eu ...mai bine la 17 ani decat la 10 sau 14
SeBi Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Am vazut si eu noile avertismente...macar cei care fumati, aveti bunul simt sa nu mai fumati in locurile publice....