sefu_bancii Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nu-nteleg care-i logica? De ce americanii l-au condamnat la moarte dupa legile irakiene pe Saddam si Bush e inca in libertate pentru genocidul care l-au facut trupele americane in Irak?Tha't life....cine are ciolanu ala e ninja :ph34r:
SeBi Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Se pare ca unii nu stiu ca aici se discuta, este un forum, si nu se jignesc membrii forumului (operatrii dorm?) . Eu cred din ce in ce mai mult ca acest Sadam a crezut mereu ca procedeaza bine...inclusiz cand a omorat atatia oameni....oare el ce explicatie a avut?
Lancelot Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 desi cica traim in secolul 21.. am asistat la o mascarada de proces si la o executie live.. exact ca prietenul Ceausescu
Z3r0 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Eu personal nu sunt in masura sa ma pronunt daca au facut bine sau nu prin executarea lui Saddam, dar un lucru este clar: bine nu au facut!Toata treaba este cu 2 taisuri, o parte se bucura de moartea lui pentru ca acum se simt "liberi" iar cealalta parte care il venera pe Saddam sigur va cauta razbunare, si mie sincer imi inspira frica chestia asta...
WicH Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 mai bine isi legau aman2 ( Bush & Saddam ) o funie d gat sa se spanzure aman2 si era rezolvata problema
Lancelot Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 heh sa vedem acum nota de plata a americanilor .. deja au 3000 de soldati morti de la inceputul razboiului.. ii asteapta vremuri greledin pacate nu numai pe ei
uLise Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Se pare... ca lumea a scapat de Saddam, a facut lucruri grele si-a facut cu mana lui .
SeBi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Da, dar cel mai tragic este ca, dintr-un criminal, a devenit un martir. Imi pare rau dar asta este! Din criminal, acel filmulet ne-a impresionat pe marea majoritate si a inceput sa ne para rau, a devienit astfel martir. NU TREBUIA FILMAT, si asa era mai usor pentru toata lumea. Sper ca din ce in ce mai mult ura Europei sa se indrepte spre America si sa slabeasca din ce in ce mai mult legaturile cu ei. Sper ca le ajunge petrolul pe care il vor fura intr-un fel sau altul. Atatia soldati ucisi....ii pare rau pentru localnicii ucisi dar....nu stiu, poate ,ai bine inchei aici postarea in acest topic...si concluzionez prin ce a spus Z3r0....
domeniux Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Incetati sa debitati propozitii a caror rost nu il intelegeti.Saddam a murit ca a trebuit sa moara, cum nu conteaza. Ca il baga intr-o camera si ii introducea otrava in vene, ca il impusca, ca il spanzura, moartea era tot moarte! Sunt satul sa mai aud fraze "suntem in secolul 21 si inca se mai procedeaza asa"!Suntem noi in secolul 21 dar nu trebuie sa uitam ca suntem OAMENI, ca suntem doar niste elemente ale universului, ca suntem exact ca niste animale, numai ca ne deosebim de ele fiindca avem un alt mod de a gandi.Cum ziceam, Saddam trebuia sa moara la randul lui, dupa ce a "saracit" uman cateva orase.Bush nu poate fi condamnat deocamdata, stim ca America este prima putere a lumii si ca Bush are motive, mai mult sau mai putin logice, pentru a merge in Irak si de a extrage petrolul.Acum ca Saddam e mort ne putem astepta la orice din partea siitilor si sunitilor, care inainte sa intervina americanii erau in razboi unii intre altii, care acum sunt uniti si gata sa lupte impotriva coalitiei(tarilor ce au trupe in Irak). Dupa retragere(n.r. terminarea petrolului) vor incepe iar conflictele religioase.
Christian Verhulst Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 vorba mea, pana nu simuleaza astia cernobal in zona araba, nu se potolesc dracusorii. sunt primitivi!
SeBi Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Gata...daca suntem tot un fel de animale...eu ma duc sa fac p*pi pe usa vecinei...ca nu stiu sa folosesc toaleta. NU? sorry dar nu puteam sa ma abtin. Nu sustin ca nu trebuia sa moara...NUUU doamne fereste...si-o merita, dar parca nu trebuia omorat, sau nu trebuia macar filmat si dat pe posturile de stiri...ati vazut cati copii s-au spanzurat imitand moartea lui?
Christian Verhulst Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 da, am vazut... prea putini, serios. ce sa faca planeta cu dobitoci din aia? sa ii lasi sa creasca ca mai tarziu sa ajunga teroristi? sa-si puna toti strangul de gat din partea mea, fiinte primitive!
Guest spiral Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 mi-o placut cum lau executat ... nam mai vazut de mult o executare :bananadance2: :D :kar: si chiar am fost deacord cu executarea .... :D I LOVE SDDAM'S EXECUTIUON :D
SeBi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Da cristian, dar nu uita ca erau niste copii...cica vroiau doar sa se joace...stau si ma gandesc..oare nu au incercat mai multi sa imite dar nu au reusit? poate s-a rupt sfoara sau a intrat taticu` in camera....
-TyRAeL- Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 1 lucru e sigur : oamenii nu vor mai domina pamantul mult timp , ganditi-va la cat de mult s-a schimbat lumea in ultimii 200 de ani , de cand a aparut AMERICA, e ceva putred la mijloc , de ce ultimele pagini din Biblie seamana asa de mult cu prezentul ?vb aia : "om" trai si "om" vedeaP.S. Nu-s paranoic :D
SeBi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 cred ca timpul ne va arata ca europenii sunt mai buni decat americanii....aia nu au istorie, nu au cultura...nu au nimic....cah!
BAD_DMX Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Toti vorbiti despre executia lu Saddam.Dar va-ti intrebat daca cu adevarat a fost omorat Saddam?Sau daca cu adevarat a fost prins Saddam?Ati vazut filmuletu cu executia?Eu unu la-m vazut si am impreasia ca a fost filmat cu un telefon mobil iar claritatea lasa mult de dorit.Inca sunt de parere ca nu a fost arestat realu Saddam si executat,eu unul cred ca a fost o sosie de-a lui(avea peste 10 parca)Cate documentare cu el ati vazut?eu am vazut destule si cu toti stim in ce lux traia,robinete de aur si alte chesti extrem de scumpe.Daca si-a permis luxu asta bat la pariu ca avea un buncar bine organizat si luxox poate.Poate uni dintre voi isi aduc aminte une a fost prins Saddam iar daca nu va zic eu,intr-o groapa ceva de genul la un "L" o groapa de un metru inaltime si 2 lungime parca si mancarea lui fiind portocale.Cum multe dintre victimile lui nu au fost gasite nici la ora actuala fiind bine ascunse el a fost gasit destul de repejor.Nu vi se pare cam dubioaasa treaba?
domeniux Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 BAD_DMX, absolut deloc.Sa zicem ca nu a fost ala realul Saddam, sa zicem ca au prins o copie si au decis sa o ucida. Acum vine intrebarea: pentru ce? Crezi ca va reveni Saddam in forta? Crezi ca Saddam cel adevarat a facut vreun pact cu americanii? Crezi ca Saddam e deacord ca americanii sa fure petrol? Crezi ca siiti si sunitii si-au uns armele degeaba?
SeBi Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 BAD_DMXar fi o idee...si eu m-am gandit...dar indiferent cine a murit...a murit un OM!
Christian Verhulst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 BAD_DMX ar fi o idee...si eu m-am gandit...dar indiferent cine a murit...a murit un OM! bai omule, mai incetezi odata cu aberatiile astea??? a murit un om, vai!!! cum se poate sa moara un om??? criminalii, sa fie toti americanii bombardati pentru ca au omorat un om! si cacatul ala (ca om nu e) cate mii de oameni a omorat bai lulea???
Legacy Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 http://www.metacafe.com/watch/361284/sadda..._h_seyin_as_ld/chair il regret dupa ce am vazut aci...la fel ca ceausescu...aceeasi soartapoateti nu sunteti dea cord cu mine...dar...numai Dumnezeu ne poate judecahttp://www.metacafe.com/watch/361499/sadda...ents_cnn_video/