{JM}Alex Lifetaker Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Stii cate victime au facut Israelienii cu arme CUMPARATE DE LA AMERICANI?Cine crezi ca i-a sprijinit pe Israelieni daca nu "prietenii" nostrii, Americanii... hmm...Daca stau sa ma gandesc...nu putem judeca aceasta executie pentru ca nu am trait in Irak ... probabil a facut multe crime dar a facut si unele chestii bune...ascunse totusi de propaganda americana... pt. ca ce vedem la televizor este doar o infima parte a realitatii. cum se zice, nu crezi pana nu vezi.Parerea mea, daca Saddam a fost ca Ceausescu la noi... atunci merita sa moara... am savurat secventele cu executia Ceausestilor de la televizor(chiar in dimineata de Craciun le-au difuzat, daca nu ma insel) :)
TyreXel Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Nu e bine sa te bucuri de raul altuia da isi merita soarta.A facut mult rau, sa-i fie tarana usoara
Deian69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Daca cineva drag tie ar fi fost printre cei 5000 de morti nu ai mai gandi asa...de unde esti asa sigur ca sadam era actorul principal........???Oricum daca aveau astia arme nucleare credeam ca nu disparea america ci lumea intreaga
vudu Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 trebuia omorat de mult omu ala!nu imi pare deloc rau k l au executat!
mihai91 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 asta a fost cea mai mare greseala a americanilor.....asta e au fost prosti l au omorat cand puteau sa faca altceva cu el.....dar americani....... creieru cat o ghinda
{JM}Alex Lifetaker Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Stai sa vezi atentate cu bomba acum...chiar unul azi de dimineata, 30 oameni ucisi, printre care si un soldat american : evil :)
zazone- Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 saturat de SUA... pana la urma cred ca va atrage ura intregului mapamond asupra sa.
B|adeTrinity Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 e cea mai mare prostie !!!!!!doar D-zeu poate da si lua viata !!! nu "jegosii" aia de americani !!!sa ne gandim putin !!! intr-adevar a facut mult rau si multe victime insa prin omorarea lui toate acestea vor fi sterse cu buretele ??? nu prea cred !!! asa ca acum pe langa miile de morti si raniti se mai adauga unul !!! :ceuameni: americanii ar trebui luati 1 cate 1 si omorati !!! insa nu spanzurati ci impuscati in cap vorba lui alex !!! sa vedeti de acum atacuri cu bomba si atacuri sinucigase pentru ca inca mai exista si vor mai exista oameni care il iubeau pe saddam cu toate ca a fost ce a fost !!!
ales Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 de unde esti asa sigur ca sadam era actorul principal........???Oricum daca aveau astia arme nucleare credeam ca nu disparea america ci lumea intreagaDe unde stii ca nu?
Dani Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Saddam a fost spanzurat!In aceasta dimineata, Saddam Hussein a fost executat prin spanzurare. Fostul dictator al Irakului a fost gasit vinovat pentru moartea, in 1982, a 148 de siiti."Executia lui Saddam Hussein s-a incheiat", a anuntat postul de televiziune national Iraqia, adaugand, dupa cateva minute, ca "Saddam Hussein a fost spanzurat, pana la declararea decesului".Fratele vitreg al lui Saddam Hussein, Barzan al-Tikriti, fost sef al serviciilor de informatii, si fostul presedinte al tribunalului revolutionar, Awad al-Bandar, au fost spanzurati la scurt timp dupa aceea, a precizat postul de televiziune.Incepand de la ora locala 6.00 (5.00, ora Romaniei), televiziunea irakiana a difuzat versete din Coran, pe fondul unor psalmodieri religioase. In jurul orei 6.30, imaginile statice au fost inlocuite cu cantece si imnuri patriotice."Cu moartea lui Saddam Hussein, a fost intoarsa o pagina neagra a istoriei Irakului", conform unui text scris cu rosu, difuzat de televiziunea irakiana.Saddam Hussein, care a condus autoritar Irakul incepand din 1979 si pana la inlaturarea regimului sau, in aprilie 2003, a fost condamnat la moarte prin spanzurare, printr-o decizie judecatoreasca pronuntata la 5 noiembrie, in urma procesului in care a fost acuzat de masacrarea a 148 de locuitori siiti din Dujail, ucisi ca represalii dupa un atentat esuat comis asupra convoiului prezidential in 1982.Al-Tikriti si al-Bandar au fost si ei condamnati la moarte in urma procesului care a inceput la 19 octombrie 2005 si s-a incheiat la 27 iulie 2006, in fata Inaltului tribunal penal irakian.Apelul condamnatilor a fost respins marti, 26 decembrie, de o instanta de apel a aceluiasi tribunal, care a precizat ca Saddam si cei doi fosti colaboratori trebuie spanzurati in termen de 30 de zile.Autoritatile irakiene au vrut sa-l execute pe Saddam inaintea zorilor, care marcheaza inceperea celebrarilor Eid al-Adha, sarbatoarea Sacrificiului. "Cutumele cer ca in timpul sarbatorilor religioase sa nu aiba loc nici o executie", declarase un oficial guvernamental.In varsta de 69 de ani, Saddam Hussein a fost arestat in decembrie 2003. Moartea sa pune capat tuturor proceselor declansate impotriva sa, inclusiv procesului Anfal, in care era judecat pentru genocid impotriva populatiei kurde si responsabilitate pentru moartea a 180.000 de persoane in perioada 1987-1988.Guvernul irakian, care a avut sarcina aplicarii sentintei, a pastrat tacerea absoluta in legatura cu spanzurarea fostului lider, dar si cu soarta trupului neinsufletit. Saddam era incarcerat de aproape doi ani intr-un loc secret, intr-o baza militara americana din Bagdad.Avocatii fostului presedinte au luptat pana in ultimul moment pentru a obtine amanarea executiei, vineri ei cerand justitiei americane sa blocheze transferul acestuia in custodia autoritatilor irakiene.Intr-o scrisoare adresata poporului irakian, Saddam declara ca moare ca martir, sacrificandu-se pentru poporul sau, caruia i-a cerut sa ramana unit "in fata dusmanilor" americani si iranieni. "Va cer sa nu urati popoarele acestor guverne care ne-au atacat", scria el, urand "viata lunga Irakului, Palestinei, jihadului si mujahedinilor".Saddam Hussein a fost arestat la 13 decembrie 2003, in apropierea fiefului sau din Tikrit, fiind gasit de fortele americane intr-o ascunzatoare.http://www.evz.ro/article.php?artid=286074http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/12/30/hussein/index.html
RaifalM3n Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 nu pot sa cred :) a murit...asta e o merita a facut prea muulte kkturi!!
Sequenz 31 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 hmm nush ce sa zic :-?eu facut si filmuletu ala cum ii baga franghia pe vad ... nu trebuia :)trebuia sa`l faca nestiut, adica sa nu se mai stie nimic de el, nu trebuia omoratoricum avea cancer la gat parca... oricum urma sa moara peste putin timp ..sau mai convenabila era o injectie fatala :)
SlyBoy Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Mie mi se pare ca a avut parte de o moarte prea usoara pentru cat rau a facut.
SeBi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Si Ceausescu a facut rau, cu regimul lui...dar, nu trebuiau omorati. daca ar fi fost fre-un cunoscut printre cei ucisi de oamnii lui sadam...nu am fi mai fost obiectivi!PEDEAPSA CU MOARTEA TREBUIE SA NU EXISTE IN ZILELE NOASTRE!Mai tare ar fi fost chinuit daca ar fi fost incarcerat pe viata....cred ca asa ar fi platit, macar putin pentru crime!LE doamne, am vazut cateva secvente...in ce lume traim!
blk Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 PEDEAPSA CU MOARTEA TREBUIE SA NU EXISTE IN ZILELE NOASTRE!Mai tare ar fi fost chinuit daca ar fi fost incarcerat pe viata....cred ca asa ar fi platit, macar putin pentru crime!Pai tu vrei sa il inveti minte sau sa-l chinui? Mi se pare ca ti-ar placea sa-l tii in viata doar ca sa-l torturezi.Get a life people.. va dati asa mari cu parerile voastre "moderne" anti-death penalty.. Crimele impotriva umanitatii releva faptul ca acel om nu pretuieste viata. Deci.. de ce sa traiasca?
SlyBoy Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ceausescu si Saddam au fost buni prieteni.Lui Ceausescu i-a trebuit o revolutie ca sa-l opreasca.Lui Saddam i-a trebuit doua razboaie.
#spoitoru# Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 am vazut si eu la TV cum i-au pus streangul la gat... trebuia omorat omul ala...
Shush Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Trebuia omorat insa nu in felul asta ! Cum a zis si el ... a fost militar macar merita sa fie omorat ca un militar !
catalinus17 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 oricum eu sunt de parere ca nu trebuia sa il spanzure asa............adik latu era prea mare si cand a picat jos acolo si`a rupt coloana si asta a fost......parerea mea este ca trebuia sa fie latu scurt si sa moara chinuit.....oricum foarte bine ca l`au omorat. Acuma de un singur imi e frik, si acela este ca nu cumva oamenii lui sa se razbune si sa devina un razboi in toata regula......in fine God Is with us !!! peace u guys :tiphat:
SeBi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Pai tu vrei sa il inveti minte sau sa-l chinui? Mi se pare ca ti-ar placea sa-l tii in viata doar ca sa-l torturezi.Get a life people.. va dati asa mari cu parerile voastre "moderne" anti-death penalty.. Crimele impotriva umanitatii releva faptul ca acel om nu pretuieste viata. Deci.. de ce sa traiasca?Hei...nu interpreta. Nu m-am referit la tortura, m-am referit la faptul ca privarea de libertate cred ca este oribila. Chiar daca i-ar fi dat un pat moale si un televizor in celula, cred ca l-ar fi durat mai tare acest fapt....si nici nu se comitea o crima. Desi nu are legatura, eu nu inteleg cum in unele state din SUA este permiasa o astfel de pedeapsa!
SlyBoy Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Omorat, torturat, lasat in viata , oricum nu aducea la viata oamenii pe care i-a omorat.
{JM}Alex Lifetaker Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Unde gasesc filmuletul cu moartea lui?Eu n-am vazut deca tun filmulet pe cnn cand i-au pus streangul la gat si se pregateau sa-i dea drumul... l-au executat intr-o cladire cu multe etaje sau ce e aia? Merita sa moara impuscat... ca un militar, vorba lui... hanging is gay... :D
SpecialEffects Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 pt cate a facut sadam trebuia executat , dar nu prea sunt de acord cu felul in care a fost omorat
The Connection Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :)..eu nu cred ca a murit. Cat de usor este sa faci o masca sau sa gasesti pe cineva care seamana cu Saddam...acum clar il tortureaza sau ceva.....poate chiar Saddam acum lucreaza pt Americani.......noi nu stim 1% din ce se intampla la NASA si alte institutii americane !