Jump to content
Guest alexalex001

artificiile

Recommended Posts

Posted

pai petardele alea mici au mai mult d 3 grame ? Revelionul acesta o sa fie diferit fara artificii, petarde si alte chestii explozive si luminoase :( Da pun pariu ca nu o sa dispara d tot :D

petardele sunt interzise indiferent de incarcatura explozibila :P

Omg, deci asta inseamna ca in fatza blocului la mine intrerupem traditia ? :crybaby:

Traditia = 1500 de petarde cap in cap si date foc toate odata :D

cel putin voi le dadeati in fata blocului

dragii, scumpii si mult iubitii mei vecini le aruncau pe palier :blink: doar ca sa-l enerveze pe vecinul de la 7 si sa iasa ala la ei sa urle

pe 2 ian cand ieseam cu cainele afara trebuia sa-ti faci poteca pentru a putea trece printre maldarele(la propriu) de ramasite de pocnitori, artificii, pahare de plastic si sticle :P

Posted

cred ca unii nu fac diferenta intre pocnitori si artificii

eu unul nu pot sa sufar pocnitorile , mi se par lipsite de sens pe cand artifiicile au un farmec aparte , nu cred ca e persoana careia sa nu ii placa arficiile cand le vede pe cer , mai ales pe cele mari care se dau de obicei la cate vre-o ocazie speciala :D

Posted

Ok...eram si eu copil dobitoc pe la 15 ani cand luam nu stiu cate cutii...in ultiii ani nu am mai dat un leu pe astfel de obiecte. Am de anul trecut o bageta dintr-aia din care sar...nu stiu cum sa-i zic...banuiesc ca intra in categoria artificiilor!

In ultimii ani era o adevarata teroare sa treci prin gara brasov sau prin piete...puii de tigani aprindeau in nestire...imi era si frica sa erg prin acele locuri. SUNT 100% de acord cu aceasta decizie...parca era razboi inainte de revelion! Parerea mea este ca acele artificii clasice sunt extrem de frumoase...mie imi aduc aminte de copilarie cand nu existau atatea porcarii...eram extrem de entuziasmat cand aprindeam asa ceva...mai ales atunci cand le aprindeam la ambele capete....si focul se apropia de mijlocul artificiei, dupa care se stingea. Din fericire mai am cateva si abia astept sa le aprind!

O sa stau acasa cu prietena, in liniste. Personal, nuam nevoie de betiile unora si de cheful animalic al altora de a distruge tot ce prind!

Posted

Ce`mi zice tatal meu acuma.

Cica unii au venit intregi de pe front iar voi va chiorati cu petarde. =))

sa stii ca e pe bune treaba :)

pana acum doi ani, nu era an sa nu iau o petarda ori sub picior, ori in gluga ori in cap :blink:

chiar nu e de glumit cu tampeniile alea.

Posted

nu mai luati mah petarde ca ardeti banii degeaba....vam spus...de revelion aruncam cu cutii de cola si sticle..iar la 12 noptea iesim cu lumanarea afara....ca oricum spiritul Revelionului e altu :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Posted

Artificii simple ati gasit pe undeva? E 3RON o cutie cu 6 artificii.. :lol: si tot 3RON o bagheta micuta cu 15 explozii.. La rromi bineinteles.. Te jecmanesc cu orice ocazie specimenenle astea..

Cred ca a inebunit lupu'! Sa dai atatia bani pe ele.. :rofl1: Nu cumpar nimic! :D Mai am de anul trecut.

P.S. mai am vreo 2 cutii de petarde de acum 2 ani; cumpara cineva? :lol:

Posted

la constanta au aparut pe piata artificiile dar sunt cam simple...

si petarde noi am cumparat deja "la negru" oricum de revelion nu cred ca o sa patruleze politia :)

Posted

sa stii ca e pe bune treaba :)

pana acum doi ani, nu era an sa nu iau o petarda ori sub picior, ori in gluga ori in cap :blink:

chiar nu e de glumit cu tampeniile alea.

Nu te supara ca`ti zic, dar asta inseamna ca ai prieteni ratati ! :)

Cum sa iti arunce in cap ?

Noi de rev eram de obicei cate 50-60 afara pe strada in fatza blocului, aruncam, ne distram, dar nu la cap ! omg.

P.S. : aseara nu prea am auzit petarzi :D

La multi ani tuturor ! :D

Posted

la constanta au aparut pe piata artificiile dar sunt cam simple...

si petarde noi am cumparat deja "la negru" oricum de revelion nu cred ca o sa patruleze politia :)

iti zic eu , in 10 min au trecut 3-4 patrule de politie.. oricum nici artificii nu prea mai vezi prin piata..

Posted

Nu te supara ca`ti zic, dar asta inseamna ca ai prieteni ratati ! :)

Cum sa iti arunce in cap ?

Noi de rev eram de obicei cate 50-60 afara pe strada in fatza blocului, aruncam, ne distram, dar nu la cap ! omg.

P.S. : aseara nu prea am auzit petarzi :D

La multi ani tuturor ! :D

am precizat pe undeva cine a aruncat? sheesh, stiu si eu sa-mi aleg prietenii

fazele alea s-au intamplat la revelioanele petrecute in strada cand iti era frica sa si calci :P

anyway, au trecut in jur de ora 11 de rev cinci masini de politie iar in jur nu se auzea decat pocnitori, dar nu a zis nimeni nimic. a fost ok, tho'. no harm done

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...