MontBlank Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Sa ma fi nascut prin 1895 in Rusia. Sa il cunosc pe Lenin si pe Stalin, sa fac parte din Armata Rosie si sa aflu cine l'a omorat pe Stalin si sa previn acel incident. Muhahahaha !
Valek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Sa ma fi nascut prin 1895 in Rusia. Sa il cunosc pe Lenin si pe Stalin, sa fac parte din Armata Rosie si sa aflu cine l'a omorat pe Stalin si sa previn acel incident. Muhahahaha ! De acord.
Beethoven Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ar fi o chestie de schimbat in trecut. In al 2lea razboi mondial, noi ne-am alaturat lui Hitler. Am fost prosti, nemtii si-au luat-o-n bot la Stalingrad. Atunci, Rusia ne-a luat o parte din teritoriul de atunci. Daca noi ne alaturam Rusiei, acum nu mai eram priviti cu atata ura de catre lume. Germanii au fost destepti, s-au redresat. Dar noi nu am fost chiar asa, si uite unde am ajuns.Off topic,Cu tot respectul, esti un pic pe langa. Rusia a luat Basarabia inainte, Romania a recuperat-o intrand in razboi alaturi de Germania. Daca nu o facea, era ocupata fara nici o problema, ca si toate tarile europene care au stat in calea Germaniei. Oricum, Rusia dupa razboiul mondial a luat tot ce-a vrut, indiferent daca era vorba de "mici aliati" sau parti infrante. Vroiau Basarabia si au luat-o din nou si acest lucru nu ar fi fost diferit indiferent de ce parte ar fi fost Romania de la inceputul razboiului. De fapt, daca ne aliam cu ei, nu ar mai fi trebuit sa o ia, din moment ce la inceputul razboiului o aveau.Daca tu crezi ca "suntem priviti cu atata ura" din cauza asta, gresesti. Majoritea locuitorilor Europei nu cunosc si nici nu-i intereseaza istoria. Iar pentru acei putini pentru care aceste lucruri conteaza, problema nu consta in alierea cu Germania, ci in schimbarea partii. Pe consecventa Romaniei nu s-a putut conta nici in primul razboi mondial, nici in al doilea. Motivele sunt variate si in mare masura tin de circumstante, dar astea ne intereseaza (si ne scuza oarecum) pe noi, dar nu intereseaza pe altii. Oricum, e un lucru nesemnificativ in comparatie cu multimea de cersetori si hoti din Romania care bantuie prin Europa. Asta e ceea ce simte europeanul de azi, ceea ce il deranjeaza. Au si ei problemele lor sociale, hotii lor, nu le trebuie "produs de import", cu atat mai putin dintr-o tara europeana cu comportament "balcanic", sa ma exprim asa.Germanii nu s-au redresat pentru ca au fost "destepti", ci pentru ca au muncit ca disperatii, au fost sprijiniti substantial de americani si au stiut sa-si puna viitorul in fata prezentului. Incepand cu mijlocul anilor '80 generatia care a facut acest lucru posibil s-a cam "retras din activitate", iar efectul se resimte in Germania. Nu e singurul motiv, dar este una din cauzele regresului economic.On topic,Daca las la o parte problemele legate de igiena corporala, probabil mi-asi dori sa traiesc in perioada Renasterii. Sigur nu-l concuram pe Leonardo Da Vinci, dar poate ma imortaliza in vreun tablou. :D Preferabil nu pe masa de disectie ...
mihai91 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 in secolul 21 e cel mai binehmmm pai Hittler pentru geniul , trecand peste faptul ca era nebun etc
Shush Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 In timpul Dacilor pt ca as dori sa vad daca chiar erau asa "smecheri" cum invatam la istorie ! :D Bineinteles as vrea sa-l cunosc pe Burebista !
Angel of Darkness Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 1. Japonia2. Japonia in trecut . Pe vremea Samurailor . :respect2:
L!nuX Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 in evul mediu , da sa nu fi un tzaran pe glie cu un cavaler :D
Silvinho Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 in perioada asta dar in alta tara... poate Monaco:D