Jump to content
Guest Wisp

Top 5 telefoane scumpe

Recommended Posts

In prag de Sarbatori, un telefon scump este cadoul ideal atat pentru un "el" cat si pentru o "ea". Cat de scump? Foarte scump. Unele ar putea fi usor transformate intr-un sedan luxos cu motor V12. Dar, pentru cel drag, nimic nu este prea scump, nu?

Top 5 telefoane scumpe:

1.Signature Cobra

Vertu $310.000

Imagine IPB

Vertu a deschis lista de comenzi pentru acest telefon, realizat in colaborare cu bijutierul francez Boucheron. Avem asa: un diamant taiat in forma de para, un diamant rotund, doua smaralde si 439 de rubine. Lista nu este foarte lunga: doar 8 comenzi s-au inregistrat pana in prezent.

2.Crystal Icing Sidekick

T-Mobile $260-$600

Imagine IPB

T-Mobile a incheiat un parteneriat cu Crystal Icing pentru a vinde noul Sidekick III. Celebritati precum Paris Hilton si Kimberly Stewart au pus deja mana pe un astfel de telefon, pe care l-au umplut pana la refuz cu cristale Swarovski.

3.Constellation

Vertu $4.350

Imagine IPB

Telefon din otel inoxidabil, imbracat in piele, cu ecran din cristal-safir, cu Bluetooth. Este cel mai ieftin Vertu, daca poate fi numit "ieftin"...

4.Serene

Samsung $1.275

Imagine IPB

Desi este un Samsung, Bang & Olufsen este responsabil pentru crearea acestui telefon de exceptie, cu un design cel putin neconventional. Este considerat cel mai "cool" telefon in ochii criticilor si isi imparte titlul de "gadget al momentului" cu bine-cunoscutul i-Pod.

5.Mister Cartoon & Juicy Couture Sidekicks

T-Mobile $400

Imagine IPB

Cumparatorii il iubesc. Este ieftinior, in comparatie cu celelalte telefoane, dar, succesul il face sa fie vandut chiar si cu 1.000$ pe eBay, pentru cei care nu au putut sa il cumpere din magazin, la vremea lui.

Sursa:Click

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...