Sp4wN`19 Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 probabil ca dupa varsta de 20 de ani cand majoritatea au un gram de creier in plus (cam doua grame in total), femeia este mai fidela.intr-o tara cu o mentalitate atat de josnica e foarte greu sa stii detaliile... esential e sa nu te intereseze ca sa nu-ti dea ganduri sinucigase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sanDu_wiZz Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 La inceput barbatul , pe urma cand prinde gustul ispitei apare la Tradati in dragoste ;). Oricum aman2 la fel ;) nu am votat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 barbatul e mai fidel, femeiile de obicei cauta barbati cu bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smokie Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 barbatul Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Pupak> Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Barbatul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valek Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 sincer, depinde de persoana; Unii sunt fideli, altii din contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Robert_ Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Mai trebuia sa pui o varianta nici unu..... Eu pe ia as daWord :rofl1:Voted : Barbatu` :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaifalM3n Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 barbatu ' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edelweiss Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 rezultatele sondajului sunt graitoare :Dtotul tine de personalitate si controlul impulsurilor si eventual al sentimentelor, nu de sexul persoanelor in cauza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Robert_ Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 totul tine de personalitate si controlul impulsurilor si eventual al sentimentelor, nu de sexul persoanelor in cauza.da...si asta :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uTzu Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 barbatul Link to comment Share on other sites More sharing options...
KooX Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Nici barbatu nici femeia dar asta depinde si de varsta ... barbatul este fidel cand e tanar si femeia invers :banana: Link to comment Share on other sites More sharing options...
1/2 Man 1/2 Amazing Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 CAINELE e cel mai fidel ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANdy5 Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 CAINELE e cel mai fidel ;)word , nici unu nu e fidel :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agr3siv Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 The one & only man :D or... the woman... depinde si de relatie si de persoana... in general yo zic k femeia e mai grijulie si mai fidela cu relatia :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
|desire| Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 lol am ramas uimita cand am vazut rezultatele.... Barbatul :o serios acum ... se stie k o femeie ... este de pe departe cea fidela din relatie ... nu vad rostu acestui topic ... in general ma refer ... nu spun k nu sunt si barbatzii fideli .. dar depinde foarte mult de barbat ... dar parerea mea este k nu exista si nu o sa existe nici un barbat care sa nu isi fii inselat macar o singura data iubita sotzia ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c3nz0r Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Depinde de circumstante dar in general femeia e mai fidela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyMonto Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Din cate se pare parerile sunt impartite . Din ceea ce vad zi de zi , in jurul meu si barbatul si femeia inseala in cantitati exagerate pt legile morale . Din experienta proprie am votat ca barbatul ar fi mai fidel .(nu am inselat -decat pe jumatate(daca se poate spune)- insa am fost inselat de 2 ori -asta din cate stiu eu-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 Real Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Depinde de mai multi factori: cat de atragator este individul, cum a fost crescut, starea de moment, situatia in cadrul respectivei relatii de termen lung, vointa si rezistenta la ispite etc..Sa vedem... se spune ca barbatul inseala mai des decat femeia. Totusi, femeia se gandeste la sex mai des si este mai atrasa de flirt. In concluzie, daca femeia ar putea trece peste programarea sociala si peste parerea celor din jur, ar insela mai des decat o face acum.N-am votat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dretmer Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 barbatul :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Nush ce sa zic ... poate amandoi, poate niciunul ...Barbatul : nu se poate sa nu isi insele sotia sau prietena.Femeia : la majoritatea conteaza cum arata si ce e in portofel nu cum arata si ce are in cap si in suflet barbatul.Deci ... nush :) , dar am votat barbatul :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinus17 Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 am votat femeia. unii ziceti barbatul ptr ca voi sunteti pusi in cauza, dar nu este asa. Barbatului ii este mai usor sa insele, are mai multa libertate(mai mult isi face libertate ) pe cand femeia.....doar acolo in casa si la servici ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 am votat femeia. unii ziceti barbatul ptr ca voi sunteti pusi in cauza, dar nu este asa. Barbatului ii este mai usor sa insele, are mai multa libertate(mai mult isi face libertate ) pe cand femeia.....doar acolo in casa si la servici ;) CL@R OT: parerea mea e ca niciunul nu e mai fidel sau infidel, depinde de circumstante, anyway, daca se iubesc cu adevarat nici nu poate fi vorba de inselat (vorbesc in cazul relatiilor stabile, nu ce au copii din ziua de azi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyMonto Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 am votat femeia. unii ziceti barbatul ptr ca voi sunteti pusi in cauza, dar nu este asa. Barbatului ii este mai usor sa insele, are mai multa libertate(mai mult isi face libertate ) pe cand femeia.....doar acolo in casa si la servici ;) Eu zic ca e exact invers la faza cu libertatea ;) . Vorbesc in acelasi caz ca Zym3r : vorbesc in cazul relatiilor stabile, nu ce au copii din ziua de azi Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Din punctul de vedere traditional al "inselatului", barbatul este predispus sa greseasca primul.Daca abordam mai in profunzime problema, femeia inseala din secunda 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...