Jump to content
Lancelot

Cine e mai fidel?

Fidelity award  

94 members have voted

1. 1. Cine e mai fidel intr-o relatie?

• Barbatul
      52
    • Femeia
      42

Recommended Posts

Posted

;;) Intr-o relatie.. pe termen scurt sau lung..Cine credeti ca greseste primul? Cine cedeaza tentatiei?;;)

Voi cum va comportati intr-o relatie?;;) Fideli sau aproximativi fideli?;;)

Posted

Barbatul in cel mai sigur caz (chiar daca o fata nu se simte bine daca nu e cu 2 in acelasi timp [si nu ma refer la alte chestii..doar la o relatie] baiatul e cel care o ia pe un drum aiurea)

Oricum mie mi se pare o prostie fidelitatea asta.

Un ex:daca eu sunt cu o fata de cateva luni si inca nu s-a intamplat nimic special si ea nu prea vrea sa faca nimic inca....ar trebui sa inteleaga ca ma duc cu alta femeie...chiar daca tin la ea si ea la mine(un baiat are nevoi si asta o stiti toti :whistle: )

Posted

in majoritatea cazurilor barbatii sunt cei care o iau pe aratura !!

nu ati vazut si la tradati din dragoste ?? numa femei 2pe2 sau rromanes pe acolo ca le inseala barbatii =((

Posted

Am multi prieteni care nu sunt fideli si am si multe prietene care nici ele nu sunt fidele .. eu ! nu am fost tentat niciodata ! .:: Nu Am Votat Nimic ::.

Posted

Ca si regula generala Femeia... acum depinde si de femeie dar si de barbatul cu care esti

:)

:angelbath:

despre experienta personala ma abtin :-"

Posted

hmm... barbatul :P pentru ca barbatul are poate o idee mai idealista despre dragoste, in rarele momente in care intr-adevar apare dragostea la el, decat femeile. sau poate nu.

mai degraba pt ca pana acum, din cunostintele mele, nu am fost inselata niciodata. desigur ca mi-e greu sa vorbesc la modul general.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...