Jump to content
Nimeni

Un alt operator pe piaţa de telefonie fixă

Recommended Posts

Un alt operator pe piaţa de telefonie fixă este Vodafone România care a şi cerut ANRC alocarea de numere geografice în acest sens.

Potrivit directorului general al Vodafone Romania, Liliana Solomon, compania deţine licenţa pentru operaţii de telefonie fixă încă din 2003. Directorul general nu a precizat câte numere a solicitat Vodafone la ANRC, însă "e o plajă mare care depăşeşte numărul de clienţi ISS". În momentul de faţă numerele fixe din reţeaua Vodafone ISS încep cu prefixul 0725, dar în curând vor avea prefixul 021.

Solomon a precizat că nu există nici o implicare a Romtelecom în operabilitatea serviciilor ISS, dată fiind conexiunea mobil - fix complexă care asigură autonomia reţelei fixe pentru companii a Vodafone. În sectorul business Vodafone este liderul pieţei din România cu o cotă de 43,2%, în timp ce Orange România are 38,1%.

Sursa:Click

Link to comment

pai dupa prefixul 021 urmeaza mai multe cifre pe vodafone, iar pe romtelecom mai putine :dontknow:

Odata ce ai format 021, numarul apelat va fi unul de Romtelecom Bucuresti, din urmatoarele cifre luandu-se in calcul primele necesare pentru a forma un numar complet Romtelecom. Probabil e vorba de altceva, posibil o eroare la stire.

Am doua numere de fix, doua de mobil ... hai si cu a treia :P

Link to comment

Ma refeream ca atata tip cat se aplica tarife diferentiale (in functie de retea) este iportant sa stii in ce retea suni, nu credeti?

Un pic off topic - unul din cosmarurile operatorilor de telefonie mobila este ca vor fi obligati sa permita migrarea clientilor cu pastrarea numarului de catre acestia. In multe alte tari este asa si nu va mai fi mult pana vor fi obligati sa o faca si in Romania. Atunci sa vezi oferte de oferte :P Teama de a pierde numarul de telefon este unul din principalii aliati in lupta pentru pastrarea "clientilor fideli".

In acelasi timp, dupa implementarea acestei schimbari nimeni din cei care suna un numar nu va sti cum este taxat - cam ceea ce spune SeBi in cazul numerelor cu 03***

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...