#spoitoru# Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Mamei mele :) As ruga-o sa ma scoata din nou din belea la fel cum a facut-o de multe ori si pana acum :"> Cu siguranta sa nu as astepta mult :P word :D
CryNow Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 lu bunicu'sa aibe in continuare incredere in mine :right:
Kiss Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 tie :) nu de alta, dar practic privind lucrurile si stiind ce stiu despre tine, cred ca ai fi cel mai capabil dintre cunostintele mele sa ma salveze :)daca nu s-ar mai pune problema supravietuirii si as vrea doar sa las cateva randuri post-mortem cuiva... cred ca as incerca sa scriu cateva poezii si le-as dedica, fiecare in parte, cuiva drag. ar fi modul meu de a multumi persoanelor respective ca si-au gasit un loc in viata mea.Nu`i asa ca ar fii singurul capabil sa faca asta ? :)Cred ca ultimele ganduri le`as transmite prietenului meu :)
Gîl Ereb Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 I-as scrie mamei mele sa nu ma astepte, pentru ca nu ma mai intorc vreodata.
bunny Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Daca sticla e plina cu alcool, n-o trimit nimanui, o beau :Dot: word kani :)
Raul Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Profesoarei de Biologie si i-as spune tot ce cred eu despre ea
StiuCA Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 eu l-as trimite mamei mele sa ii spun ca o iert ca m-a trimis in excursia asta nenorocita in care am naufragiat si sa o rog sa ii spuna prietenei mele ca vin acasa cat pot de repede si ca vreau o minge de volei pt ca am nevoie de un prieten preferabil wilson!
Ahilosu Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 I-as scrie mamei mele sa nu ma astepte, pentru ca nu ma mai intorc vreodata.trist dar...cel mai probabil :(
MisterDevil Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 testamentul cel mai probabil : -las placa video surioarei sa se bucure de detalii full la orice joc -las mouse-ul colegului de camera sa nu se mai impiedice de cablu -las hdd`ul politiei "na ca am murit si nu m-ati prins " -las datoriile la banca Savurez aceasta nuca de cocos in cinstea tuturor :)
Mhy Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 mi`as sufla nasu de acea foaie si i`as trimite`o dirigintei.si pe sticla as scrie: cu dedicatie :right:
PUB^AleXx Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 cred ca i-as scrie cainelui :) macar el ma iubeste
|logikal| Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Profesoarei de Biologie si i-as spune tot ce cred eu despre ea scuze da nu nam putut sa nu abtin de ras la ce liceu esti ? ^_^
Qui-Gon Jinn Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 nu cred ca m-as adresa mamei, fratelui sau unui membru din familia mea, ci celui care ar pune eventual mana primul pe scrisoarea mea...cu toate ca sansele sa fiu gasit sunt nu relativ...ci clar, foarte mici.