Jump to content
Lancelot

In ce animal ati vrea sa va transformati

Recommended Posts

Posted

Interesant topic. Eu as vrea sa ma transform in elefant sa ii calc pe toti in picioare :gun::gun:=))=)) Imi place ca e gigantic si e foarte inteligent si puternic. Deci va pot strivi =))

Posted

O veveritza siberiana ...Why u ask ? Pt k am fost uimit de agilitatea ei , de frumusetzea blanii cu care rezista frigului ... ^_^ (apropo am vazut una la un pet shop in oradea :)) )

Guest Shadow`s Daughter
Posted

....intr-un corb....traiesc foarte mult, sunt fiinte inteligente si inconjurate de foarte multe mituri...

un ex : Spiritul Corbului ajuta spiritele ratacite sa isi gaseasca linistea...

"The trickster"....are multe "fetze" si nu o arata niciodata pe cea adevarata

Posted

Intr-un sobolan....ca am auzit ca ei conduc universul :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Now...for real....intr-un caine de ala mic de buzunar...viata buna mai duc cainii aia :whistle:

Posted

nickname says it all: siberian white tiger. de ce? splendoare, forta, tinuta impunatoare, agilitate, capabilitate uimitoare de a gandi :)

iar referitor la faptul ca animalele de prada risca infometarea indelugata, daca o pot face si ei.. i`ll get used to it :P

Posted

caine, delfin, balena sau cal :) ... mai degraba delfin.. pt ca sunt cele mai destepte animale.. mult mai destpete ca si omul :)

Posted

ehhhh daca ar fi sa numar animalele si pasarile pffffffff as vrea sa fiu toate adik sa ma transform in orice

Leu , ghepard , leopard, tigru , vultur, cal , mamfiere de apa ;) , ursi ,caine cam toate :D.

De ce ? pai.... forta . agilitate , abilitati , zbor , inot ..... marfa marfa da cel mai mult in tigru ;;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...