Lancelot Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Hmm la mine e greu.. cred ca aleg vulturulLibertate agresivitate oprtunism. Plus zborul si vanatoarea :X
Stargate Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Potrivit calendarului chinezesc, sunt iepure, probabil ca as incerca sa vad cum e sa fii sigla pt o revista de adulti :D Desi cel mai mult as prefera balena - sa nu am dusmani (naturali) si sa nu am treaba cu nimeni decat cu ai mei...balaceala toata ziua...frig...ce-i aia? :dance: Impun respect dintr-o privire..etc
Lancelot Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 iepure :rofl1: dont ask why ^_^iti cam plac iepuroaicele :D
uLise Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Pfff .. imi plac multe dar cel mai mult Tigru [ felina /oi ] viteza , agilitate , forta. PS. Lance cea mai rapida fiinta din lume este un Vultur cca 450 km/ h [Woow]
Kargoth. Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A black leopard...What can I say...I'm a cat lover :D
uLise Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A black leopard...What can I say...I'm a cat lover :D:rofl1: motanule
Stargate Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Mda...cam toti vor sa fie animale de prada, fioroase si feroce.Pun pariu ca niciunul nu s-a gandit 1 clipa ce greu e sa fii pradator - foame la greu pana prinzi ceva.Mai uitati-va pe Animal Planet si va veti convinge - o haita de lupi a stat nemancata 3 saptamani pana au dibuit niste capre...traba voastra :nanana:
Kargoth. Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Animal Planet...unul din putinele canale tv pe care ma mai uit din cand in cand...si da...viata de pradator e foarte grea...dar...just look at him how cute he is ^_^ :
Raul Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Un caine sa o fac oriunde fara sa imi fie rusine
Stargate Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Animal Planet...unul din putinele canale tv pe care ma mai uit din cand in cand...si da...viata de pradator e foarte grea...dar...just look at him how cute he is ^_^ : True, e splendid exemplarul. Daca ma mai gandesc la pasare, as vrea sa fiu paun, imparatul pasarilor, care inca din adolescenta incepe sa poarte pe cap coroana imarateasca si sa ma iubeasca toate curcile si sa vrea sa ai oua de la mine :cool2:
#spoitoru# Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Tiger B) pt. ca e puternic si e un adevarat mascul
InGeLiTzA*LeA Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cal salbatic ... sau delfin... de ce ? ...libertate totala,animale pure, inocente :wub: si plus ca imi plac foarte mult acestea ..as vrea sa ma vad in pielea unuia ...oare cum e ?! :D
THuG-Radu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Un pudel :DFrumos,alintat toata ziua, iubit de femei :wub::rofl1:
Comisarul Moldovan Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Un pudel :D Frumos,alintat toata ziua, iubit de femei :wub: :rofl1: sry for the offtopic..eti belea Radule pudel? super tare... :P
sylv Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 hm .. o anaconda ..de vreo 20 m .. to good :wub: ( I like all Version -Anaconda- )
Smok3 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 un delfin dragut,simte cand omul e in pericol,inoata fara probleme in langrul apei :wub: :wub: :wub:
maddogg Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mas converti intr-un siberian husky ... de ce? pentru ca e smecher
rat Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 OARE! nick-u spune tot Animal - ,,mai destept" ca omul deoarece inca la ora actuala nu au reusit sa scape de ei :P - super rezistenti ,la o gramada de boli si otravuri si mai multe, rezista fara mancare mult - excelenti inotatori - simturi extra :) Desii ii DETEST sa ii vad, is niste animale si ei :) :right: omul crede ca controleaza tot da acest Super parazit NU :kar: