Jump to content
silversky

Cel mai bun tracker românesc

Cel mai bun tracker românesc  

919 members have voted

1. 1. Care este cel mai bun tracker românesc ?

• Iplay
      277
    • Czone
      141
    • Torrentbits
      115
    • Share.Nimda
      11
    • Altă opţiune
      378

Recommended Posts

Guest ulquiorra
Posted

sincer cred ca laudatele trackere iplay si filezone sunt de kakao din moment ce poti sa te inregistrezi doar cu invitatie which is crap... se vede ca suntem romanii numai la noi pot exista asa multe prostii

Guest tmwrobyyy
Posted

Dau la schimb Invitatie pe xtremezone.ro pe una cu czone sau iplay deasemenea :D contact........roby_apocalipsa@yahoo.com

Posted

felixx..........facem schimb de invitati ?????......dau pe xtremezone.ro e super trakerul tot ce vrea inima ta :D........in schimb pentru czone.... :D.......contacteazama pe ID: roby_apocalipsa........ciao

sorry dar daca te uiti pe Xtremezone sunt xtremeuser am fost uploader asa ca nu pot sa iti dau czone vino cu o oferta mai buna si poate facem :error: :cool2:

Posted

as vrea si eu invitatii pe trackerele astea despre care vorbiti ... adresa mea de email este matei_suica@yahoo.com nu pot sa va promit in schimb decat SEED foarte foarte mult :)

Posted

sincer cred ca laudatele trackere iplay si filezone sunt de kakao din moment ce poti sa te inregistrezi doar cu invitatie which is crap... se vede ca suntem romanii numai la noi pot exista asa multe prostii

Nu stiu daca mai vezi asta, dar Iplay si FZ sunt trackere cautate, sunt deschide de cativa ani...si daca nu ar fi cu invitatii, ar fi prea multi useri si vor avea serverele incarcate (site-ul o sa mearga greu sau chiar deloc) si nu cred ca ii convine cuiva asta ;) , btw si acu da pe iplay da uneori ca serverul este full

OT : am cont pe iPlay si sunt multumit ;)

Posted

Torrentbits e destul de bun dar as vrea daca are cineva sa imi dea invitatie pe Sharereactor pe emailul spyghost_69@yahoo.com

Posted

Momentan folosesc scenelinks si filelist! sunt multumit de ele pentru ca sunt viteze cat de cat mari (vbim de 3-4 mb/s) :nanana:

Guest Firstguy
Posted

care are sa-mi si mie o invite pe IPLAY sau FILELIST?

PLS, VA IMPLOR

Guest djslim132
Posted

^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ VA ROG MULT , CINE MA AJUTA CU O INVITATIE PE CZONE! OFER LA SCHIMB MUZICA HOUSE , TECH HOUSE , TECHNO , (HED KANDI APROAPE TOATE COMPILATIILE)

ID MESS : DJSLIM132

MAIL : djslimclub@yahoo.com

PS: djslimclub@yahoo.com NU POATE FI FOLOSITA SI LA MESS

VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!

^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^

Guest djslim132
Posted

ofer invitatie pe filelist pt una pe czone

id ; djslim132

mail ; djslimclub@yahoo.com

Guest Wladdy
Posted

ofer invitatie pe filelist ptr o invitatie pe iplay sau czone contact la id: wladdy_8balls :right:

Posted

iplay

btw.. pe czone iti trebuie invitatie daca esti abonat czone? aia care mi-au bagat netul au zis ca daca am IP de czone imi fac user fara invitatie..

Salut am cont pe yplai dar am fost banat

cum pot sa rezolv problema ma poate ajuta cineva!

Am vb cu dilari de net si miau scimbat astia si Ipul si tot nu ma lasa am facut prea mult dawland 20giga si nu am avut aplod 8 giga

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...