Guest ulquiorra Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 sincer cred ca laudatele trackere iplay si filezone sunt de kakao din moment ce poti sa te inregistrezi doar cu invitatie which is crap... se vede ca suntem romanii numai la noi pot exista asa multe prostii
Guest tmwrobyyy Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Dau la schimb Invitatie pe xtremezone.ro pe una cu czone sau iplay deasemenea :D contact........roby_apocalipsa@yahoo.com
Guest felixx Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 felixx..........facem schimb de invitati ?????......dau pe xtremezone.ro e super trakerul tot ce vrea inima ta :D........in schimb pentru czone.... :D.......contacteazama pe ID: roby_apocalipsa........ciaosorry dar daca te uiti pe Xtremezone sunt xtremeuser am fost uploader asa ca nu pot sa iti dau czone vino cu o oferta mai buna si poate facem :error: :cool2:
Guest mateys Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 as vrea si eu invitatii pe trackerele astea despre care vorbiti ... adresa mea de email este matei_suica@yahoo.com nu pot sa va promit in schimb decat SEED foarte foarte mult :)
m4x Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 sincer cred ca laudatele trackere iplay si filezone sunt de kakao din moment ce poti sa te inregistrezi doar cu invitatie which is crap... se vede ca suntem romanii numai la noi pot exista asa multe prostiiNu stiu daca mai vezi asta, dar Iplay si FZ sunt trackere cautate, sunt deschide de cativa ani...si daca nu ar fi cu invitatii, ar fi prea multi useri si vor avea serverele incarcate (site-ul o sa mearga greu sau chiar deloc) si nu cred ca ii convine cuiva asta ;) , btw si acu da pe iplay da uneori ca serverul este fullOT : am cont pe iPlay si sunt multumit ;)
Spuky Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Torrentbits e destul de bun dar as vrea daca are cineva sa imi dea invitatie pe Sharereactor pe emailul spyghost_69@yahoo.com
marko Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Momentan folosesc scenelinks si filelist! sunt multumit de ele pentru ca sunt viteze cat de cat mari (vbim de 3-4 mb/s) :nanana:
Guest Firstguy Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 care are sa-mi si mie o invite pe IPLAY sau FILELIST?PLS, VA IMPLOR
RayzaH Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 eu folosesc Bittorrents si sunt foarte multumit :D
Guest djslim132 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ VA ROG MULT , CINE MA AJUTA CU O INVITATIE PE CZONE! OFER LA SCHIMB MUZICA HOUSE , TECH HOUSE , TECHNO , (HED KANDI APROAPE TOATE COMPILATIILE)ID MESS : DJSLIM132MAIL : djslimclub@yahoo.comPS: djslimclub@yahoo.com NU POATE FI FOLOSITA SI LA MESSVA MULTUMESC ANTICIPAT!!! ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^
Guest djslim132 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ofer invitatie pe filelist pt una pe czoneid ; djslim132mail ; djslimclub@yahoo.com
Iulian1990 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Fostul FileZone (SceneFZ) . Am downloadat cu 4mg/s
Guest Wladdy Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ofer invitatie pe filelist ptr o invitatie pe iplay sau czone contact la id: wladdy_8balls :right:
Valek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ofer invitatie SceneFZ (Filezone), Filelist, pentru iPlay, C-zone, si ce mai propuneti.
krom3 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Czone , am cont de curand , 2 zile si sunt multumit :D :bananadance2:
masinicu Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 iplaybtw.. pe czone iti trebuie invitatie daca esti abonat czone? aia care mi-au bagat netul au zis ca daca am IP de czone imi fac user fara invitatie..Salut am cont pe yplai dar am fost banatcum pot sa rezolv problema ma poate ajuta cineva!Am vb cu dilari de net si miau scimbat astia si Ipul si tot nu ma lasa am facut prea mult dawland 20giga si nu am avut aplod 8 giga