Ionnutzz. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Grea alegere. Am votat McDonald's dar imi plac amandoua.
Hackeru' Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 McDonald's in totalitate, nu imi place la KFC ca, au unele mancari prea picante care imi plac.
GraveDigger Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 McDonald`s clar , cu toate ca nu am preferinte tot la MC ajung cand imi este foame
*Kegan* Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 McDonald`s , nu tot timpul ai chef de ceva iute îns? ?i cei de la KFC au o mâncare bestial? ... iubesc ambele mânc?ruri totu?i votul meu merge la McDonald's deoarece acolo pot mânca oricând , în orice situa?ie.
Puffz Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Chesionar propus de obidan. Am f?cut poll-ul,de?i era mai potrivit? compara?ia McD - Burger King (dar BK nu au venit înc? în România...) de atunci au venit in Romania... si aleg BK oricand... la ei un hamburger de vita are gust de vita.. are consistenta ... stii ce mananci.. nu o pasta misterioasa din cine stie ce animal mort pe sosea
MrYouKnowMe Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 KFC :( :x kentucky fried chicken :X . fav meu
RobyRap Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 MacDonald's,dar si aripioarele de la KFC sunt dementialep