Jump to content
Nimeni

Un englez fura bani din bancomate cu un MP3 player

Recommended Posts

Un bărbat din Manchester, Marea Britanie, a fost condamnat pentru că a utilizat un player MP3 pentru a sustrage informaţii din bancomate. Maxwell Parsons, în vârstă de 41 de ani, a cheltuit 200.000 de lire din banii altor oameni, după ce s-a folosit de playerul său MP3 pentru a copia datele de pe cardurile bancare ale acestora.

Parsons îşi conecta playerul MP3 în partea din spate a bancomatelor nezidite din magazine şi baruri şi a putut să copieze cu acesta datele clienţilor care efectuaseră tranzacţii. Cu aceste date, el a clonat apoi cardurile bancare şi le-a folosit pentru a face diverse achiziţii.

Playerul MP3 a înregistrat datele clienţilor, pe măsură ce acestea erau transmise prin intermediul liniilor telefonice către bancă. Pentru această "invenţie", Parsons a fost condamnat la 32 de luni de închisoare.

Poliţia a descoperit activităţile ilegale ale lui Parsons întâmplător, când acesta a fost oprit pentru o manevră greşită în trafic, la Londra. Poliţiştii au găsit un card bancar fals în maşina sa şi i-au percheziţionat apoi şi domiciliul din Manchester, unde au descoperit toate dovezile.

Sursa:Click

Link to comment
Guest bogdan2222

Intrebare de baraj : Cum se poate face aşa ceva cu un MP3 PLaYER

imi trece ceva prin cap .. da nu vreau sa dau idei :P

probabil omul ala va iesi pe cautiune care o va achita o firma de mp3-uri si va fi angajat pentru imbunatatiri :pumn:

Link to comment
Guest un1cOoL

au aratat ceva de genul asta la stiri in seara asta :

Niste romani au fost prinsi deoarece clonau carduri ! ( nu prea stiu cum o faceau ... puneau camere de luat vederi pe la bancomate ) ... da sa vedeti cum au fost prinsi ... tot intr-un mod idiot ca cel mai sus amintit. Ei se filmau in camerele de hotel cu banii pe care i-au furat and shit si la granita politia a gasit casetele/cd-urile alea si au vrut sa vada ce e pe ele .. damn ! :nanana: cat ghinion sa ai

(daca postul meu e putin incoerent sry dar sunt foarte nedormit :P)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...