Jump to content
Nimeni

Un englez fura bani din bancomate cu un MP3 player

Recommended Posts

Posted

Un bărbat din Manchester, Marea Britanie, a fost condamnat pentru că a utilizat un player MP3 pentru a sustrage informaţii din bancomate. Maxwell Parsons, în vârstă de 41 de ani, a cheltuit 200.000 de lire din banii altor oameni, după ce s-a folosit de playerul său MP3 pentru a copia datele de pe cardurile bancare ale acestora.

Parsons îşi conecta playerul MP3 în partea din spate a bancomatelor nezidite din magazine şi baruri şi a putut să copieze cu acesta datele clienţilor care efectuaseră tranzacţii. Cu aceste date, el a clonat apoi cardurile bancare şi le-a folosit pentru a face diverse achiziţii.

Playerul MP3 a înregistrat datele clienţilor, pe măsură ce acestea erau transmise prin intermediul liniilor telefonice către bancă. Pentru această "invenţie", Parsons a fost condamnat la 32 de luni de închisoare.

Poliţia a descoperit activităţile ilegale ale lui Parsons întâmplător, când acesta a fost oprit pentru o manevră greşită în trafic, la Londra. Poliţiştii au găsit un card bancar fals în maşina sa şi i-au percheziţionat apoi şi domiciliul din Manchester, unde au descoperit toate dovezile.

Sursa:Click

Guest bogdan2222
Posted

Intrebare de baraj : Cum se poate face aşa ceva cu un MP3 PLaYER

imi trece ceva prin cap .. da nu vreau sa dau idei :P

probabil omul ala va iesi pe cautiune care o va achita o firma de mp3-uri si va fi angajat pentru imbunatatiri :pumn:

Guest un1cOoL
Posted

au aratat ceva de genul asta la stiri in seara asta :

Niste romani au fost prinsi deoarece clonau carduri ! ( nu prea stiu cum o faceau ... puneau camere de luat vederi pe la bancomate ) ... da sa vedeti cum au fost prinsi ... tot intr-un mod idiot ca cel mai sus amintit. Ei se filmau in camerele de hotel cu banii pe care i-au furat and shit si la granita politia a gasit casetele/cd-urile alea si au vrut sa vada ce e pe ele .. damn ! :nanana: cat ghinion sa ai

(daca postul meu e putin incoerent sry dar sunt foarte nedormit :P)

Posted

Hmm da e un pic mai subtil decat barbarii de romani care au preferat sa smulga banca de la locul ei si apoi sa scoata banii

Da pai Ipod ala are ditai capacitatea acum.. nu e greu sa o foloseasca in scopuri hmm de bussines

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...