StiuCA Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 cred ca este cu adevarat greu .... pt ca nimeni nu spune din ce perspectiva sa privim casa ! daca privim dintr-o parte problema iese ushor ..gen sudoku-rezultat neamt! daca privim din partea cealalta ... ups
[Anti-AntiSpam]black Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 mda.. poate norvegianul sta in prima casa din dreaptaoricum e aiurea.. testul e test. ce-ti trebuie parola aia?
Lord^Kani Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 mi`a iesit urmatoarea parola : gaalroveal& %nodabrgesu& %apcelacabe& %dumaparowi& %piscapapeca - dar nu`mi merge...d c???????
Deian69 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 black' date='Nov 29 2006, 04:01' post='1563417']mda.. poate norvegianul sta in prima casa din dreaptaoricum e aiurea.. testul e test. ce-ti trebuie parola aia?pai cum stii ca lai rezolvat bine daca nu ai ruusit sa introduci parola corectami`a iesit urmatoarea parola : gaalroveal& %nodabrgesu& %apcelacabe& %dumaparowi& %piscapapeca - dar nu`mi merge...d c???????ce pot sa iti zic cu asta ne batem toti pe moment...........citeste tot.......nu stim daca e rezolvat bine cum ai rezolvat
[Anti-AntiSpam]black Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 pai cum stii ca lai rezolvat bine daca nu ai ruusit sa introduci parola corectacum sa nu stii? :)daca folosesti logica n-ai cum sa dai gresh.mi se pare ca neamtzu mi-a iesit si mie (long time ago cand l-am rezolvat)
|logikal| Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 black' date='Nov 29 2006, 11:27' post='1563697']cum sa nu stii? :)daca folosesti logica n-ai cum sa dai gresh.mi se pare ca neamtzu mi-a iesit si mie (long time ago cand l-am rezolvat)ma ca tot vb de logica ia sa intre LOGIKAL in arena ^_^ ma duc sa il rezolv sa vad ce va da voua atata bataie de cap
Deian69 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 black' date='Nov 29 2006, 11:27' post='1563697']cum sa nu stii? :) daca folosesti logica n-ai cum sa dai gresh. mi se pare ca neamtzu mi-a iesit si mie (long time ago cand l-am rezolvat) se pare ca nu e neamtzu ma ca tot vb de logica ia sa intre LOGIKAL in arena ^_^ ma duc sa il rezolv sa vad ce va da voua atata bataie de cap te asteptam cu un rezultat.....good luck sper ca tu sa reusesti unde noi nu am reusit
Macen*Krace Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 totusi norvegianul sta in prima casa..... din stanga sau din dreapta?shi dak casele sunt puse in forma de cerc ce ne facem?
Lord^Kani Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 totusi norvegianul sta in prima casa..... din stanga sau din dreapta?shi dak casele sunt puse in forma de cerc ce ne facem? daca sunt in cerc ... le iei in ordinea acelor de ceas...adik in directia aia..
MisterDevil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 chiar daca prima casa e in dreapta ... tot nu mere la parola
Deian69 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 na ati mai incercat........ati reusit ceva...............eu am incercat ceva fantasme pe acolo dar tot nu e buna parola..
Guest george_cy Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 io dupa tigari mi'am dat seama (parca)
Guest unika Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 eu am incercat sa-i bag pe toti la parola si nu merge nici unul. si mie mi-a iesit tot germanul.
Deian69 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Sincer incep sa cred ca e adevarata chestia cu xx% nu poate rezolva problema :(
Deian69 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Germanul are peste gustos :D . asta am crezut si noi dar ........ CAND INCERCI SA CONSTRUIESTI PAROLA NU E BUNA.........DECI NU E BUNA REZOLVAREA EDit:ms ca ne-ai ajutat :comp1: tu de ce nu mergi sa ajuti lumea ???,stai pe forumul asta si citesti topicuri de oamenii care nu ajuta lumea si isi irosesc energia pe un exercitiu de ca cao
Legacy Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 miroase a creier incins....uite unde isi pierd forumistii energia.....in loc sa gasiti solutii pt salvarea menirii,oprirea foametei in lomme sau alte chestii...un jok care lam gasit aku 3 anii intro revista a unui liceu...mam uitat pe el dar nu lam rez
Cenzurat Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 tu de ce nu mergi sa ajuti lumea ???,stai pe forumul asta si citesti topicuri de oamenii care nu ajuta lumea si isi irosesc energia pe un exercitiu de ca cao Nu inteleg exact ce vrei sa zici .Si rezolvarea eu stiu ca este buna , am verificat cu niste persoane .
Comisarul Moldovan Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 deci pana la urma..toti am ajuns la aceasi rezolvare..deci?care e poanta?de ce nu merge?
Deian69 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Nu inteleg exact ce vrei sa zici .Si rezolvarea eu stiu ca este buna , am verificat cu niste persoane .hmmmm,nu zic poate e buna rezolvarea....Dar....din moment ce nu merge acolo la parola...exista 2 variante:1. a gresit parola cel care a modificat2. am gresit noi solutiaDin moment ce nu cunoastem persoana aia sa o luam la intrebari....incercam sa vedem si alte solutii
Deian69 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Solutia e buna :) .De unde stii? :PAi deshis fisierul?
Cenzurat Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Eu nu stiu nimic de parola si fisier . Testul e asa cum il vezi , nu are legatura cu parole si altele create de altii . Solutia este sa aflii ce te intreaba , si atat . Si asta se face incepand cu un grid 5x5 .
Comisarul Moldovan Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Eu nu stiu nimic de parola si fisier . Testul e asa cum il vezi , nu are legatura cu parole si altele create de altii . Solutia este sa aflii ce te intreaba , si atat . Si asta se face incepand cu un grid 5x5 . si atunci de ce nu merge sa deschidem fisierul? :(