Jump to content
Danny

Bataie

Recommended Posts

A fost cam de 2 ani, cand a fost festivalul vinului sau a berii in Parcul Balcescu. Vreo 30 vs 30-50 de tzigani. Erau aia de pe Calea Aradului, printre care si un prieten

Tiganii erau din Calea Aradului ? :blink: Nu stiu sa fie tigani "rai" pe acolo ! :))

Radu a fost acus 2 luni intre nuferisti,velentzari cu ceva fraieri din rogerius in parc la artima ;;)

@tot nu mere :sef:

Deci nuferisti & velentari Vs cativa din Rogerius ? =)) Pfu, cred ca imi imaginez de ce, dar n`am auzit de bataia asta ! :)))) Pacat ca n`am fost pe acolo :rofl1:

Oricum, acuma mi`am amintit, a fost o bataie la 1 bloc distanta de mine, practic la 20 de metri de blocul meu, au venit vreo 40-50 sa`l bata pe unu, si aia 40 au ajuns sa`l bata pe tata unui vecin de a meu (tatal acela fiind rupt de beat), si vecinu`meu, singur, a intrat intre toti 40, si l`a lovit pe ala care ii chemase pe toti, i`o prins cativa pumni buni pana sa`l puna la pamant, noroc ca s`au bagat niste fete pentru el, ca altfel saracu, era varza ! :))) Asta acu` vreo 6 ani, ceva de genu ! :)

Radu era vorba de: cei care stau pe Calea Aradului vs Tziganii de nu stiu unde.

Si mai era si amuz cativa ani tot in parcare la Artima cand vreo 50 de taximetristi au vrut sa il caute pe ala care o injunghiat un taximetrist ... sau ceva de genu.

O alta faza a fost cand am fost noi in cls 11/12 si am facut balul bobocilor in Iosia la Casa Tineretului. Si acolo era tot ceva de genu ... 40 vs 20. 40 = prostalai din Iosia, 20 = jandarmeria :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...