menthol Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 lucrul asta il urasc cel mai mult si anume bataia :right: e cel mai dezgustator lucru, aiurea filmu` nu cred ca as rezista sa stau sa ma uit cum se omoara altii intre ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaifalM3n Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 omg :) cum sa te bati ma asaCe Retardati!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iGARFiELD Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Haha, super ! Inca n`am vazut asa ceva pe strada in ORadea, nici n`am auzit sa fi fost asa ceva vreodata ! )) Radu a fost acus 2 luni intre nuferisti,velentzari cu ceva fraieri din rogerius in parc la artima @tot nu mere :sef: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudu Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 revolutie ! =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc@pe' Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 mama cei acol:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimeni Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 omfg ce era acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stargate Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Imi pare rau ca nu am fost jandarm pe acolo, ca faceam ravagii si umpleam spitalu' cu ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 A fost cam de 2 ani, cand a fost festivalul vinului sau a berii in Parcul Balcescu. Vreo 30 vs 30-50 de tzigani. Erau aia de pe Calea Aradului, printre care si un prieten Tiganii erau din Calea Aradului ? :blink: Nu stiu sa fie tigani "rai" pe acolo ! Radu a fost acus 2 luni intre nuferisti,velentzari cu ceva fraieri din rogerius in parc la artima @tot nu mere :sef: Deci nuferisti & velentari Vs cativa din Rogerius ? Pfu, cred ca imi imaginez de ce, dar n`am auzit de bataia asta ! )) Pacat ca n`am fost pe acolo :rofl1: Oricum, acuma mi`am amintit, a fost o bataie la 1 bloc distanta de mine, practic la 20 de metri de blocul meu, au venit vreo 40-50 sa`l bata pe unu, si aia 40 au ajuns sa`l bata pe tata unui vecin de a meu (tatal acela fiind rupt de beat), si vecinu`meu, singur, a intrat intre toti 40, si l`a lovit pe ala care ii chemase pe toti, i`o prins cativa pumni buni pana sa`l puna la pamant, noroc ca s`au bagat niste fete pentru el, ca altfel saracu, era varza ! ) Asta acu` vreo 6 ani, ceva de genu ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok3 Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 LOL in Cantemir a fost o bataie de jenu` cand sa`u batut tiganii( 20) din cantemir cu aia de la Libery (10/15) :kar: Aia a fost cea mai tare bataie pe care am vazut`o ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Batai intre 2 grupuri.. s-au mai vz intre suporterii echipelor italiene de fotbal.. in special cei ai Romei si ai lui NapoliOricum nice fight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Aia fug ca vine GARDA.... la sfarsitde fapt fug ca vin alti rosii din spate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shush Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Eu ma intreb cum stiau pe cine sa loveasca si pe cine nu .. ca nu erau toti imbracati la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowboss Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Radu era vorba de: cei care stau pe Calea Aradului vs Tziganii de nu stiu unde.Si mai era si amuz cativa ani tot in parcare la Artima cand vreo 50 de taximetristi au vrut sa il caute pe ala care o injunghiat un taximetrist ... sau ceva de genu.O alta faza a fost cand am fost noi in cls 11/12 si am facut balul bobocilor in Iosia la Casa Tineretului. Si acolo era tot ceva de genu ... 40 vs 20. 40 = prostalai din Iosia, 20 = jandarmeria :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterDevil Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 comic si totusi trist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potyike Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 si cand te gandesti catzi oameni au fost lovitzi si dupa cum vezi pe video nu ramane nici unul la pamant... wierd.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord^Kani Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 si cand te gandesti catzi oameni au fost lovitzi si dupa cum vezi pe video nu ramane nici unul la pamant... wierd.. :) Pai de frica se ridica toti si fug...crezi ca ii ai arde lu` vreunu sa stea pe jos cand vine tavalugul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowboss Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Da ... acolo nu-i loc de simulare ca si la fotbal, daca te-o lovit unul atunci sa te arunci la pamant ci chiar invers ... daca te-o lovit unul, atunci fugi mai tare :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macen*Krace Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 ce tareeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!pe bune e misto >:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Nu prea ma incanta chestiile astea ... dar noah ... frumoasa faza de la sfarsit :).@Radu ... oh maica ... cate au fost prin Oradea ... :P. Link to comment Share on other sites More sharing options...