Jump to content
Dani

Masinuta Lego

Recommended Posts

Masina "lego"

Mitsuoka Motor, un constructor de autovehicule specializat in producerea de masini insolite si pentru colectionari, a lansat ieri pe piata nipona automobilul ?de montat acasa”, botezat K4 Kit Car.

Destinata japonezilor care si-au dorit sa fie in acelasi timp soferi, mecanici si constructori auto, masinuta poate fi montata integral in numai trei zile (cu respectarea stricta a instructiunilor), costa echivalentul a 5.000 de euro (756.000 de yeni, fara motor) si poate fi comandata in cinci culori. Vehiculul are lungimea de doar 2,5 metri si atinge o viteza maxima de 50 km/h.

Posesorii de K4 sunt obligati sa inmatriculeze masina si sa aiba permis de conducere. Automobilul este imitatia unei masini de curse din anii ?30, monoloc si neacoperita, avand spatele ceva mai scurt decat originalul.

http://www.evz.ro/article.php?artid=281369

Link to comment

Kit-uri pt construit masini exista de mai mult timp. Era inainte pe Discovery o emisiune "A race car is born" in care arata constructia unei masini dintr-un kit, la fel si cu un elicopter si un avion. Oricum e interesanta idea, dar la 5000 de euro doar 50 km/h mai bine cumpar altceva :D

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...