Jump to content
IceMan

Maybachul lui Becali, lovit a treia oara

Recommended Posts

Imagine IPB

Gigi Becali a fost implicat intr-un accident rutier usor, ieri-dimineata, in localitatea ilfoveana Pipera.Potrivit politistilor, accidentul a avut loc in jurul orei 9.

00, in timp ce Becali se deplasa, in Maybachul personal, dinspre localitatea Tunari spre Bucuresti.

Masina finantatorului Stelei a lovit usor un autoturism Ford Focus, care circula in fata sa, condus de Maria Magdalena, 37 de ani, cetatean mexican. Motivul: Gigi Becali nu a respectat distanta regulamentara in trafic.

"Cele doua autovehicule au suferit avarii usoare. Doar bara din fata a Maybach-ului a fost lovita", ne-au declarat surse din politie. Becali a platit o amenda de 300.000 de lei vechi.

Acesta este al treilea accident rutier in care a fost implicat Maybachul finantatorului Stelei, care a fost serios "sifonat" la inceputul anului, dupa ce a fost lovit de un tir, in cartierul Pipera.

Sursa: Stiri

Link to comment

1 la mana il doare fix in cot de masina aia la cati bani are ar putea sa isi cumpere cate 1 pt fiecare saptamana sau luna a anului

2 la mana nu`l inteleg ce ii place sa o conduca atata...masina e facuta sa aibe sofer si u sa stai k bastanu in spate , toate dotarile smekere sunt in spate , dar lasa k le foloseste Smarandescu :D

Link to comment

Mama ce amenda a platit becali, daca era un om obisnuit platea milioane... ce lege e in tara asta...

Nu, pentru accidente datorate neatentiei in conducere (l-ai frecat pe unu in parcare, l-ai lovit pe ala din fata, etc), amenda este pentru toti de 300000 (150000 daca se plateste in 48 de ore).

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...